- 20 Ocak 2021
- 1.307
- 1.267
- 27
Teşekkür ederm bu bilgiler için. Her türlü eriyecek yani o yağlar yeter ki aç kalalımEvet . Aynı hesap sabah da uyanır uyanmaz 500 ml su. Uyandıktan 4 saat sonra ilk öğün diyolar
Tebrik ediyorum herkesi özellikle birincileriiAdım Yarışı
1.Chocolita
2.gidelimkaptan
3. @ohbb
Spor Yarışı
1. @Migrenben
2. @ohbb
3. @esmusumm
Tebrikler kızlarrray çok mutlu oldum ben
Tebrikler canımVe sevgiliDenp bugün mezun oldu ilk sayfada gururla yerini aldı ️ çok mutluyum senin adına
Bizden önce başladın bu mücadeleye, aslında yanlış hatırlamıyorsam 25-30 kilo eksidesin. Ama biz -5 kilosuna şahit olabildik. Enerjinle sporlarınla hepimize ilham oldun motive ettinBir beslenme düzenine alıştın artık, nerelerden geldin bu aşamaya bununda bilincinde olarak inşallah korumayı da halledersin
Tebrikler14 Aralık Yıldız Savaşçıları
Chocolita Ebrulibayan 'a karşı!
Tebrik ediyorum biziListede en yüksek yüzdeyi yaptık
Benim 1 uyarım vardı, silindi
Ebrulinin yoktu zaten olmasın inşallah
@esmusumm Kurallara göre en yüksek yüzdeyi yapan 3. Kişinin de lig olmasa bile 1 uyarısı silinir. Seninde 2 vardı, 1 silindi
Teşekkürler canımmmm
Evett sonuçlar çok güzel ama katılım çok az@Pembe Lotus tebrik ederim canım haftanın sonunda saçmalayınca kaçınılmaz son. Olsun bir dahaki sefere sana kaptırmamak haberin olsun
İkinizi de tebrik ederim hanımlar
Adım ve spor yarışmasında güzel sonuçlar yapmışız
Hasta olduğun için izinliydin zaten canım menü de beklemedim bu arada. Vücudun halsiz düştü tabi tekrar geçmiş olsun. Yarın daha iyi hissedersen beklerimChocolita canım ben bugün menü paylaşmayayım kaç gündür yiyemiyorum diye bugün çok yedim çok acıkmıştım hemde açlığın verdiği halsizlik vardı yarından itibaren menü bildiricem inşaAllah
Orayı biraz karıştırdım canım sonradan düzelttim
Ay hadi bakalım. Bende bir niyetlendim ama yarın ananemdeyim başlayamam. Bir de eksik malzemem var
Yarın ögleden sonra geçcem eve ama annemin komşusunda varsa ondan alıp tartılayımilknurrr22 yarın sabahtan tartıyı bekliyorum canım listeye geçeyim
Ölçüler yarım yarım ne güzelSabah kahvaltı öncesi
2 bardak su
Bi şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltıda
Bi tane haşlanmıs yumurtanın sarısı
Beyaz peynir
2 zeytin bi dilim ekmek
2 çatal patates
akşam
Patates püreli kaşarlı köfte biraz pilav ve yoğurt
Çorba içesim yoktuÖlçüler yarım yarım ne güzelçorba da iyi görünüyor 1 kase içilirdi. Tok da tutar
Bu hafta bende katılcam inşaAllahEvett sonuçlar çok güzel ama katılım çok az
İyiyim çok şükür toparladım artık başlaya bilirim diyete çok halsiz düşmüştüm biraz yemeye ihtiyacım vardıHasta olduğun için izinliydin zaten canım menü de beklemedim bu arada. Vücudun halsiz düştü tabi tekrar geçmiş olsun. Yarın daha iyi hissedersen beklerim
Ay sonradan gördüm evetOrayı biraz karıştırdım canım sonradan düzelttimTante Rosa Denise benden yüksek bir yüzde yapmış kral listeye eklemeyi unutmuştum fark edince yaptım hemen. Allahtan benimle yer değişti yoksa başkasını grup yıldızı oldun diye mutlu ettikten sonra gel de düzelt
İlk sayfada da tantecim yerleşti
Ben bugün gitdim geldim anneme artık başlaya bilirimAy hadi bakalım. Bende bir niyetlendim ama yarın ananemdeyim başlayamam. Bir de eksik malzemem var
Canım bu şekilde kilo vermeye devam etmez misin peki? Hele ki su orucu.Hosgeldiniz yiyen içenlere şifa olsun inşallah
Ben oruçluyum
2 yumurta ile kaşarlı omlet 5 zeytin 10 adet ceviz ve yeşillik tükettim kaptanım eşimle su orucuna niyet ettik inşallah birlikteChocolita
Hamsi kuşu köftesini merak ettim
Afiyet olsun canım
Uzaklaştıkça aramıyorsun biliyor musun. Arada kahve yanı falan diyorum ya o kadarcıkla idare ettim hep bu hafta. Şu an gördüğüm şeyi aramıyorum. Ama açıp yesem bilicem ki yarın da yemek isticem. Arayı açtıkça uzaklaşıyorsunÇorba içesim yoktuyemekle doymam diyodum ama baya doyurdu beni benim yemekle hic bi problemim yokta işte hep böyle az yerim. Bana cips olsun çikolata olsun ay böyle seyler cezbediyo
Evwt bu dogru bazen cipsten bi tane alıyım aman diyorum sonra durduramıyorum. Ama hic almasam canım cekmiyoUzaklaştıkça aramıyorsun biliyor musun. Arada kahve yanı falan diyorum ya o kadarcıkla idare ettim hep bu hafta. Şu an gördüğüm şeyi aramıyorum. Ama açıp yesem bilicem ki yarın da yemek isticem. Arayı açtıkça uzaklaşıyorsun
İyi geceler
Kahvaltı:
2 simit (simiti çok ama çok seviyorum ofiste bugün tektim dayanamadım rahat rahat yedim)
Öğle
Tavuk yemeği
4 kaşık makarna
Salata
Bonus
5 kaşık kısır ( yeğenim hala gel senin için yaptım deyince dayanamadım)
Akşam
Kelle paça çorbası
2 dilim ekmek
Bugünkü toplam adım sayım 16578.
Bonus
Chocolita
Eki Görüntüle 3516846