Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Tamamdır bekliyorum
Günaydın tartı fotografımı ekliyorum. Dün başlamıştım ben dünki menüm:

Sabah kahvaltısı : yok
Oglen 1 tane Hasanpaşa köfte, mercimek çorbası, ayran
Ara : 1 tane mandalina
Aksam: 2 kase yayla çorbası, salata

ilk günüm olduğu için cok zorlandım. Haftasonu da tatildeydim cok yemiştim o yuzden aksam tek kase beni tutmadı. ikinci kaseyi de içtim.

İyi akşamlar

Dukan çayı tansiyonu düşürür bazılarında ona dikkat edin kızlar.
Yeşil çayın kafein oranı da düşük değil üçlü bileşim böyle etki edebiliyor.
Evet googleden araştırdım biraz öyleymiş. Benimde genelde tansiyonum düşük zaten. Karbonhidratı tamamen kestiğim için mi yada hem oruç tutup hemde gün içinde baya sıkı spor yaptığım için mi nedir çok fazla halsizim diyete başladığımdan beri.

Aynı kiloyla başlamışız hemen hemen.
Benim hedef 55
Başarılar diliyorum.
Gazan mübarek olsun

Aynı kiloyla başlamışız hemen hemen.
Benim hedef 55
Başarılar diliyorum.
Gazan mübarek olsun
Yaaa 3 ay once 57ydim nasıl oluyor anlamıyorum ama artık yaş ilerledikçe herhalde metabolizma yavaşlıyor sürekli olarak kilo aldığım bir dönemdeyim.
Geçtiğimiz sene yaptırdığım tahlilde açlık şekerim biraz yüksek çıkmıştı. Takip etmedi doktor sonra araştırdığımda gizli şeker olabileceğini gördüm bu ay içinde şeker yüklemesi ile baktırmayı dusunuyorum

55 olsam bana da yeter ama 50 olsun eskisi gibi çıtır olayım istiyorum hahaha

Yüklemeye gerek yok ki 3 aylık şekere ve insüline bakmaları yeterli.

Yüklemeye gerek yok ki 3 aylık şekere ve insüline bakmaları yeterli.
Açlık kan şekeri yüksek çıkınca gebelikte yapılan o şekerli su ile bakılıyormuş belirli saat aralıklarla kan veriyormuşsun. 3 aylık şekere nasıl bakıyolar onun hakkında bilgim yok. Şekerim 113 çıkmıştı. sınır 99.. Aslında doktor bana aç karnına tekrar bak dedi de nerde ölçtürücem bilemedim sabahın köründe. Makine aldım onu da bilmiyorum kendime de kıyamam gibi biraz

Tante Rosa Denise 8-9 aralık menüleri gelmedi. İyisindir umarım. Mesajlara dönüşte alamadım
ohbb bugünün menüsünü bekliyorum canım
8 aralik menum klasik 2 yumurta,peynir, domates 2 dilim ekmek
Arada meyveli yogurt ,kuruyemis,aksam kiymali karnibahar yemegi salata yogurt. Su az içtim
9 aralik menüm 2 yumurtali omlet ,simit ,peynir domates
Öglen zeytinyagli sebze,çorba,yogurt
Aksam kiymali karnibahar yogurt ,2 dilim ekmek salata. Su yine az içtim. ;(
Chocolita Bonus

Evet 50 de iyidir
Şekerine muhakkak baktır bence de. Önemli çünkü.

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…