Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende 30. Haftalrda aldım kilo uzulyrm tartiya çıkmıyorum 2 haftadır napczzzz

Offf benim de haftada bire düştü kontroller kapıdan tırsarak giriyorum girer girmez hadi tartıya diyor...
Benimde haftaya kontrol hiç takmıyor tansiyon seker normalse kilo okadar sorun degil ye diyor benim de suan tartı 1 kilo oynamış gözüküyor ama ödem o ödem kabul edememcumaya kesin netleşir kilo mu ödem mi
Allahımmmm ne güzel bir doktor, “ye” diyor ha? Hayallerimdeki doktor bana yeme dediği halde bu kadar yiyorum, demek ki ye dese 30 kg almış olabilirdim
Soguk suyuma çilek, taze nane ve limon dilimi atıyorum, tadını saldıktan sonra sürahiyi yanıma alıyorum klimayı da kapatıyorum iyice yanayım susayayım diye, su oda sıcaklığına gelmeden lıkır lıkır bitiriyorum diger türlü aklıma gelmiyor su icmek

kızlar benim 18ci haftam aldığım kilo toplamda 7 buyum 167 ilk kilom 62 şuan 69 um sizce fazla mı bu
Çok hızlı almışsın 18.hafta 7 kg çok . Ama bundan sonra dengeleyebilirsin hepsi senin elinde. Benim 7.ayda toplam aldığım kilo 7 ydi. Zaten sonra hızla gelmeye başladı ne yesem yarıyor şu an 12 oldum mesela. 2-3 hafta böyle koruyabilirsem doguma bu kiloyla girerim.

aslında iyi gidiyodu son 3 haftada tatile gidince biraz abarttım sanirim dengelemek için ne yapıyorsunuz

Kuzular dün düzgün beslenince bugün tartıda farketti. Dün 71.2 çıkmıştım bugün 70.5 çıktım. 1 kg olmasa da 700 de iyidir
Bugün de devam bakalım yarına ne çıkcam. Dün wc ye de çıkamadım zaten. Onu da bugün halledebilirsem yarına daha da düşer diye tahmin ediyorum. Şu 70 in altını tekrar görürüm umarım. Hale bak en başta hedefim 70 ke doğuma girmekti. Daha 7 haftam var hayatta 70 te kalamam o imkansız artık ama bari 72 yi geçmeyeyim. Doktorumun beklentisi 72 ztn

Ooo cok iyi yaaa... Darısı bana insallah
Ben de bugün saglıksız birsey yemeyecegim.
Tuvalet sıkıntısı 3-4 gündür bende de var.

Sabah kalkınca 3 kuru kayısı yarım lt su içtim
Kahvaltı
1 dilim eksi mayalı ekmek
Bol domates alatalık biber
2 yumurtalı Kabaklı omlet
Peynir
Bugün sık ve az az yiyeceğim İkindiye agırlık verip aksam hafif gecireceğim bakalım. Annem rahat bırakırsa

Ayy haftada bir olunca hep dikkat etmek lazım ha gayret az kaldı. Esas doğum sonrası napcaz bakalım. İçimizden canavar çıkmasa bari

aslında aburcubur börek çörek yemiyorum ama suyu az içiyorum ve yürüyüş yapmalıyım sanırım
Suyu iyi içmelisin sadece kilo için değil bebeğin bulunduğu sıvı anlamında da lazım bol su içmen. Heleki bu sıcaklarda.
Yediklerini her gün yazarsn nerede yanlış yapıyorsun sana söyleyebiliriz. Mesela meyveyi çok yiyor olabilirsin ya da az bile yesen akşam yiyerek hata ediyor olabilirsin gibi gibi
Yürüyüş 27. Haftama kdr yaptım sonra kaldı bnm de. Sıcaklarda zor

hergün yazmaya çalışacağım bakalım herşey bebeklerimiz için:)

Birsey soracağım size. Benim bebegim 2 hafta ileri gidiyor bu 2 hafta önce doğum yapacagım anlamına mı gelir acaba?

Birsey soracağım size. Benim bebegim 2 hafta ileri gidiyor bu 2 hafta önce doğum yapacagım anlamına mı gelir acaba?
Yok tatlım her zmn son adet tarihin baz alınır. O anca bebeğinin daha uzun boylu/kilolu olduğu anlamına gelebiliyor. Ztn haftalar içinde o değişebilir de. Bnm de şu an iki hafta ilerde (26 da 28 haftalık boyuttaydı) ama değişebilir. Bi arkadaşın daha öyleydi bir iki ay sonra bir hafta gerideydi hatta. Protein ağırlıklı beslenince bebek daha fazla büyüyebiliyor. İleri geri demelerini pek takma

Ay benim doktorum cok kızıyor yaaa seker den dolayı sanırım bebek de iri olunca ister istemez haklı
Bizim ki normal gidiyor şimdilik seker tansiyon yok ondan belki d
Yok kuzum planlanan dogumu degiştirmezmiş. Bende sordum arada ileri arada geri cıkıyor eee dogum neye göre dedim bu durum bizim sezeryan tarihimizi değiştirmez dedi.Ama iri olur gelişimi erken tamamlar normal şekilde gelir o ayrı

Kızlar tek tek okumaya vaktim olmadığından alıntı yapamadım , erken doğum yapmak zorunda kaldım , tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere de kolaylık versin. 27 haziran günü çalışamaz raporu almaya gittim nst bağlandı 125 lerde düzenli sancı çıktı ben hissetmiyordum. Açıklık bakıldı 3 cm imiş. O gün hastanede yattım artsaydi o gece sezeryana alacaklardı sancılar hafifledi 4 gün daha tutabildik 35+4 de açılma 5 cm olunca ikisi de makat geliş olduğu için acilen ameliyata aldılar. Doğuma gittiğim günlerde 74,5 veya 75 kilo olmuştum. Bu gün baktım 59,3 kg im. Ogullarimla üç gündür evimizdeyiz ikisi de iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…