Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Evet . Aynı hesap sabah da uyanır uyanmaz 500 ml su. Uyandıktan 4 saat sonra ilk öğün diyolar
Teşekkür ederm bu bilgiler için. Her türlü eriyecek yani o yağlar yeter ki aç kalalım 🫠🫠🫠🫠
Ya ben aç karnına su içerken çok kötü oluyor sanki ilaçlı su içiyorum. Alışır mıyım acaba 😟

Ve sevgili Denp Denp bugün mezun oldu 😍💗 ilk sayfada gururla yerini aldı 🥇⭐🏆 çok mutluyum senin adına
Bizden önce başladın bu mücadeleye, aslında yanlış hatırlamıyorsam 25-30 kilo eksidesin. Ama biz -5 kilosuna şahit olabildik. Enerjinle sporlarınla hepimize ilham oldun motive ettin ❤️ Bir beslenme düzenine alıştın artık, nerelerden geldin bu aşamaya bununda bilincinde olarak inşallah korumayı da halledersin 💪
Tebrikler canım ❤️ Denp Denp

@Pembe Lotus tebrik ederim canım haftanın sonunda saçmalayınca kaçınılmaz son. Olsun bir dahaki sefere sana kaptırmamak haberin olsun😃

İkinizi de tebrik ederim hanımlar😍

Adım ve spor yarışmasında güzel sonuçlar yapmışız 🤩
Evett sonuçlar çok güzel ama katılım çok az 🥹
Chocolita Chocolita canım ben bugün menü paylaşmayayım kaç gündür yiyemiyorum diye bugün çok yedim çok acıkmıştım hemde açlığın verdiği halsizlik vardı yarından itibaren menü bildiricem inşaAllah ❤️
Hasta olduğun için izinliydin zaten canım menü de beklemedim bu arada. Vücudun halsiz düştü tabi tekrar geçmiş olsun. Yarın daha iyi hissedersen beklerim
Orayı biraz karıştırdım canım sonradan düzelttim 😅 Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise benden yüksek bir yüzde yapmış kral listeye eklemeyi unutmuştum fark edince yaptım hemen. Allahtan benimle yer değişti yoksa başkasını grup yıldızı oldun diye mutlu ettikten sonra gel de düzelt
İlk sayfada da tantecim yerleşti
Chocolita Chocolita ben yarın senin şu yumurta diyetine başlıcam bakalım ne kadar yapabilicem :KK49:
Ay hadi bakalım. Bende bir niyetlendim ama yarın ananemdeyim başlayamam. Bir de eksik malzemem var

Sabah kahvaltı öncesi
2 bardak su
Bi şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltıda
Bi tane haşlanmıs yumurtanın sarısı
Beyaz peynir
2 zeytin bi dilim ekmek
2 çatal patates
akşam
Patates püreli kaşarlı köfte biraz pilav ve yoğurt

Eklentiler

• IMG_3106.jpeg
    IMG_3106.jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 13
Sabah kahvaltı öncesi
2 bardak su
Bi şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltıda
Bi tane haşlanmıs yumurtanın sarısı
Beyaz peynir
2 zeytin bi dilim ekmek
2 çatal patates
akşam
Patates püreli kaşarlı köfte biraz pilav ve yoğurt
Ölçüler yarım yarım ne güzel ❤️ çorba da iyi görünüyor 1 kase içilirdi. Tok da tutar

Evett sonuçlar çok güzel ama katılım çok az 🥹
Bu hafta bende katılcam inşaAllah ❤️
Hasta olduğun için izinliydin zaten canım menü de beklemedim bu arada. Vücudun halsiz düştü tabi tekrar geçmiş olsun. Yarın daha iyi hissedersen beklerim
İyiyim çok şükür toparladım artık başlaya bilirim diyete çok halsiz düşmüştüm biraz yemeye ihtiyacım vardı 🤭
Orayı biraz karıştırdım canım sonradan düzelttim 😅 Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise benden yüksek bir yüzde yapmış kral listeye eklemeyi unutmuştum fark edince yaptım hemen. Allahtan benimle yer değişti yoksa başkasını grup yıldızı oldun diye mutlu ettikten sonra gel de düzelt
İlk sayfada da tantecim yerleşti
Ay sonradan gördüm evet 🥲🙈
Ay hadi bakalım. Bende bir niyetlendim ama yarın ananemdeyim başlayamam. Bir de eksik malzemem var
Ben bugün gitdim geldim anneme artık başlaya bilirim🤭😂 eksijleride tamamladım herşi yarın bi başlayayım bakalım neler olucak 🤭

Hosgeldiniz yiyen içenlere şifa olsun inşallah

Ben oruçluyum
2 yumurta ile kaşarlı omlet 5 zeytin 10 adet ceviz ve yeşillik tükettim kaptanım eşimle su orucuna niyet ettik inşallah birlikte Chocolita Chocolita
Canım bu şekilde kilo vermeye devam etmez misin peki? Hele ki su orucu.
Allah kabul etsin bu arada 🌸
İyi akşamlar
Sabah birkaç patates salatalık havuç peynir zeytin
Öğlen hamsi kuşu köftesi turp havuç
Türk kahvesi kuru kayısı
Akşam taze fasulye 6 adet üzüm turşusu
Beyaz leblebi mandalina
Suyumu içtim Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Hamsi kuşu köftesini merak ettim 😋 afiyet olsun
Selam kızlar
Sabah 500 ml su ile başladım
Kahvaltı klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek yedim
Ara kahve 3 hurma
Mandalina
Akşam 1 kase çorba
Su az oldu
Spor da yok cezalara yarın başlicam inşallah ❤️
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Afiyet olsun canım
Aç geçmiş bugün biraz. Çorban zengin bir çorba mıydı tutuyor mu seni

Çorba içesim yoktu 😂 yemekle doymam diyodum ama baya doyurdu beni benim yemekle hic bi problemim yokta işte hep böyle az yerim. Bana cips olsun çikolata olsun ay böyle seyler cezbediyo🫠🫠
Uzaklaştıkça aramıyorsun biliyor musun. Arada kahve yanı falan diyorum ya o kadarcıkla idare ettim hep bu hafta. Şu an gördüğüm şeyi aramıyorum. Ama açıp yesem bilicem ki yarın da yemek isticem. Arayı açtıkça uzaklaşıyorsun

Uzaklaştıkça aramıyorsun biliyor musun. Arada kahve yanı falan diyorum ya o kadarcıkla idare ettim hep bu hafta. Şu an gördüğüm şeyi aramıyorum. Ama açıp yesem bilicem ki yarın da yemek isticem. Arayı açtıkça uzaklaşıyorsun
Evwt bu dogru bazen cipsten bi tane alıyım aman diyorum sonra durduramıyorum. Ama hic almasam canım cekmiyo

İyi geceler 🌙

Kahvaltı:

2 simit (simiti çok ama çok seviyorum ofiste bugün tektim dayanamadım rahat rahat yedim 🙈🙈 )

Öğle

Tavuk yemeği
4 kaşık makarna
Salata

Bonus

5 kaşık kısır ( yeğenim hala gel senin için yaptım deyince dayanamadım)

Akşam

Kelle paça çorbası
2 dilim ekmek

Bugünkü toplam adım sayım 16578.

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

IMG_3529.png

İyi geceler 🌙

Kahvaltı:

2 simit (simiti çok ama çok seviyorum ofiste bugün tektim dayanamadım rahat rahat yedim 🙈🙈 )

Öğle

Tavuk yemeği
4 kaşık makarna
Salata

Bonus

5 kaşık kısır ( yeğenim hala gel senin için yaptım deyince dayanamadım)

Akşam

Kelle paça çorbası
2 dilim ekmek

Bugünkü toplam adım sayım 16578.

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3516846

Tüm tuşlara basılmış 🫠🫠🫠

X