Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

İyi geceler 🌙

Kahvaltı

1 peynirli sandviç

Öğle

2 parça şinitzel
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım tabak makarna

Akşam

1 portakal
1 armut
1 elma
1 mandalina

Bugün 1,5 litre su içtim ve 7446 adım attım.

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita
IMG_3572.jpeg

Bugün bozduk ya hemen aklımdan kötü kötü şeyler geçti. Yarına market listesi yazıldı ful paketli şeyler, onları yerken ne izlenecek bulundu, sonra yenildi, yenilen şeylerin tadı da 10 dk sürdü ve pişman olundu. Gelecek cumartesi tartıda üzüldüm. Sonra kızları motive etmeye geldim ama kendime inanıyor muydum?
İnancım sarsıldı öz güvenim çöktü
Hepsi kafamın içinde yaşandı. Şimdi bunlar yaşanmadan önceki andayım. Ve bu sefer bunları yapmayacağım

Sabah kahvaltı öncesi
2 bardak su
Bi türk kahvesi
Kahvaltı
2 dilim ekmegin üzerine krem peynir
Domates
Biber
3 zeytin
Bi yumurta sarısı haşlanmıs
Öglen
Bi tane türk kahvesi
Bi minik parça çikolata
Akşam
Kereviz yemegi
Bir dilim ekmek
Bir bardak ayran
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• IMG_3276.jpeg
    IMG_3276.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 8
Bugün bozduk ya hemen aklımdan kötü kötü şeyler geçti. Yarına market listesi yazıldı ful paketli şeyler, onları yerken ne izlenecek bulundu, sonra yenildi, yenilen şeylerin tadı da 10 dk sürdü ve pişman olundu. Gelecek cumartesi tartıda üzüldüm. Sonra kızları motive etmeye geldim ama kendime inanıyor muydum?
Hepsi kafamın içinde yaşandı. Şimdi bunlar yaşanmadan önceki andayım. Ve bu sefer bunları yapmayacağım
Keske yemeden önce onun pismanlıgı cökse ve yemesek🫠

İyi Geceler 🌙

10 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

08.00 6 yk yoğurt, 2 dilim ananas, 3 ceviz

11.30 1 yeşil çay, 3 ceviz

12.30 6 yk yoğurt, 2 dilim ananas, 3 ceviz

15.00 yeşil çay, 3 ceviz

18.30 6 yk yoğurt, 2 dilim ananas, 3 ceviz

3 litre su

5542 adım 🏃🏼‍♀️ Chocolita Chocolita 💕 Bonus Bonus
Bu listede belli bir çay var mı içmen gereken? Yeşil çay dışında.

X