• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Çarşamba günü hiç ceviz yemedim biliyon mu gece yatakda döndüm durdum dur bu saatte yeme sabah kalkar kalmaz yerim diye zor ikna ettim kendimi 🙈
Persembeyi 6 cevizle kapattım yavaş yavaş azaltiyorum az kaldı onları da buzluğa atcam yemem artık 🥺
Benim de kuruyemis bagimliligim var😅voldemort eksikligini bünyem öyle kapatiyor😅

Çok şanslısın label ya. Peki tuzlularla aran nasıl? Paketli gıdalarla
Geçen gün sevdiklerimi saydım ceza aldım😁 Paketli gıda seviyorum ama almıyorum. Son zamanlarda o bisküvilerin içinden çıkan ip, kıl, lastik gibi şeyleri görünce hiç almıyorum artık. Midem almıyor. Çocuklara çavdar yulaf unuyla yapıyorum bir şeyler. Bir kez şeker yerine bal koydum anne bu ne tatsız dediler beğenmediler.

Ya bugün pazada pazarcı bı kadına bu kırmızı büyük eriğin baya faydasını sayiyodu.
İşte diyette çok iyidir bağırsak temizler falan diye girdi damardan girdi aldım hemen 🙈
Yarın bir tane yemeyle başlicam bakalım o bitki çayından iyidir inşallah 😁

Kuruyemiş de var kuru meyve de var ama bu ceviz beni bitirdi 🤭
Günde bir avuç yesek tamam da gidip gelip ona sarıyorum ama birakicam sende azalt bence faydası olur onu da 🥺
Bir de ceviz içlerinde en yagli olani badem findigabir avuc veriyolar da ceviz de sadece 2 3 tane o da cok az degil mi ya agzina atmanla bitmesi bir oluyor😅

Geçen gün sevdiklerimi saydım ceza aldım😁 Paketli gıda seviyorum ama almıyorum. Son zamanlarda o bisküvilerin içinden çıkan ip, kıl, lastik gibi şeyleri görünce hiç almıyorum artık. Midem almıyor. Çocuklara çavdar yulaf unuyla yapıyorum bir şeyler. Bir kez şeker yerine bal koydum anne bu ne tatsız dediler beğenmediler.
Hurmayla dene birde.
Ben geçen balkabağı yaptım iyiydi.

İp kıl lastik nerde gördün canım

Benim de kuruyemis bagimliligim var😅voldemort eksikligini bünyem öyle kapatiyor😅
Ben de çayın yanına arıyorum birşeyler, o da kuruyemiş oluyor. Ama onlarda da inanılmaz kalori var. Bir avuç kuruyemişte 1 dilim pasta kalorisi var. Tamam biri sağlıklı ama bu kadar kalori de haksızlık. Leblebi aldım o daha masum sanki, mideye de iyi geliyor.

Ben de çayın yanına arıyorum birşeyler, o da kuruyemiş oluyor. Ama onlarda da inanılmaz kalori var. Bir avuç kuruyemişte 1 dilim pasta kalorisi var. Tamam biri sağlıklı ama bu kadar kalori de haksızlık. Leblebi aldım o daha masum sanki, mideye de iyi geliyor.
Leblebi iyidir. Bir avuç leblebi 50 kalori

Üreticiler zerre kadar bizim sağlığımızı düşünmüyorlar. Onların içine katkı maddesi doldurduğu, hijyenden uzak bisküvilerini yiyeceğime kendim evde yaptığımı yerim daha iyi. Salam sosis kesinlikle eve sokmayın, çocukluk dönemindeki kanserlerin baş sebebi, boyalı gıda asla vermeyin.

Iyi geceler Screenshot_2023-11-03-00-09-46-847_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Back