Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

takasa varım zaten de onun için de ürünlerimin keşfedilmesi beğenilmesi gerek, sayfama bakan tek kişi ben oluyorum genelde,
bakalım nasip artık.. hayırlı satışlarımız olsun :)

Son düzenleme:

kızlar 30tl ve üstüne süpriz hediyeler var.....

pembe puanlı tabak ayırtılmıştı canım , hangi kazak görünmüyor sayfanın lınkını yazmıssın benım sayfama resmını eklersen bakayım

o tabaktan kaç tane var 1 tane mi.içinde badi varmış gibi içeiçe giyilmiş gibi kahverengi sanırım son eklenenlerde.

o tabaktan kaç tane var 1 tane mi.içinde badi varmış gibi içeiçe giyilmiş gibi kahverengi sanırım son eklenenlerde.

evet canım tabak bi tane kek tabağım kırılmıştı onun yerıne almıştım ama kapakla uymadı o yuzden satıyrm , tmm kahve yün kazak ben de senin sayfana bakıyrm aynı ayarda urun bulursam takas yaparız yine

olur canım önü çok mu açık kazağın tabak çok şeker ya onu ben istiyorum:)başka ekliceklerin var mı varsa koyda bakalım

takasa varım zaten de onun için de ürünlerimin keşfedilmesi beğenilmesi gerek, sayfama bakan tek kişi ben oluyorum genelde,
bakalım nasip artık.. hayırlı satışlarımız olsun :)

canım başka şeylerde var bende sen satma onu atarım sana.sayfaya bence baştan bak sen sayfalarda ekli ürünler var.5tl ye siyah rugan çanta var sarı zincirli mesela...başka şeylerde var...

canım baktım oncekı alışverişimde de bakmıştım ama sımdılık ıhtıyacım yok sen kahve hırkayı cok begendıysen sana gonderırım ben zaten bu hafta kargoya gıtme ımkanım yok haftaya kadar yenı eklediklerine de bakarım net kararımızı veririz.hayırlı satışlar

kızlar fiyatta anlaşırız.beğendiğiniz olursa.

ilk sayfada leopar askılı grili o olsun + kaplanlı + siyah straplez .. taytda olur diyorsan onuda yollarsın (bnm bacaklar ince paçaları bol gelmesinde guzelmiş cunku oda begendim)

Son düzenleme:
Mesaj kutun doldu
kargoya 5.5 verdim diye hatırlıyorumda emin değilim fişe bakmam lazım beğenmene çok sevindim :) güzel günlerde kullan inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…