Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

o iki çanta ayrıltıldı.o ayakkabı 37 no ama kalıp geniş ayaklarınız çok taraklı değilse olur diye düşünüyrm

amam o ayakkabı ve bej çanta o zaman sadece. ben seçimimi sonunda tamamladım :) sıra sizde

bende 2 çanta vardı ama satıldı

başka hiç kol çantası yok mu böyle benim ki gibi.ya da 36-38 beden elbise.

daha yeni forumdan çantalar aldım genelde çantalara düşkün olduğum için satmaya kıyamıyorum

elimdeki kıyafetlerde bu kadar şimdilik
kotlar vs var ekleyeceğim ama büyük beden olarak zaten siz uygun olan yok ekleyeceğim

bu beğendiğiniz gerçek taşlanmış deri bende çantalara çok düşkünüm çanta takası yapsak benim için daha ii çantaya ihtiyacim var çünkü

çanta 15 ayakkabılar 20 tl=35 tl üzerinden bişiler bakacağım ilk fiyatları üzerinden.ama çanta koyyy lütfennn:)çünkü elindekilere çok ihtiyacım yok aslında en azından çanta falan olsa süper olurdu valla

bu beğendiğiniz gerçek taşlanmış deri bende çantalara çok düşkünüm çanta takası yapsak benim için daha ii çantaya ihtiyacim var çünkü

anladım satışa koyabileceğim bir çantam yok ne yazıkki istersen vazgeçebilirsin sen bilirsin yani sen takas teklif ettin diye baktım bende

Canım benim ürünlerim geldi mont superrrrrrrrrrrdi emin ol tam istedigim gibiydi fotoğrafta bu kadar guzel görünmüyordu giyimde minik bir cocuk gibi sevindim cok cok cok cok tesekkur ediyorum Bu arada hediyen icin tesekkur ediyorum

rica ederim canım iyi günlerde kullan beğenmene ve olmasına çok sewindm

bu kotlar hiç kullanılmadı sıfır etiketi üstündedir.36 ve 38 (ince bir 38 iseniz olur)bedene göredir.

Eklentiler

• $Dc131.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $Dc132.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $Dc133.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
bu kotlar hiç kullanılmadı sıfır etiketi üstündedir.36 ve 38 (ince bir 38 iseniz olur)bedene göredir.

abiye çanta soran arkadaşım için detaylı foto.canım siyah rugan zincirli iki çantayı 30 veririm
gümüş 25 siyah rugan 5 tl ye gelmiş oluyo
gümüş rengi etki mağazasının ürünü hiç kullanamadım.ayrıca zinciride var portföy olarakta çapraz kullanım olarakta uygundur.

Eklentiler

• $rugan1.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $gümüþ2.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $gümüþ3.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $gümþ1.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 44
abiye çantalar...
1.sıradaki siyah parlak boncuk desenli 15
2.siyah gümüş yanar döner renkteki 25tl
3.beyaz taşlı tokalı üstünde etiketi var çantanın içine koydum foto çekerken 60 tl etiket fiyatı hiç kullanmadım 40 tl olur
4.siyah saten önü farklı boncuklu olan 20tl

Eklentiler

• $Resim 187.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $Resim 184.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $Resim 186.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $Resim 185.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $Resim 188.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $Resim 189.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 191.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $Resim 192.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 193.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $Resim 194.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
canım urunlerıne kaçıncı sayfdan ıtıbaren bakayım :)gorupte satılmış olursa üzülmemek ıcın soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…