- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
canım uzun elbisenin kemeri var mı aklıma geldi de
Canım gelen kutun dolmuş cevap atamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım uzun elbisenin kemeri var mı aklıma geldi de
Canım gelen kutun dolmuş cevap atamıyorum.
Ürün fiyatları resimlerin üzerindedir.detaylı bilgi için sorabilirsiniz çoğu ürün sıfırdır bazıları 2-3 kez giyilmiştir buna rağmen sıfır gibidir.
(fiyat yazmayı unuttuğum resimler olabilir ,sorabilirsiniz)
canım kapşonlu beli buzgülü mont varya o satıldımı
3 elbise yeni bi tanesi 36 beden diğer ikisi 38-40 beden üzerinde 42 yazıyor ama kalıp küçük .parlement mavisi gece elbisesi 36 beden hoş bişey asimetrik kesim etekleri boyu normal rahat kullanışlı bir model
diğer iki elibise tanesi 25 e lira..
eşofman 10 s beden
elbise 10 s beden
bluz 7,5 s beden tozlu marka
şapka 5 tl
kapşonlu değilde diğeri duruyor lacivert olan kolları leoparlı
canım trençkotu beğendim...
birde bunlar duruyormu?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1016656&d=1394369330
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1016648&d=1394226491
canım 19.sayfa itibariyle bak trenccoat ayrıltıldı gri elbise ayrıltıldı..kahveli elbise duruyor.sen burdan bi tane kot ceket almıştın canım onuda koycak mısın satışa ben o tarz bişey arıyorum ya da o tarz bişiler var mı elinde.yeni eklediklerine bakarım canım
hangi kot ceket canım :26:
kollar lepoarlı trençkot satıldımı?
bakıcam şimdi sayfana, sen ne beğendin
leoparlı trencoatla zaten takas yapmıyorum canım onu burdan sıfır aldım giymedim ihtiyaçtan satıyorum o ayrıltldı zaten..ben diğer eklediklerine bakıcam canım şuan eklediğin tarzda çok şeyim var ..hedorlando da almıştın sanırım kot ceket var 7,5 tl falandı satışa koyduğu fiyat sanırm hatırladın mı
kot ceket değil o canım gömlek o :26:
tamam yeni eklediklerime bakarsın bende o zaman bakarım...
sende güncelleme yapıp kalanlar ayırsan iyi olur 60 küsür sayfa var hepsine bakılamaz ki
canım kot gömlek değildi ya kot ceketti iyi hatırlıyorum resim bulursam koyarım sen almıştın çok ii hatırlıyrm..yenileri ne zman eklersn