Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Ayy inanamadım dedim rakibim kazanir diye düşünmüştüm 400gr eksim vardı bu hafta çok dikkat edemedim
Emeğine sağlık canım 🩷
Seninde emeğine sağlık canım. Az verdiğini düşünüyorsun taşkınlıkta olmuş ama bir şeyleri düzgün yapmışsın demek ki. Hareketinde etkisi olabilir. Güzel bir eksi bence

💫14 Aralık Yıldız Savaşçıları💫

Chocolita Chocolita ⚔️ Ebrulibayan Ebrulibayan 'a karşı!

Tebrik ediyorum bizi 🙈😍❤️ Listede en yüksek yüzdeyi yaptık

Benim 1 uyarım vardı, silindi 🎁
Ebrulinin yoktu zaten olmasın inşallah
esmusumm esmusumm Kurallara göre en yüksek yüzdeyi yapan 3. Kişinin de lig olmasa bile 1 uyarısı silinir. Seninde 2 vardı, 1 silindi
🎁🥰

Güzel bir başlangıç oldu benim için ❤️❤️❤️
Hepimize başarılar 💪🏽💪🏽

Ve sevgili Denp Denp bugün mezun oldu 😍💗 ilk sayfada gururla yerini aldı 🥇⭐🏆 çok mutluyum senin adına
Bizden önce başladın bu mücadeleye, aslında yanlış hatırlamıyorsam 25-30 kilo eksidesin. Ama biz -5 kilosuna şahit olabildik. Enerjinle sporlarınla hepimize ilham oldun motive ettin ❤️ Bir beslenme düzenine alıştın artık, nerelerden geldin bu aşamaya bununda bilincinde olarak inşallah korumayı da halledersin 💪

Kilo veren arkadaşlarımı tek tek kutlarım öperim 🌸😘 veremeyen arkadaşlarım da üzülmesin, yarışlarda dereceden inmiyorsunuz. Bu hareket hayatınızda olduğu sürece sırtınız yere gelmez. Bu hafta olmaz haftaya olur. Rabbim önce sağlık versin. Sağlık içinde diyetimize dikkat edelim. Dün yenilen naneler tırmalamış olabilir. Hallolur.

İlk sayfa güncellemesi tamam. Evdeyken halledeyim dedim. Biraz yürüyüşe çıkayım şimdi

Anladım canım. Aslında keşke cumadan çekmiş olsaydın. Biz bunları hep anlattukk 🥹 ilknurcum uyarıyı grupta en yüksek yüzdeyi yapan ilk 3 e girerek sildirebilirsin
2 gündür inanılmaz yogunum malesef 2 tanede cocuk olunca benim kafada kalmıyo🥲menüleri bile gece aklıma geldi yazdım hatta adımları yazmayı unutmusum mesela suan yazsam faydası olur mu bilemedim

💫14 Aralık Yıldız Savaşçıları💫

Chocolita Chocolita ⚔️ Ebrulibayan Ebrulibayan 'a karşı!

Tebrik ediyorum bizi 🙈😍❤️ Listede en yüksek yüzdeyi yaptık

Benim 1 uyarım vardı, silindi 🎁
Ebrulinin yoktu zaten olmasın inşallah
esmusumm esmusumm Kurallara göre en yüksek yüzdeyi yapan 3. Kişinin de lig olmasa bile 1 uyarısı silinir. Seninde 2 vardı, 1 silindi
🎁🥰

Kızlarrr ben bir hata yapmışım. Sevincim azıcık kursağımda kaldı 🥹
Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise canım grup yıldızı sensin ❤️ acayip kilo vermişsin bu hafta süpersin 🔥 Yüzdeni yazmayı unutmuşum. Tekrar dönüp bakmasam fark etmicem. Kv bende. Meyve getir onu götür atlamışım kusuruma bakma canım. Seninde 1 uyarın varmış silindi 🎁
Bu durumda Ebrulibayan Ebrulibayan rakibin Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise
Ben 3. Oluyorum. esmusumm esmusumm görmeden mesajı düzenleyeyim dedim ama süresi dolmuş. Bu yüzden yine de 1 uyarın silindi esmusum. Çünkü benden kaynaklı bir şey

Son düzenleme:
2 gündür inanılmaz yogunum malesef 2 tanede cocuk olunca benim kafada kalmıyo🥲menüleri bile gece aklıma geldi yazdım hatta adımları yazmayı unutmusum mesela suan yazsam faydası olur mu bilemedim
onu da haftaya yaparız artık. Adım hesabı da cuma günü kapanıyor çünkü. Hafta sonu yoğunluğu çok iyi anlıyorum. Sen bundan sonra sürekli cuma günü çek tartıyı canım adım hesabını da cumadan yap ki rahat edersin. Arri de öyle yapacak. Grup yıldızı değilseniz paylaşımı cuma topiğe de yapabilirsiniz

onu da haftaya yaparız artık. Adım hesabı da cuma günü kapanıyor çünkü. Hafta sonu yoğunluğu çok iyi anlıyorum. Sen bundan sonra sürekli cuma günü çek tartıyı canım adım hesabını da cumadan yap ki rahat edersin. Arri de öyle yapacak. Grup yıldızı değilseniz paylaşımı cuma topiğe de yapabilirsiniz
Tamam öyle yapıyım bende o zaman😍

Ve sevgili Denp Denp bugün mezun oldu 😍💗 ilk sayfada gururla yerini aldı 🥇⭐🏆 çok mutluyum senin adına
Bizden önce başladın bu mücadeleye, aslında yanlış hatırlamıyorsam 25-30 kilo eksidesin. Ama biz -5 kilosuna şahit olabildik. Enerjinle sporlarınla hepimize ilham oldun motive ettin ❤️ Bir beslenme düzenine alıştın artık, nerelerden geldin bu aşamaya bununda bilincinde olarak inşallah korumayı da halledersin 💪
Çok teşekkür ederim kaptanım 💞
Bu hafta ile birlikte toplam 34.400 kg vermiş oldum. Burada olmaktan çok mutluyum açıkçası çoğu şeye yorum yazmasamda hırsla spor yapan vazgeçmeyen arkadaslarimi görmek beni mutlu ediyor ve ciddi anlamda motive ediyor.Gruba kabul edip aldığınız ve verdiğiniz destekler için hepinize minnettarim iyi ki yollarimiz kesismis.Hepinizin isminin gururla ilk sayfaya yazılacağından eminim ⚘️⚘️💞

Kızlar akşam öğünüm. Saat 4de yemiştim atmayı unuttum. Dahada bişey yemem. Bol su içerimmmm🤩

Eklentiler

• IMG_3148.jpeg
    IMG_3148.jpeg
    159,2 KB · Görüntüleme: 7
X