- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 36
Bende 30. Haftalrda aldım kilo uzulyrm tartiya çıkmıyorum 2 haftadır napczzzzGünaydınlaaar
Sabah kendimi motive ederek kalktım. Yeme annem yeme gülüm dana gibi oldun lütfeeen dedim. Gidip tartıldımki iyice kendimi tutayım. Ve tartı bana inanılmaz bir mutsuzluk verdi. 71.2 nedir ya? Bir hsonu yedik tamam belki çok çok abarttım yedim ama 1,5 kgdan fazla artı nedir? Ağlamak istiyorum sayın seyirciler
Offf benim de haftada bire düştü kontroller kapıdan tırsarak giriyorumAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallah. İlk başlarda kilo almamak iyi. Ztn sonradan iştah açılıyor. 16 ya kdr iyiydim sonra hep beraber cozuttuk.
Çikolata ve patates kızartması hariç iyi bence. En azından akşam ağır olmamış. Ödem toplamış olabilirsin sıcaklardan
suyu iyi içiyor musun cnm? Yediklerşn çok iyi de
tabiki olur. İlk başlarda eksi yazıyorduk bi çok arkadaşa. Onlar 16 dan sonra artılara dönüyor hiiç merak etme
ya valla inşallah şu 5 gün dikkat edicem atarım o kiloyu. 7 li rakamlar moralimi çoook bozdu
aynen tatlım benim de vermem lazım cts kontrol var. Adam dicek naptın sen 5 kg mu aldın bir ayda. İşin kötü yanı bundan sonra iki haftada bir kontrol. Artık salma imkanım da yok
Allahımmmm ne güzel bir doktor, “ye” diyor ha? Hayallerimdeki doktorBenimde haftaya kontrol hiç takmıyor tansiyon seker normalse kilo okadar sorun degil ye diyorbenim de suan tartı 1 kilo oynamış gözüküyor ama ödem o ödem kabul edemem cumaya kesin netleşir kilo mu ödem mi
Soguk suyuma çilek, taze nane ve limon dilimi atıyorum, tadını saldıktan sonra sürahiyi yanıma alıyorum klimayı da kapatıyorum iyice yanayım susayayım diye, su oda sıcaklığına gelmeden lıkır lıkır bitiriyorumÇoook şükür bugünü sağlıksız bişi yemeden kapadım. Yürüyüş falan yapamıyorum kızım evde olduğu için. Bugünkü tek hareketim tüm evi temizledim ama sağlam yoruldum. Her yerim ağrıyor.
Su 2 lt içtim. Hiç 3-4 lt içemiyorum ben ya içen nasıl içiyorki. İşe işe bi hal oldum ztn
Çok hızlı almışsın 18.hafta 7 kg çok . Ama bundan sonra dengeleyebilirsin hepsi senin elinde. Benim 7.ayda toplam aldığım kilo 7 ydi. Zaten sonra hızla gelmeye başladı ne yesem yarıyor şu an 12 oldum mesela. 2-3 hafta böyle koruyabilirsem doguma bu kiloyla girerim.kızlar benim 18ci haftam aldığım kilo toplamda 7 buyum 167 ilk kilom 62 şuan 69 um sizce fazla mı bu
aslında iyi gidiyodu son 3 haftada tatile gidince biraz abarttım sanirim dengelemek için ne yapıyorsunuzÇok hızlı almışsın 18.hafta 7 kg çok . Ama bundan sonra dengeleyebilirsin hepsi senin elinde. Benim 7.ayda toplam aldığım kilo 7 ydi. Zaten sonra hızla gelmeye başladı ne yesem yarıyor şu an 12 oldum mesela. 2-3 hafta böyle koruyabilirsem doguma bu kiloyla girerim.
Ekmek, hamurişi, kızartma, tatlı, asitli içecek yok. Et, süt yogurt , balık, yumurta, bol bol sebze. Her gün yürüyüş ve bol su canımaslında iyi gidiyodu son 3 haftada tatile gidince biraz abarttım sanirim dengelemek için ne yapıyorsunuz
Evet cnm biraz fazla olmuş. Yani doktorlar 12 ye dek hiç alma 16 ya da 1 kg diyorlar. Hadi 18 e 2 olsun. Dikkat etmeye başla bencekızlar benim 18ci haftam aldığım kilo toplamda 7 buyum 167 ilk kilom 62 şuan 69 um sizce fazla mı bu
Cnm eklerim tabiki ama bana cuma tekrar haber verir misin? Listeleri o gün yapıyorum ben. Tüm bildirimlerimiz o gün oluyor. Hoşgeldin aramıza7. Haftam 31yaş 171boy baslangic kilom 69.8 guncel kilom 67.7 beni de eklerseniz sevinirim..
Ooo cok iyi yaaa... Darısı bana insallahKuzular dün düzgün beslenince bugün tartıda farketti. Dün 71.2 çıkmıştım bugün 70.5 çıktım. 1 kg olmasa da 700 de iyidir
Bugün de devam bakalım yarına ne çıkcam. Dün wc ye de çıkamadım zaten. Onu da bugün halledebilirsem yarına daha da düşer diye tahmin ediyorum. Şu 70 in altını tekrar görürüm umarım. Hale bak en başta hedefim 70 ke doğuma girmekti. Daha 7 haftam var hayatta 70 te kalamam o imkansız artık ama bari 72 yi geçmeyeyim. Doktorumun beklentisi 72 ztn
Ayy haftada bir olunca hep dikkat etmek lazımOfff benim de haftada bire düştü kontroller kapıdan tırsarak giriyorumgirer girmez hadi tartıya diyor...
Allahımmmm ne güzel bir doktor, “ye” diyor ha? Hayallerimdeki doktorbana yeme dediği halde bu kadar yiyorum, demek ki ye dese 30 kg almış olabilirdim
Soguk suyuma çilek, taze nane ve limon dilimi atıyorum, tadını saldıktan sonra sürahiyi yanıma alıyorum klimayı da kapatıyorum iyice yanayım susayayım diye, su oda sıcaklığına gelmeden lıkır lıkır bitiriyorumdiger türlü aklıma gelmiyor su icmek
aslında aburcubur börek çörek yemiyorum ama suyu az içiyorum ve yürüyüş yapmalıyım sanırımEvet cnm biraz fazla olmuş. Yani doktorlar 12 ye dek hiç alma 16 ya da 1 kg diyorlar. Hadi 18 e 2 olsun. Dikkat etmeye başla bence
Suyu iyi içmelisin sadece kilo için değil bebeğin bulunduğu sıvı anlamında da lazım bol su içmen. Heleki bu sıcaklarda.aslında aburcubur börek çörek yemiyorum ama suyu az içiyorum ve yürüyüş yapmalıyım sanırım
hergün yazmaya çalışacağım bakalım herşey bebeklerimiz için:)Suyu iyi içmelisin sadece kilo için değil bebeğin bulunduğu sıvı anlamında da lazım bol su içmen. Heleki bu sıcaklarda.
Yediklerini her gün yazarsn nerede yanlış yapıyorsun sana söyleyebiliriz. Mesela meyveyi çok yiyor olabilirsin ya da az bile yesen akşam yiyerek hata ediyor olabilirsin gibi gibi
Yürüyüş 27. Haftama kdr yaptım sonra kaldı bnm de. Sıcaklarda zor
Yok tatlım her zmn son adet tarihin baz alınır. O anca bebeğinin daha uzun boylu/kilolu olduğu anlamına gelebiliyor. Ztn haftalar içinde o değişebilir de. Bnm de şu an iki hafta ilerde (26 da 28 haftalık boyuttaydı) ama değişebilir. Bi arkadaşın daha öyleydi bir iki ay sonra bir hafta gerideydi hatta. Protein ağırlıklı beslenince bebek daha fazla büyüyebiliyor. İleri geri demelerini pek takmaBirsey soracağım size. Benim bebegim 2 hafta ileri gidiyor bu 2 hafta önce doğum yapacagım anlamına mı gelir acaba?
Bizim ki normal gidiyor şimdilik seker tansiyon yok ondan belki dAy benim doktorum cok kızıyor yaaa seker den dolayı sanırım bebek de iri olunca ister istemez haklı
Yok kuzum planlanan dogumu degiştirmezmiş. Bende sordum arada ileri arada geri cıkıyor eee dogum neye göre dedim bu durum bizim sezeryan tarihimizi değiştirmez dedi.Ama iri olur gelişimi erken tamamlar normal şekilde gelir o ayrıBirsey soracağım size. Benim bebegim 2 hafta ileri gidiyor bu 2 hafta önce doğum yapacagım anlamına mı gelir acaba?