Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Evet . Aynı hesap sabah da uyanır uyanmaz 500 ml su. Uyandıktan 4 saat sonra ilk öğün diyolar
Teşekkür ederm bu bilgiler için. Her türlü eriyecek yani o yağlar yeter ki aç kalalım
Ya ben aç karnına su içerken çok kötü oluyor sanki ilaçlı su içiyorum. Alışır mıyım acaba

Tebrikler canım Denp

Evett sonuçlar çok güzel ama katılım çok az
Hasta olduğun için izinliydin zaten canım menü de beklemedim bu arada. Vücudun halsiz düştü tabi tekrar geçmiş olsun. Yarın daha iyi hissedersen beklerim
Orayı biraz karıştırdım canım sonradan düzelttim Tante Rosa Denise benden yüksek bir yüzde yapmış kral listeye eklemeyi unutmuştum fark edince yaptım hemen. Allahtan benimle yer değişti yoksa başkasını grup yıldızı oldun diye mutlu ettikten sonra gel de düzelt
İlk sayfada da tantecim yerleşti
Chocolita ben yarın senin şu yumurta diyetine başlıcam bakalım ne kadar yapabilicem
Ay hadi bakalım. Bende bir niyetlendim ama yarın ananemdeyim başlayamam. Bir de eksik malzemem var

Ölçüler yarım yarım ne güzel çorba da iyi görünüyor 1 kase içilirdi. Tok da tutar

Evett sonuçlar çok güzel ama katılım çok az
Bu hafta bende katılcam inşaAllah
Hasta olduğun için izinliydin zaten canım menü de beklemedim bu arada. Vücudun halsiz düştü tabi tekrar geçmiş olsun. Yarın daha iyi hissedersen beklerim
İyiyim çok şükür toparladım artık başlaya bilirim diyete çok halsiz düşmüştüm biraz yemeye ihtiyacım vardı
Ay sonradan gördüm evet
Ay hadi bakalım. Bende bir niyetlendim ama yarın ananemdeyim başlayamam. Bir de eksik malzemem var
Ben bugün gitdim geldim anneme artık başlaya bilirim eksijleride tamamladım herşi yarın bi başlayayım bakalım neler olucak

Hosgeldiniz yiyen içenlere şifa olsun inşallah

Ben oruçluyum
2 yumurta ile kaşarlı omlet 5 zeytin 10 adet ceviz ve yeşillik tükettim kaptanım eşimle su orucuna niyet ettik inşallah birlikte Chocolita
Canım bu şekilde kilo vermeye devam etmez misin peki? Hele ki su orucu.
Allah kabul etsin bu arada
Hamsi kuşu köftesini merak ettim afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Aç geçmiş bugün biraz. Çorban zengin bir çorba mıydı tutuyor mu seni

Çorba içesim yoktu yemekle doymam diyodum ama baya doyurdu beni benim yemekle hic bi problemim yokta işte hep böyle az yerim. Bana cips olsun çikolata olsun ay böyle seyler cezbediyo
Uzaklaştıkça aramıyorsun biliyor musun. Arada kahve yanı falan diyorum ya o kadarcıkla idare ettim hep bu hafta. Şu an gördüğüm şeyi aramıyorum. Ama açıp yesem bilicem ki yarın da yemek isticem. Arayı açtıkça uzaklaşıyorsun

Evwt bu dogru bazen cipsten bi tane alıyım aman diyorum sonra durduramıyorum. Ama hic almasam canım cekmiyo

İyi geceler

Kahvaltı:

2 simit (simiti çok ama çok seviyorum ofiste bugün tektim dayanamadım rahat rahat yedim )

Öğle

Tavuk yemeği
4 kaşık makarna
Salata

Bonus

5 kaşık kısır ( yeğenim hala gel senin için yaptım deyince dayanamadım)

Akşam

Kelle paça çorbası
2 dilim ekmek

Bugünkü toplam adım sayım 16578.

Bonus
Chocolita

Tüm tuşlara basılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…