- 20 Ocak 2021
- 1.307
- 1.270
- 27
Tebrik ederim canımAyy inanamadım dedim rakibim kazanir diye düşünmüştüm 400gr eksim vardı bu hafta çok dikkat edemedim
Emeğine sağlık canım
Seninde emeğine sağlık canım. Az verdiğini düşünüyorsun taşkınlıkta olmuş ama bir şeyleri düzgün yapmışsın demek ki. Hareketinde etkisi olabilir. Güzel bir eksi benceAyy inanamadım dedim rakibim kazanir diye düşünmüştüm 400gr eksim vardı bu hafta çok dikkat edemedim
Emeğine sağlık canım
Güzel bir başlangıç oldu benim için14 Aralık Yıldız Savaşçıları
Chocolita Ebrulibayan 'a karşı!
Tebrik ediyorum biziListede en yüksek yüzdeyi yaptık
Benim 1 uyarım vardı, silindi
Ebrulinin yoktu zaten olmasın inşallah
esmusumm Kurallara göre en yüksek yüzdeyi yapan 3. Kişinin de lig olmasa bile 1 uyarısı silinir. Seninde 2 vardı, 1 silindi
Dün annemgilde kaldım pazar aksamı döncem o yüzden atamadım malesef burdaki tartı digital degililknurrr22 tartı bekliyorum canım
Anladım canım. Aslında keşke cumadan çekmiş olsaydın. Biz bunları hep anlattukkDün annemgilde kaldım pazar aksamı döncem o yüzden atamadım malesef burdaki tartı digital degil
2 gündür inanılmaz yogunum malesef 2 tanede cocuk olunca benim kafada kalmıyoAnladım canım. Aslında keşke cumadan çekmiş olsaydın. Biz bunları hep anlattukkilknurcum uyarıyı grupta en yüksek yüzdeyi yapan ilk 3 e girerek sildirebilirsin
Kızlarrr ben bir hata yapmışım. Sevincim azıcık kursağımda kaldı14 Aralık Yıldız Savaşçıları
Chocolita Ebrulibayan 'a karşı!
Tebrik ediyorum biziListede en yüksek yüzdeyi yaptık
Benim 1 uyarım vardı, silindi
Ebrulinin yoktu zaten olmasın inşallah
esmusumm Kurallara göre en yüksek yüzdeyi yapan 3. Kişinin de lig olmasa bile 1 uyarısı silinir. Seninde 2 vardı, 1 silindi
onu da haftaya yaparız artık. Adım hesabı da cuma günü kapanıyor çünkü. Hafta sonu yoğunluğu çok iyi anlıyorum. Sen bundan sonra sürekli cuma günü çek tartıyı canım adım hesabını da cumadan yap ki rahat edersin. Arri de öyle yapacak. Grup yıldızı değilseniz paylaşımı cuma topiğe de yapabilirsiniz2 gündür inanılmaz yogunum malesef 2 tanede cocuk olunca benim kafada kalmıyomenüleri bile gece aklıma geldi yazdım hatta adımları yazmayı unutmusum mesela suan yazsam faydası olur mu bilemedim
Tamam öyle yapıyım bende o zamanonu da haftaya yaparız artık. Adım hesabı da cuma günü kapanıyor çünkü. Hafta sonu yoğunluğu çok iyi anlıyorum. Sen bundan sonra sürekli cuma günü çek tartıyı canım adım hesabını da cumadan yap ki rahat edersin. Arri de öyle yapacak. Grup yıldızı değilseniz paylaşımı cuma topiğe de yapabilirsiniz
O kaptanım hoş geldinBoy 157
Ilk hedefim 65
Çok teşekkür ederim kaptanımVe sevgiliDenp bugün mezun oldu ilk sayfada gururla yerini aldı ️ çok mutluyum senin adına
Bizden önce başladın bu mücadeleye, aslında yanlış hatırlamıyorsam 25-30 kilo eksidesin. Ama biz -5 kilosuna şahit olabildik. Enerjinle sporlarınla hepimize ilham oldun motive ettinBir beslenme düzenine alıştın artık, nerelerden geldin bu aşamaya bununda bilincinde olarak inşallah korumayı da halledersin
Hosbulduk bonusumO kaptanım hoş geldin