Hosgeldiniz yiyen içenlere şifa olsun inşallah
Sağol bitanecik bonusumSenin ağzını yerim haa ben vermişim gibi sevindim
Cezan bitti ki tantecim. Grup yıldızı oldun
Süpersin yaaaaa-1,539
Selam tek öğün mü yapıyorsun. ? Bu hafta bende tek öğün yapmayı düşünüyorum ama inşallah becerebilirimKızlar akşam öğünüm. Saat 4de yemiştim atmayı unuttum. Dahada bişey yemem. Bol su içerimmmm
7 Aralık Yıldız Savaşları
Geçen haftanın yıldızlarıPembe Lotus
Veohbb Karşılaşmasında kazanaaaannnn
Pembe Lotus oldu
Hep söylediğim gibi eksi eksidir. Tebrik ederim
Eki Görüntüle 3516592
2 gün dokunulmazlık
(Menü bildiriminden muaf)
Normalde buna ek bir öğün ödül vardı ama zaten 2 gün dokunulmazlık var, onun içinde kullanılabilir diye düşündüm
Kullanmasak daha iyi tabi
ohbb seni de grup yıldızı olup lige çıktığın için tebrik ederim ligde kilo alan çıkmadı. Sabitimiz var. Olsun, hepimiz zaman zaman yaşadık. Haftaya çok daha iyi olacak
Ayy inanamadım dedim rakibim kazanir diye düşünmüştüm 400gr eksim vardı bu hafta çok dikkat edemedim
Emeğine sağlık canım
İkinizi de tebrik ederim hanımlar14 Aralık Yıldız Savaşçıları
Chocolita Ebrulibayan 'a karşı!
Tebrik ediyorum biziListede en yüksek yüzdeyi yaptık
Benim 1 uyarım vardı, silindi
Ebrulinin yoktu zaten olmasın inşallah
esmusumm Kurallara göre en yüksek yüzdeyi yapan 3. Kişinin de lig olmasa bile 1 uyarısı silinir. Seninde 2 vardı, 1 silindi
Adım ve spor yarışmasında güzel sonuçlar yapmışız
Zaten bu 1 haftadır oruçtum. Tek öğün yapıyordum. Sahurda yapmıyordum. Bugün oruç tutmadım iki öğün yaptımSüpersin yaaaaakaptan gibi kaptan
Selam tek öğün mü yapıyorsun. ? Bu hafta bende tek öğün yapmayı düşünüyorum ama inşallah becerebilirim
Vücudun alıştığının dışına çıkınca bi afallama oluyor ondandır. Yemeyip dayanabilirsen iki güne alışırsınZaten bu 1 haftadır oruçtum. Tek öğün yapıyordum. Sahurda yapmıyordum. Bugün oruç tutmadım iki öğün yaptımşuan çok açım
Normalde eşime akşam çayı hazırlarken asla ağzıma bişey atmazdım. Ama az önce hazırlarken iki tane fındık ve ceviz attım ağzıma. bisküvi falan yememek için kendimi zor tuttum. Tepsiyi bıraktım ve diğer odaya kaçtımVücudun alıştığının dışına çıkınca bi afallama oluyor ondandır. Yemeyip dayanabilirsen iki güne alışırsın
Normalde eşime akşam çayı hazırlarken asla ağzıma bişey atmazdım. Ama az önce hazırlarken iki tane fındık ve ceviz attım ağzıma. bisküvi falan yememek için kendimi zor tuttum. Tepsiyi bıraktım ve diğer odaya kaçtım
Hadi ya.fındık fıstık iyidir ama en son çiğnediğin şeyin üzerinden 4 saat geçtikten sonra uyursan gece daha çok yağ yanarmış
Evet . Aynı hesap sabah da uyanır uyanmaz 500 ml su. Uyandıktan 4 saat sonra ilk öğün diyolarHadi ya.
Yani mide olabildiğince boş mu uyuyalım ?
Tebrikler7 Aralık Yıldız Savaşları
Geçen haftanın yıldızlarıPembe Lotus
Veohbb Karşılaşmasında kazanaaaannnn
Pembe Lotus oldu
Hep söylediğim gibi eksi eksidir. Tebrik ederim
Eki Görüntüle 3516592
2 gün dokunulmazlık
(Menü bildiriminden muaf)
Normalde buna ek bir öğün ödül vardı ama zaten 2 gün dokunulmazlık var, onun içinde kullanılabilir diye düşündüm
Kullanmasak daha iyi tabi
ohbb seni de grup yıldızı olup lige çıktığın için tebrik ederim ligde kilo alan çıkmadı. Sabitimiz var. Olsun, hepimiz zaman zaman yaşadık. Haftaya çok daha iyi olacak