Esimde öyle diyor sen olsan karsimda iyi kapisiriz diyo bu adam beni çıldırtıyor
Gün içinde halsiz kalırsın yulaf krep fln yapabilirsinaslında çok yemektense az yemek tercihim ama o da olmuyor
Haklısın canım bu gece en azından bi yumurta yemeye çalıcağımGün içinde halsiz kalırsın yulaf krep fln yapabilirsin
Sen tam olarak kac kilosun canimOo süpersinkilolarımız yakınmış. Ben de ilk başladığımda 81 dim devamı gelecek sadece kendine inan
inşallah hep birlikte canimMaşallah güzel vermişsin başarılarının devamını diliyorum
İlk sayfayı oku espicim son bildiğinden farklı mı bilemedim şimdiBoy 168 hedef kilo 70 canım
Evet lütfen alabilirsinb
Kurallarda değişiklik var mı ?
İnşallah faydasını görürsün Pembişim. İyi olAyagimin ağrısına artık dayanamıyarak dün akşam yakınınızda ki kliniğe gittik kortizon igne yapıldı iki topugumdan yapılırken çok acıdı
İğne yeri açıyor şuan üzerine basamiyorum 20dk leslie zor yaptım
İğneyi yapan hemşire tek dozda genellikle fayda ediyor 2.doza gelen çok nadir oluyor dedi 1hafta içinde faydasını görürsün dedi
79 benim hayatımın kırılma noktası ne zaman 79'a çıktıysam çok iyi hırs yaptım şu anda öyleyimSen tam olarak kac kilosun canim
inşallah hep birlikte canim
Tamam canım okuyayım teşekkür ederimİlk sayfayı oku espicim son bildiğinden farklı mı bilemedim şimdi
İnşallah faydasını görürsün Pembişim. İyi ol
Öyle diyosan öyle olsunÇok bile oldumidem şişti daha içeri bişey gitmiyor
Listeye ekledim canım tekrar hoş geldinTamam canım okuyayım teşekkür ederim
Kilolarimiz yakinmiş O zaman bu hirsla inşallah istedigin kiloya inersin79 benim hayatımın kırılma noktası ne zaman 79'a çıktıysam çok iyi hırs yaptım şu anda öyleyim
Hoşbulduk çiçeğimListeye ekledim canım tekrar hoş geldinyeniden bir aradayız
İnşallah inşallah aslında hırs değil hayat biçimi yapmak lazım bakalım zamanlaKilolarimiz yakinmiş O zaman bu hirsla inşallah istedigin kiloya inersin
Evet canım Ramazan geldi inanılmaz yoruldum hafta sonu, bir de hastalanıyordum.labellevie Pembe Lotus 3 gün üst üste menü gönderilmediği için 1 uyarı geldi.
Pembe Lotus sen 4. Gün hepsini toplu göndermiş olsan da kural bu şekilde haksızlık olmasın canım. Menüleri zamanlı göndermeye dikkat edelim G gelgor canım sana da hatırlatmış olayım
Gecmis olsun inşallah ignenin faydasi olurAyagimin ağrısına artık dayanamıyarak dün akşam yakınınızda ki kliniğe gittik kortizon igne yapıldı iki topugumdan yapılırken çok acıdı
İğne yeri açıyor şuan üzerine basamiyorum 20dk leslie zor yaptım
İğneyi yapan hemşire tek dozda genellikle fayda ediyor 2.doza gelen çok nadir oluyor dedi 1hafta içinde faydasını görürsün dedi
Bende dikkat etmezsem hemen aliyorum maalesef ya senin işinde zor simdi kokarYiyiyp yiyip kilo almayan kocama sahur için börek sardım pişiyor ulen benim genlere bak 1hafta da 4kilo alabiliyorum
Herkesin tercihi oylede olmuyor işteaslında çok yemektense az yemek tercihim ama o da olmuyor
Afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Sabah bir tabak yeşillik az peynir
Öğlen iki dilim ekmek tavuklu çorba
Akşam bir tabak daha yeşillik az pilav ve kurufasulye . Adımım az 4.9
Su aklıma geldikçe içmeye çalıştım yarım cezalara başlayacağım İnşallah
Afiyet olsun canimBen sabah 2 yumurta
2 dilim ekmek az peynir yedim
Akşam ince yulaf 1 adet
Salata
Izgara tavuk
Afiyet olsunEvet canım Ramazan geldi inanılmaz yoruldum hafta sonu, bir de hastalanıyordum.
Bugünkü menüden başlayayım
Sahur yok hafta içi yapmıyoruz.
İftar; çorba, domates soslu makarna, salata, 1 ayran
Çay yanında çiğ fındık ve kuru üzüm
Su 2 litre
Tartı da gelmedi canım 2. Uyarı oldu. Burada olmak insanı motive ediyor ama istersen izin alabilirsinEvet canım Ramazan geldi inanılmaz yoruldum hafta sonu, bir de hastalanıyordum.
Bugünkü menüden başlayayım
Sahur yok hafta içi yapmıyoruz.
İftar; çorba, domates soslu makarna, salata, 1 ayran
Çay yanında çiğ fındık ve kuru üzüm
Su 2 litre
3. de mi atılıyorum? Evet unuttum maalesef. Baktım çoğu kişi göndermemişti herhalde bu hafta izinliyiz diye düşündüm.Tartı da gelmedi canım 2. Uyarı oldu. Burada olmak insanı motive ediyor ama istersen izin alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?