Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Böyle durumlarda arkadaşımızın üzüntüsüne karşı üzgünüm atabiliyoruz. Forumda çok yerde beğenmedim atılıyor bu arada fikirler çakışır atılabilir. Ama bizim konumuzda herkes kendiyle mücadele ettiği için tek bir algı oluşuyor. İrade gösterebilme konusu çok hassas. Birbirimizi teselli destek motive esas konumuz. Sende öyle demek istememişsin seninde modun düşmesin dutumunda düşmesin. Hepimiz aynı amaç için buradayız. Verilecek kilolar var
Boyum 160.
Başlangıç kilom 59,75di.
Güncel kilom 58,75
Chocolita
Yüzdeni de alabilir miyim

Evet doğru diyorsun. Daha dikkatli olurum

Kilo verme süreci zor ve meşakkatli bir süreç. Çünkü yıllarca benimsediğimiz ve yerken mutlu olduğumuz bu alışkanlığı değiştirmeyi çalışıyoruz. Hepimiz zorlanıyoruz, düşüyoruz ama hepberaber kalkmasını da biliyoruz. Burada da bunun için beraberiz ve birlikteyiz diye düşünüyorum. Kimsenin kimseyi aşağıya çekmek gibi bir amacı olamaz olmamalı da. Kimse motivasyonunu kaybetmesin. Haftayı kötü de bitirebiliriz, artı da gelebiliriz. Sonuçta bu kiloları 1 haftada almadık değil mi. Hepsini vereceğiz yeter ki kararımızdan vazgeçmeyelim.

Yeni bir hafta başlıyor elimizden geleni yapmaya devam.

7 Aralık Yıldız Savaşları

Geçen haftanın yıldızları Pembe Lotus
Ve ohbb Karşılaşmasında kazanaaaannnn
Pembe Lotus oldu
Hep söylediğim gibi eksi eksidir. Tebrik ederim

2 gün dokunulmazlık
(Menü bildiriminden muaf)

Normalde buna ek bir öğün ödül vardı ama zaten 2 gün dokunulmazlık var, onun içinde kullanılabilir diye düşündüm
Kullanmasak daha iyi tabi

ohbb seni de grup yıldızı olup lige çıktığın için tebrik ederim ligde kilo alan çıkmadı. Sabitimiz var. Olsun, hepimiz zaman zaman yaşadık. Haftaya çok daha iyi olacak

Ayy inanamadım dedim rakibim kazanir diye düşünmüştüm 400gr eksim vardı bu hafta çok dikkat edemedim
Emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…