Günaydın
Chocolita ben KK ya konsantre olamiyorum. Galiba cok uzak kaldim.
tarti gunu gelmeden ayrilayim
Günaydın kızlaarr :) Ay regl olmam lazım 2 gün geciktim tam da zamanında başlamışım diyete tartıma yansıyacak kesin moraller bozuk
Aksam da misafirim gelicek onlara da salata corba ikram edememAkşama tantuni yapayım dedim ben de yarım lavaşla yesem çok mu günaha girerim bilemiyorum
Tartılmadım başladığımdan beri cunku önceki diyetlerimde her gun tartıldıgımda psikolojim bozuluyordu. Bazen artı bazen eksi çıkıyordu cunku ve bu sefer motivasyonumu kaybediyordum. O yuzden tartı gününe kadar tartılmama kararı aldım.Şu an artın var mı biliyosundur tartılıyorsan.
Artın varken şişircek bir şey yersen artın artacak o garanti.
İnce yarım lavaş çok sorun değil normalde öğünde ekmek yiyorsan onun yerine geçer.
Ama ekmek yemiyodun sanki
Tartılmadım başladığımdan beri cunku önceki diyetlerimde her gun tartıldıgımda psikolojim bozuluyordu. Bazen artı bazen eksi çıkıyordu cunku ve bu sefer motivasyonumu kaybediyordum. O yuzden tartı gününe kadar tartılmama kararı aldım.
Evet Pilav, ekmek, makarna vs tüketmiyorum. Olmadı sadece tavuğunu yerim diye dusunuyorum salata yaparım yanına da. Artı görmek istemiyorum 1 hafta sonra
Evet hiç yemedim o zaman yemeyeyim artı çıkmasın boşuna.İşte ekmek yemediysen hiç lavaş artı yapabilir ondan dedim tavuğunu bolca koy salatan yoğurdun sorun olmaz.
Misafirin yanında diyet deme dokunuyor şişkinlik yapıyor falan de misafirle diyet olmuyor gereksiz dolu yorum yaparlar bir de
Evet hiç yemedim o zaman yemeyeyim artı çıkmasın boşuna.
Yakın arkadasımla eşi gelicek biliyor diyette oldugumu sabah konustuk hatta sen diyettesin salata falan da yiyebiliriz dedi de ben rahat etmedim eşi de gelicek doymuyor erkekler
Ayyy büyük buluşma nerde ,ne zaman ? Neleri kaçırdım ? Gerçekden buluşulacak mı ?Chocolita
Sağol bitanecik bonusum
Cezan bitti ki tantecim. Grup yıldızı oldunokudun değil mi mesajları
Tante Rosa Denise 8-9 aralık menüleri gelmedi. İyisindir umarım. Mesajlara dönüşte alamadım
ohbb bugünün menüsünü bekliyorum canım
Selam
Sabah 500 ml sirkeli su
Kahvaltı 10.00 1 servis kaşığı menemen 2 dilim peynir 2 kuru incir 1 avuç badem
Ara kayısı çayı
Tarçınlı kahve
Akşam 17:30 1 kase cialı yoğurt 1 büyük kase salata 2 servis kaşığı bulgur pilavı
2,5 lt su
Cezamın 3. Günü
Chocolita Bonus
Tek öğün yapacaktım ama eşim evde olunca mecbur kahvaltıya oturdum
Merhaba kızlar
Bugün ki sabah ve ara öğünüm.
Akşam yemeğindede 4 yemek kaşığı patates kavurması yedim.
3 litre su içtim.
Gün içindede bol bol spor yapıyorum.
Menümü paylaşıyorum
Sabah kahvaltısı :yok
Öğlen: mercimek çorbası, musakka 4-5 yemek kaşığı, cacık
Akşam: kuru fasülye (4 yemek kaşığı) 1 karnıyarık (fırında) salata
2 lt su içtim daha da devam ederim
Iyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah lor peynirli omlet yesillik 2 tane karabugday patlagi
Öğlen
Sade Türk kahvesi bitter çikolata limonlu form biskuvi 2 tane
Ara 1 armut
Akşam bi tabak pazı kavurmasi 3 kasık yogurt
Spor
30dk leslie =150pn
10dk bölgesel =100pn
60sn plank=60pn
1saat ev temizliği =60pn
370pn
Chocolita Bonus
İyi akşamlar
Sabah ne yedim
4 çeri domates
Yarım dilim peynir
Akşam 3 baget tavukla pilav
Ayran
Saati atmıştım zaten üstüne az daha iş yaptım 1500 kalori yaktım
Acayip yoruldum
Yarın dolapları düzenlerim ayıklarım
Rüyamda ne gördümÇaktırmıyom ama bende açım
Bir mesajım daha vardı cevap alamadımBiz çokoyla buluştuk tante İstanbuldayız ikimizde.
Sen bu haftaki mesajlara tam dönmedin görmedin mi acaba diyeceğim ama beğenin var?
Rüyamda ne gördüm
Kısmetse olur da Beyza vardı o kız instagramında benim resmimi paylaşmış ama kombin kilo oturuş o kadar kötü ki benimaltına yorum yazmışlar bu ne be bu kim falan. O kıza kızıyorum. Bir yandan yine zayıflama kararları alıyorum fişekler yanıyor böyle. Hayır olsun
Bir mesajım daha vardı cevap alamadım
Cezan bitti ki tantecim. Grup yıldızı oldunokudun değil mi mesajları
Tante Rosa Denise İyisindir umarım. Mesajlara dönüş alamadım
Geçmiş mesajları okudun mu canım