- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
Bence çok iyidün yediklerim sabah 2 yumurta bir bardak süt 1 küçük muz
ara öğunde 3-5 tane kuruyemiş (badem ceviz falan)
öğleyin 4-5 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt ve 1 porsiyon kabak yemeği
akşam 1 porsiyon etli patlıcanlı türlü ve bugdaylı yoğurt çorbası
gecede 3-4 kırmızı erik hiç ekmek yok çay kahve şeker yok nasıl iyimi:)
Tabiki cnm. Cuma günleri bildirim günümüz. Sabah tartılıp yazarsın. İlk listeden incele bak bize. Boy başlangıç kilon fln lazım. Her günde mümkünse menü yazıyoruzselam kızlar bende katılabilirmiyim aranıza acaba
O kadar kaymaktan Birsey olmaz bence.Yrın kaç çıkcam merak ediyorum. Kaymaklı yaptığım şey arttırmış olabilir ya da wc ye çıkabildiğim için az da çıkabilirim tartıda. Aşırı meraktayım bakalım
Üst üste tartışma ozaman sabit kalıyor tartıBen 1 kg fazla cıkıyorum hala tartıdaneden düzelmiyor anlamıyorum su icmekten dk bası wcdeyim bi de
tmm cnm daha önce zayıflama gruplarından biliyorum ben gebeliğimin 19 haftasına girdim 7 kilo almışım doktor biraz duralım dedi şimdi burdan motive olup fazla kilo almadan devam ederim inşTabiki cnm. Cuma günleri bildirim günümüz. Sabah tartılıp yazarsın. İlk listeden incele bak bize. Boy başlangıç kilon fln lazım. Her günde mümkünse menü yazıyoruz
valla cnm bana doktor 18. haftaya kadar kilo alma dedi ben 7 kilo almışım artık dengede tutmam lazım senin çok erken başlamış abur cubur yememeye bak cnmkızlar merhaba, hamilelikte 13.haftanın içindeyim. 58 ile hamile kaldım. şuan 62-63 geliyorum bana çok fazla geliyor sanki henüz doktoruma sormadım bugün ikili tarama için gidicem. sizce de çok hızlı gitmiyor mu kilom?nasıl düzene koyacağımı bilemedim lütfen bi el atın bana
Cnm son haftalardasın ödem toplamışsındır iyice.Ben 1 kg fazla cıkıyorum hala tartıdaneden düzelmiyor anlamıyorum su icmekten dk bası wcdeyim bi de
Cnm evet maalesef çok olmuş. 13. Haftaya kdr hiç kilo almaman gerekiyor. Ztn sonra çok fazla geliyor o kilolar.bebiş ve suyu çok minik ztn. O kiloları direkt kendine almış oluyorsun. Her gün menülerini yaz bize söyleyelim ne yememen gerektiğini. Sağlıklı beslenki bebişin de sağlıklı olsun ve 2 lt su iç her günkızlar merhaba, hamilelikte 13.haftanın içindeyim. 58 ile hamile kaldım. şuan 62-63 geliyorum bana çok fazla geliyor sanki henüz doktoruma sormadım bugün ikili tarama için gidicem. sizce de çok hızlı gitmiyor mu kilom?nasıl düzene koyacağımı bilemedim lütfen bi el atın bana
Bugün dünle aynı çıktım wc ye çıkabildiğim halde. Demekki kaymaklı bana problem oldu. Bugün yemem zaten bakalım yarına kaç olcamYrın kaç çıkcam merak ediyorum. Kaymaklı yaptığım şey arttırmış olabilir ya da wc ye çıkabildiğim için az da çıkabilirim tartıda. Aşırı meraktayım bakalım ☺