93 kg olmuşumKuzular dün düzgün beslenince bugün tartıda farketti. Dün 71.2 çıkmıştım bugün 70.5 çıktım. 1 kg olmasa da 700 de iyidir
Bugün de devam bakalım yarına ne çıkcam. Dün wc ye de çıkamadım zaten. Onu da bugün halledebilirsem yarına daha da düşer diye tahmin ediyorum. Şu 70 in altını tekrar görürüm umarım. Hale bak en başta hedefim 70 ke doğuma girmekti. Daha 7 haftam var hayatta 70 te kalamam o imkansız artık ama bari 72 yi geçmeyeyim. Doktorumun beklentisi 72 ztn
Çoook şükür çok. Yerim oğluşlarını. Sağlıkla yaşasınlar inşallah. Ve maşallah yahu 15 kg gitmişKızlar tek tek okumaya vaktim olmadığından alıntı yapamadım , erken doğum yapmak zorunda kaldım , tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere de kolaylık versin. 27 haziran günü çalışamaz raporu almaya gittim nst bağlandı 125 lerde düzenli sancı çıktı ben hissetmiyordum. Açıklık bakıldı 3 cm imiş. O gün hastanede yattım artsaydi o gece sezeryana alacaklardı sancılar hafifledi 4 gün daha tutabildik 35+4 de açılma 5 cm olunca ikisi de makat geliş olduğu için acilen ameliyata aldılar. Doğuma gittiğim günlerde 74,5 veya 75 kilo olmuştum. Bu gün baktım 59,3 kg im. Ogullarimla üç gündür evimizdeyiz ikisi de iyi çok şükür
8 oluyor kuzum93 kg olmuşum7 kg almışım
Amin teyzesi teşekkür ederizÇoook şükür çok. Yerim oğluşlarını. Sağlıkla yaşasınlar inşallah. Ve maşallah yahu 15 kg gitmişikiz diye sanırım. Hem bebişler fazla hem de suyun ☺☺ ve sen 61 le başlamıştın naptın kendine hiç mi almadın vay be aşırı şaşkınım şu an. Eksiye düşmüşsün.Rekor sanırım
Ayaklarım şişiyor günlük yarim saat yürüyüş yapyrm ama 2 ogune devam olsa da arada meyve çok yiyorum8 oluyor kuzumÖdem toplamış olmayasın
Tesekkur ederim cnn cuma soylicenCnm eklerim tabiki ama bana cuma tekrar haber verir misin? Listeleri o gün yapıyorum ben. Tüm bildirimlerimiz o gün oluyor. Hoşgeldin aramıza
AraSabah kalkınca 3 kuru kayısı yarım lt su içtim
Kahvaltı
1 dilim eksi mayalı ekmek
Bol domates alatalık biber
2 yumurtalı Kabaklı omlet
Peynir
Bugün sık ve az az yiyeceğim İkindiye agırlık verip aksam hafif gecireceğim bakalım. Annem rahat bırakırsa
Bebek de büyüyor tabi. Baksana takvimde 2200 gr yazıyor bebiş için sende. Meyveyi bence 13 ten sonra yemedikçe çok sıkıntı olmaz. Tabi miktarı abartmamak kaydıyla. Ha sen uyabiliyor musun desen nerdeeeee heleki sıcaklarda karpuz fln çok yiyorum. Neyseki bu hafta pazara gidemedik evde meyve yok. Kontrole dek iyi olduAyaklarım şişiyor günlük yarim saat yürüyüş yapyrm ama 2 ogune devam olsa da arada meyve çok yiyorumondan mi bebek büyüyor o mu anlam veremedm bu gidişle kaç kg olck bilemyrm
Amin teyzesi teşekkür ederizCanım kollarım ve yüzüm boynum belli ediyordu zaten ebeler,eşim , arkadaşlar hep gram almadın diyordu doğruymuş. Ama 2-3 kilo alırım gibi 40 çıkana kadar dikkat edemicem beslenmeye, yine bildirim yaparım canım
bu saate yeyınce acıkmıyor musun ben son ogun saatı yokEveeet bugünün son öğününü de yaptım kıymalı bamya ile. Kocaman tabak yedim. Umarım kabızlığıma da faydası olur
Nasıl son?Eveeet bugünün son öğününü de yaptım kıymalı bamya ile. Kocaman tabak yedim. Umarım kabızlığıma da faydası olur
2 hafta önce 2 kgydu teyzesi ve ben karnımın 2 haftada epey büyüdüğünü fark edyrm aslındaBebek de büyüyor tabi. Baksana takvimde 2200 gr yazıyor bebiş için sende. Meyveyi bence 13 ten sonra yemedikçe çok sıkıntı olmaz. Tabi miktarı abartmamak kaydıyla. Ha sen uyabiliyor musun desen nerdeeeee heleki sıcaklarda karpuz fln çok yiyorum. Neyseki bu hafta pazara gidemedik evde meyve yok. Kontrole dek iyi oldugöz görmeyince mide katlanıyor
1 muz yedimAra
Türk kahvesi - soda
İkindi
Bir kase köfteli nohutlu corba
Ben de meyveleri geceye bırakıyordum ama gece yenen meyve kilo yapıyormuş. Şimdi gece yogurt vs yiyorum2 hafta önce 2 kgydu teyzesi ve ben karnımın 2 haftada epey büyüdüğünü fark edyrm aslında
Mesela 1 gun yediklerimi yazayim
Sabah saat 9 10
en az 1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmek, 1 bardak açık çay 2 çay kaşığı şekerli, köy cokelegi 1 yemek kaşığı, 1 tatlı kaşığı şekersiz incir pekmezi ( haftada 1 de 1 simit geçen 2 yemiştim)
Saat 12 ara öğün
En az 2 nektarı nerdeyse erik kadarlar ama
2 minik olandn armut, bazen 1 havuç yanina ama az olmuyor
Saat 16 17 arası akşam yemek
Bu aralar kabak patlıcan patates ve yanina hindi yada tavuk fırında beraber sebzesi bol ve tavuğu/ hindiyi avucum kadar en fazla yiyorum yanina yogurt yada ayran ekmek 1 dilim yada 3 yemek kaşığı bulgur pilavı.
19.00 karpuz yada kavun
Sonra acıkırsam mutlaka nektarı yiyorum.
1.5 2 lt su iciyrm 1 ay öncesine kadar en fazla yarim yada 1 lt iciyrdm zamanla daha artircm suyu.
Sence menüm nasıl
Gece 12den önce yatmıyorum aslında ve 9 gibi de yarim saat yürüyüş mutlaka ama meyvesiz yapamiyrmBen de meyveleri geceye bırakıyordum ama gece yenen meyve kilo yapıyormuş. Şimdi gece yogurt vs yiyorum
Frenlemeye calısıyorum cünkü ben de cok kilo aldım. Yoksa bir otuusta yarım karpuzu yerimGece 12den önce yatmıyorum aslında ve 9 gibi de yarim saat yürüyüş mutlaka ama meyvesiz yapamiyrm7 aya kadar şekerli bisey yiyemyrdm acısi cıktı canım. Sen yoğurtla frenlyrsn ne guzel
Ben daha dün yedim.yarim karpuzFrenlemeye calısıyorum cünkü ben de cok kilo aldım. Yoksa bir otuusta yarım karpuzu yerim