Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

7 Aralik menü

Ilk ögün 11.30
3 yumurta
1 avuc findik

Son ögün 16.30
Kiymali yogurtlu patates
Mantar sote

Su 1,5L
Adim 6500
20 Dk bisiklet

Chocolita
Bonus

Eklentiler

• IMG-20241207-WA0002.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 15
  • 20241207_155111.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20241207_173811_Pedometer.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 16
7 Aralik menü

Ilk ögün 11.30
3 yumurta
1 avuc findik

Son ögün 16.30
Kiymali yogurtlu patates
Mantar sote

Su 1,5L
Adim 6500
20 Dk bisiklet

Chocolita
Bonus
Hosgeldiniz yiyen içenlere şifa olsun inşallah

Ben oruçluyum
2 yumurta ile kaşarlı omlet 5 zeytin 10 adet ceviz ve yeşillik tükettim kaptanım eşimle su orucuna niyet ettik inşallah birlikte Chocolita

Ayy inanamadım dedim rakibim kazanir diye düşünmüştüm 400gr eksim vardı bu hafta çok dikkat edemedim
Emeğine sağlık canım
Pembe Lotus tebrik ederim canım haftanın sonunda saçmalayınca kaçınılmaz son. Olsun bir dahaki sefere sana kaptırmamak haberin olsun
İkinizi de tebrik ederim hanımlar
Adım Yarışı
1. Chocolita
2. @gidelimkaptan
3. ohbb

Spor Yarışı
1. Migrenben
2. ohbb

3. esmusumm

Tebrikler kızlarrr ay çok mutlu oldum ben
Adım ve spor yarışmasında güzel sonuçlar yapmışız

Süpersin yaaaaa kaptan gibi kaptan

Selam tek öğün mü yapıyorsun. ? Bu hafta bende tek öğün yapmayı düşünüyorum ama inşallah becerebilirim
Zaten bu 1 haftadır oruçtum. Tek öğün yapıyordum. Sahurda yapmıyordum. Bugün oruç tutmadım iki öğün yaptım şuan çok açım

Vücudun alıştığının dışına çıkınca bi afallama oluyor ondandır. Yemeyip dayanabilirsen iki güne alışırsın
Normalde eşime akşam çayı hazırlarken asla ağzıma bişey atmazdım. Ama az önce hazırlarken iki tane fındık ve ceviz attım ağzıma. bisküvi falan yememek için kendimi zor tuttum. Tepsiyi bıraktım ve diğer odaya kaçtım

fındık fıstık iyidir ama en son çiğnediğin şeyin üzerinden 4 saat geçtikten sonra uyursan gece daha çok yağ yanarmış

Tebrikler Pembe Lotus
Senide tebrik ederim canım ohbb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…