Ürün fiyatları resimlerin üzerindedir.detaylı bilgi için sorabilirsiniz çoğu ürün sıfırdır bazıları 2-3 kez giyilmiştir buna rağmen sıfır gibidir.
(fiyat yazmayı unuttuğum resimler olabilir ,sorabilirsiniz)
takasa varım zaten de onun için de ürünlerimin beğenilmesi gerek tabi bakalım nasip artık
takasa varım zaten de onun için de ürünlerimin keşfedilmesi beğenilmesi gerek, sayfama bakan tek kişi ben oluyorum genelde,
bakalım nasip artık.. hayırlı satışlarımız olsun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675556&page=16 canım bu kazak hoşuma gitti bi de pembe puanlı tabak var satıldı mı
pembe puanlı tabak ayırtılmıştı canım , hangi kazak görünmüyor sayfanın lınkını yazmıssın benım sayfama resmını eklersen bakayım
o tabaktan kaç tane var 1 tane mi.içinde badi varmış gibi içeiçe giyilmiş gibi kahverengi sanırım son eklenenlerde.
evet canım tabak bi tane kek tabağım kırılmıştı onun yerıne almıştım ama kapakla uymadı o yuzden satıyrm , tmm kahve yün kazak ben de senin sayfana bakıyrm aynı ayarda urun bulursam takas yaparız yine
olur canım önü çok mu açık kazağın tabak çok şeker ya onu ben istiyorum:)başka ekliceklerin var mı varsa koyda bakalım
ben kaçtım ii geceler canım.
yeni eklenenler güncellllldir.....
takasa varım zaten de onun için de ürünlerimin keşfedilmesi beğenilmesi gerek, sayfama bakan tek kişi ben oluyorum genelde,
bakalım nasip artık.. hayırlı satışlarımız olsun :)
canım baktım oncekı alışverişimde de bakmıştım ama sımdılık ıhtıyacım yok sen kahve hırkayı cok begendıysen sana gonderırım ben zaten bu hafta kargoya gıtme ımkanım yok haftaya kadar yenı eklediklerine de bakarım net kararımızı veririz.hayırlı satışlar
satılmadı canım bedeni 38 ama 36 yada olur mango marka
kuzum takas yapalım öleysee