Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Günaydın
Chocolita ben KK ya konsantre olamiyorum. Galiba cok uzak kaldim.
tarti gunu gelmeden ayrilayim

Bi müddet yakalayamaman normal canım ama ayrılma zaten tartıya 1 gün var.
Haftaya daha iyi olursun belki yine olmazsa o zaman düşün.
Sohbete de gel sadece menü yazıp çıkma

Şu an artın var mı biliyosundur tartılıyorsan.

Artın varken şişircek bir şey yersen artın artacak o garanti.
İnce yarım lavaş çok sorun değil normalde öğünde ekmek yiyorsan onun yerine geçer.
Ama ekmek yemiyodun sanki

Tartılmadım başladığımdan beri cunku önceki diyetlerimde her gun tartıldıgımda psikolojim bozuluyordu. Bazen artı bazen eksi çıkıyordu cunku ve bu sefer motivasyonumu kaybediyordum. O yuzden tartı gününe kadar tartılmama kararı aldım.

Evet Pilav, ekmek, makarna vs tüketmiyorum. Olmadı sadece tavuğunu yerim diye dusunuyorum salata yaparım yanına da. Artı görmek istemiyorum 1 hafta sonra

İşte ekmek yemediysen hiç lavaş artı yapabilir ondan dedim tavuğunu bolca koy salatan yoğurdun sorun olmaz.
Misafirin yanında diyet deme dokunuyor şişkinlik yapıyor falan de misafirle diyet olmuyor gereksiz dolu yorum yaparlar bir de

Evet hiç yemedim o zaman yemeyeyim artı çıkmasın boşuna.
Yakın arkadasımla eşi gelicek biliyor diyette oldugumu sabah konustuk hatta sen diyettesin salata falan da yiyebiliriz dedi de ben rahat etmedim eşi de gelicek doymuyor erkekler

Ne güzel o zaman anlayışlı biri varsa ona da yaparsın salata falan

Ayyy büyük buluşma nerde ,ne zaman ? Neleri kaçırdım ? Gerçekden buluşulacak mı ? Chocolita

Biz çokoyla buluştuk tante İstanbuldayız ikimizde.

Sen bu haftaki mesajlara tam dönmedin görmedin mi acaba diyeceğim ama beğenin var?

Sağol bitanecik bonusum

Cezan bitti ki tantecim. Grup yıldızı oldun okudun değil mi mesajları

Tante Rosa Denise 8-9 aralık menüleri gelmedi. İyisindir umarım. Mesajlara dönüşte alamadım
ohbb bugünün menüsünü bekliyorum canım

Maşallah menüleriniz çok güzel çeşitli.

Chocolita senin kahvaltın dışında

Merhaba kızlar
Bugün ki sabah ve ara öğünüm.
Akşam yemeğindede 4 yemek kaşığı patates kavurması yedim.
3 litre su içtim.
Gün içindede bol bol spor yapıyorum.

Günün menüsünü paylaşayim yorgunlukdan sızıp kalmadan :)) sabah krep ,haşlama yumurta , salata
Arada kuruyemiş, meyve
Aksam karnibahar yemegi yoğurt,zeytinyagli kereviz.
Chocolita Bonus

Sabah kahvaltı öncesi
3 bardak su
Bi türk kahvesi
Kahvaltıda
2 krep
Beyaz peynir
3 zeytin
Öglen
Bi mandalina
Şekersiz latte
Akşam
Kereviz yemegi
Çok çok az makarna
Yogurt
Bonus Chocolita

Çaktırmıyom ama bende açım
Rüyamda ne gördüm
Kısmetse olur da Beyza vardı o kız instagramında benim resmimi paylaşmış ama kombin kilo oturuş o kadar kötü ki benim altına yorum yazmışlar bu ne be bu kim falan. O kıza kızıyorum. Bir yandan yine zayıflama kararları alıyorum fişekler yanıyor böyle. Hayır olsun
Biz çokoyla buluştuk tante İstanbuldayız ikimizde.

Sen bu haftaki mesajlara tam dönmedin görmedin mi acaba diyeceğim ama beğenin var?
Bir mesajım daha vardı cevap alamadım

Buluşma kısmını anlayamamişım demek canım. Malum benim anne ,baba yaşli hem kendi evim ailem hem annemler telaşım çok . Yeri geliyor hastanelerden çikamaz oluyorum . Buluşmaniza çok sevindim . Inşallah birgün bende katılabilmeyi arzu ederim . Arkadaşlarımı yüzyüze görmek ,tanimak çok güzel olur.
Chocolita Bonus

gidelimkaptan 11 Aralık menüsü yok

ohbb senin misafir durumun vardı hatırladım

Dün uyuyakalmışım, kusura bakmayın.

Kahvaltı

1 peynirli sandviç

Öğle

1 adet rosto köfte
1 kaşık patates püresi
1 kase salata

Akşam

2 küçük parça tavuk göğsü
1 portakal, 1 elma
1 avuç kuruyemiş

Dün toplam 8428 adım attım ve 1,5 litre su içtim.

Hava soğuk üstün açık kalmış çokom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…