Hoş geldin BerfiGünaydın tartı fotografımı ekliyorum. Dün başlamıştım ben dünki menüm:
Sabah kahvaltısı : yok
Oglen 1 tane Hasanpaşa köfte, mercimek çorbası, ayran
Ara : 1 tane mandalina
Aksam: 2 kase yayla çorbası, salata
ilk günüm olduğu için cok zorlandım. Haftasonu da tatildeydim cok yemiştim o yuzden aksam tek kase beni tutmadı.ikinci kaseyi de içtim.Eki Görüntüle 3518109
Geçmiş mesajları okudun mu canım8 aralik menum klasik 2 yumurta,peynir, domates 2 dilim ekmek
Arada meyveli yogurt ,kuruyemis,aksam kiymali karnibahar yemegi salata yogurt. Su az içtim
9 aralik menüm 2 yumurtali omlet ,simit ,peynir domates
Öglen zeytinyagli sebze,çorba,yogurt
Aksam kiymali karnibahar yogurt ,2 dilim ekmek salata. Su yine az içtim. ;(
Chocolita Bonus
boyum 1.55 hedef kilom 50 kg :)Hoş geldin BerfiBoy ve hedef kiloyu da alayım
Suyu içmek için bir şey yapıyor musun? Şişeden içmeyi dene bakalım şişeden içen daha çok içiyorSu yine az içtim. ;(
Özellikle dışarda işlerim olursa su ıçemiyorum çünkü tuvalete çok gitmem gerekiyor. Hastane işleri varsa o koşturmaca sırasında zor oluyor wc olayı... Ama bir yola sokmam lazim bu seferde ödem artiyor tabii... Hadi şimdi içeyim hatırlattın.Suyu içmek için bir şey yapıyor musun? Şişeden içmeyi dene bakalım şişeden içen daha çok içiyor
Bende yakınım sizeO masaya oturana kadar buluştuğumuza inanamıcamsonundaaa
açlıktan sanırım günün 4. kahvesini içiyorum :)))) Su da 2. termosa geçtim. 2 litreye yaklaştı şimdiden
Aa nerdensinBende yakınım sizesemt olarak
Fenasın sanki bilmiyormuş gibi
Fenasın sanki bilmiyormuş gibi
Şimdi şöyle ki bazı günahlar işlendi
Hamur işi yendi kocaman ama suç biz de ki aç buluştuk
Bence diyet dışıyım. Yarın adımımı atarım. Belki bir çılgınlık yapar egzersiz yaparım onun üstüne de konuştuk bu arada
Spor diyet konusunu masaya yatırdık. Zaten sırf o yüzden buluştuk dermişim