Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

93 kg olmuşum 7 kg almışım

Çoook şükür çok. Yerim oğluşlarını. Sağlıkla yaşasınlar inşallah. Ve maşallah yahu 15 kg gitmiş ikiz diye sanırım. Hem bebişler fazla hem de suyun ☺☺ ve sen 61 le başlamıştın naptın kendine hiç mi almadın vay be aşırı şaşkınım şu an. Eksiye düşmüşsün.Rekor sanırım

Son düzenleme:
Amin teyzesi teşekkür ederiz Canım kollarım ve yüzüm boynum belli ediyordu zaten ebeler,eşim , arkadaşlar hep gram almadın diyordu doğruymuş. Ama 2-3 kilo alırım gibi 40 çıkana kadar dikkat edemicem beslenmeye, yine bildirim yaparım canım

Ara
Türk kahvesi - soda
İkindi
Bir kase köfteli nohutlu corba

Ayaklarım şişiyor günlük yarim saat yürüyüş yapyrm ama 2 ogune devam olsa da arada meyve çok yiyorum ondan mi bebek büyüyor o mu anlam veremedm bu gidişle kaç kg olck bilemyrm
Bebek de büyüyor tabi. Baksana takvimde 2200 gr yazıyor bebiş için sende. Meyveyi bence 13 ten sonra yemedikçe çok sıkıntı olmaz. Tabi miktarı abartmamak kaydıyla. Ha sen uyabiliyor musun desen nerdeeeee heleki sıcaklarda karpuz fln çok yiyorum. Neyseki bu hafta pazara gidemedik evde meyve yok. Kontrole dek iyi oldugöz görmeyince mide katlanıyor

En güzelini yaparsın taze anniş. Oğluşlara süt lazım sana da güç kuvvet. Ye gitsin ztn verilcek kilon yok

Eveeet bugünün son öğününü de yaptım kıymalı bamya ile. Kocaman tabak yedim. Umarım kabızlığıma da faydası olur
bu saate yeyınce acıkmıyor musun ben son ogun saatı yok kıymalı eksılı bamyada ıyıdır ben kabız olmuyorum muz yedıgım halde balıkyagı kan ılacı benı ıshal yapıyor tabı kayısı ve kırmızı erıgıde cok yıyorum o da bana ıyı gelıyor. Suyu da 1.5-2.5 arası ıcıyorum.

2 hafta önce 2 kgydu teyzesi ve ben karnımın 2 haftada epey büyüdüğünü fark edyrm aslında
Mesela 1 gun yediklerimi yazayim
Sabah saat 9 10
en az 1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmek, 1 bardak açık çay 2 çay kaşığı şekerli, köy cokelegi 1 yemek kaşığı, 1 tatlı kaşığı şekersiz incir pekmezi ( haftada 1 de 1 simit geçen 2 yemiştim )
Saat 12 ara öğün
En az 2 nektarı nerdeyse erik kadarlar ama
2 minik olandn armut, bazen 1 havuç yanina ama az olmuyor
Saat 16 17 arası akşam yemek
Bu aralar kabak patlıcan patates ve yanina hindi yada tavuk fırında beraber sebzesi bol ve tavuğu/ hindiyi avucum kadar en fazla yiyorum yanina yogurt yada ayran ekmek 1 dilim yada 3 yemek kaşığı bulgur pilavı.
19.00 karpuz yada kavun
Sonra acıkırsam mutlaka nektarı yiyorum.
1.5 2 lt su iciyrm 1 ay öncesine kadar en fazla yarim yada 1 lt iciyrdm zamanla daha artircm suyu.
Sence menüm nasıl

Ben de meyveleri geceye bırakıyordum ama gece yenen meyve kilo yapıyormuş. Şimdi gece yogurt vs yiyorum

Ben de meyveleri geceye bırakıyordum ama gece yenen meyve kilo yapıyormuş. Şimdi gece yogurt vs yiyorum
Gece 12den önce yatmıyorum aslında ve 9 gibi de yarim saat yürüyüş mutlaka ama meyvesiz yapamiyrm 7 aya kadar şekerli bisey yiyemyrdm acısi cıktı canım. Sen yoğurtla frenlyrsn ne guzel

Ben de gecen cuma tartildim ama yazmayi unutmusum. Kilomda artis olmamis hatta biraz azalmis. Doktorum kilo kaybini onermiyoruz dedi diye bu hafta baya yedim.
Haftasonu esim cok gec kalktigi icin kahvaltim 12 de ve aksam yemegim 18 de olmak uzere 2 ogun beslendim. Sagliksiz oldu. Karpuza dayanamiyorum. Arada 1 top dondurma yiyorum bakalim bu cuma ne olacak tartidaki halim.
Bu sabah peyirli gozleme ve yaninda domates yedim. 1 bardak sut ictim. Oglen de bulgur pilavi ve yaninda az birsey tavuk. Ogleden sonra seftali yedim. 2.5 lt su ictim aksama yarim daha icerim 3 lt olur genelde 2 lt icmeye calisiyorum.
Bugun saglikli beslenmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…