- 30 Ocak 2017
- 12.989
- 195.651
Hadi bakalım son golü de attırdın banaBüyük buluşma olduğuna göre ben de diyete başlayabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım son golü de attırdın banaBüyük buluşma olduğuna göre ben de diyete başlayabilirim
Kısaca yaptığımız her şeyin tersini yaparakNerden başlıyoduk diyete ya
Kısaca yaptığımız her şeyin tersini yaparak
Keske yemeden önce onun pismanlıgı cökse ve yemesekBugün bozduk ya hemen aklımdan kötü kötü şeyler geçti. Yarına market listesi yazıldı ful paketli şeyler, onları yerken ne izlenecek bulundu, sonra yenildi, yenilen şeylerin tadı da 10 dk sürdü ve pişman olundu. Gelecek cumartesi tartıda üzüldüm. Sonra kızları motive etmeye geldim ama kendime inanıyor muydum?
İnancım sarsıldı öz güvenim çöktü
Hepsi kafamın içinde yaşandı. Şimdi bunlar yaşanmadan önceki andayım. Ve bu sefer bunları yapmayacağım
Bugün bozduk ya hemen aklımdan kötü kötü şeyler geçti. Yarına market listesi yazıldı ful paketli şeyler, onları yerken ne izlenecek bulundu, sonra yenildi, yenilen şeylerin tadı da 10 dk sürdü ve pişman olundu. Gelecek cumartesi tartıda üzüldüm. Sonra kızları motive etmeye geldim ama kendime inanıyor muydum?
İnancım sarsıldı öz güvenim çöktü
Hepsi kafamın içinde yaşandı. Şimdi bunlar yaşanmadan önceki andayım. Ve bu sefer bunları yapmayacağım
İşte böyle benim gibi hayal et. İstediğin her şeyi aldın yedin sonrası ne oluyor? O zaman mesela zamanda geri gitmek istiyorsun. Şu an onu değiştirebilirsinKeske yemeden önce onun pismanlıgı cökse ve yemesek
Bu listede belli bir çay var mı içmen gereken? Yeşil çay dışında.
Çok iyi olur canım teşekkür ederizGünaydın kızlar dün yazıldığım programda detoks tarifleri, diyetler vs gönderdiler bana. Dilerseniz sizinle paylasabilirim. Ödem atıcı içecek tarifleri vs de var. Hepimiz faydalanabiliriz :)