- 30 Ocak 2017
- 13.404
- 197.297
- 598
Cacık yeriz. Kefir içeriz kefir tok tutuyor ya hem de ekşi ekşi güzelOrasi dogru.
Yaz olsa hep hafif salata yeriz mis gibi.
Simdi hic icimden gelmiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cacık yeriz. Kefir içeriz kefir tok tutuyor ya hem de ekşi ekşi güzelOrasi dogru.
Yaz olsa hep hafif salata yeriz mis gibi.
Simdi hic icimden gelmiyor![]()
Ben normal insan gibi yemiyorum diyet harici aklın almaz yediklerimiE super o zaman,
Zaten amac kendi yedikelrimizi azaltmak.
Ogrendigim iyi oldu![]()
Kefiri Bi ben sevemedimCacık yeriz. Kefir içeriz kefir tok tutuyor ya hem de ekşi ekşi güzel
Cacık yeriz. Kefir içeriz kefir tok tutuyor ya hem de ekşi ekşi güzel
Bayağı aştın kendiniBana diyetisyen 6 dilim vermişti ben 76 civarında kilolardayken burda arkadaşlar biliyor bu azaltmış halim![]()
Ben normal insan gibi yemiyorum diyet harici aklın almaz yediklerimi![]()
Valla mi ya. Olabilir ama. Çilek çikolata sevmeyeni de gördü bu gözler. Şok olma şeysini orada kullanmıştımAyyy kefir hic sevemedim,
Cacik alirim![]()
Valla mi ya. Olabilir ama. Çilek çikolata sevmeyeni de gördü bu gözler. Şok olma şeysini orada kullanmıştım
Kefir icine salatalik rendele bide ismini unuttum tarif edicemKefiri Bi ben sevemedim![]()
Benimde sevmedigim birsey var insanlar duyunca sasiriyor simdi ismini yazip bi 7000 bin daha almayayim da hani yesil yesil yapraklara sevgili pirincler sariliyor yaValla mi ya. Olabilir ama. Çilek çikolata sevmeyeni de gördü bu gözler. Şok olma şeysini orada kullanmıştım
Ay o soğanı közleyip yemekkk şu dünyada en sevdiğim bininci şeyBenim sok olma seyim sogan domates yemeyen insan.
E sen bisey yeme yani, sogansiz yemek mi olur.
Hele de sogansiz yumurtaya menemen demeler falan![]()
Keten tohumu mu?Kefir icine salatalik rendele bide ismini unuttum tarif edicemsusam gibi ama kahverengi,ay türkcesi aklima gelmiyor
ondan ekle,tadi enfes. Wc e de cikartiyor
Ananem çok guzel yaparBenimde sevmedigim birsey var insanlar duyunca sasiriyor simdi ismini yazip bi 7000 bin daha almayayim da hani yesil yesil yapraklara sevgili pirincler sariliyor yatabagimda varsa yanimdakine veriyordum her zaman şok olmus gözlerle bakiyorlardi
![]()
Benimde sevmedigim birsey var insanlar duyunca sasiriyor simdi ismini yazip bi 7000 bin daha almayayim da hani yesil yesil yapraklara sevgili pirincler sariliyor yatabagimda varsa yanimdakine veriyordum her zaman şok olmus gözlerle bakiyorlardi
![]()
Degil mi bizim icin birinci kilo alma sebebi dunyamda tatli olmasaydi hayat cok daha kolay olurdu benim icin kesinlikle kuvvetli bir bagimlilik maalesefAy o soğanı közleyip yemekkk şu dünyada en sevdiğim bininci şeyTatlı sevmiyorum diyen var mesela. Tatlı ya. Hayret ediyorum nasıl mümkün olabilir
Aynen onu sevmesem her şey çözülecek. Ama uzun süre şekerli yemeyince yediğinde çok tatlı geliyor. Bayiyor böyle keşke yemeseydim diyorsunDegil mi bizim icin birinci kilo alma sebebi dunyamda tatli olmasaydi hayat cok daha kolay olurdu benim icin kesinlikle kuvvetli bir bagimlilik maalesef![]()
Iki kere sekersiz 21 gun yaptim birinde tam 21 gun basarili oldum digerinde kacamaklarim oldu ama her seferinde sasiriyordum ben bu paket gidalari nasil yiyormusum diye fakat rafine seker öyle bir zehirki maalesef cok yavas birakiliyor ama cok hizli alisiliyorAynen onu sevmesem her şey çözülecek. Ama uzun süre şekerli yemeyince yediğinde çok tatlı geliyor. Bayiyor böyle keşke yemeseydim diyorsun
Çarşamba günü hiç ceviz yemedim biliyon mu gece yatakda döndüm durdum dur bu saatte yeme sabah kalkar kalmaz yerim diye zor ikna ettim kendimiCeviz kırmızı çizgisi![]()
Ben sevmiyorum hiçbir çeşidini, ne sütlü ne şerbetli. Annem eskiden ev b… açardı bayramlarda, 1 dilim bile yemezdim.Ay o soğanı közleyip yemekkk şu dünyada en sevdiğim bininci şeyTatlı sevmiyorum diyen var mesela. Tatlı ya. Hayret ediyorum nasıl mümkün olabilir