Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

2 hafta önce 2 kgydu teyzesi ve ben karnımın 2 haftada epey büyüdüğünü fark edyrm aslında 😁
Mesela 1 gun yediklerimi yazayim
Sabah saat 9 10
en az 1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmek, 1 bardak açık çay 2 çay kaşığı şekerli, köy cokelegi 1 yemek kaşığı, 1 tatlı kaşığı şekersiz incir pekmezi ( haftada 1 de 1 simit geçen 2 yemiştim 😂 )
Saat 12 ara öğün
En az 2 nektarı nerdeyse erik kadarlar ama
2 minik olandn armut, bazen 1 havuç yanina ama az olmuyor
Saat 16 17 arası akşam yemek
Bu aralar kabak patlıcan patates ve yanina hindi yada tavuk fırında beraber sebzesi bol ve tavuğu/ hindiyi avucum kadar en fazla yiyorum yanina yogurt yada ayran ekmek 1 dilim yada 3 yemek kaşığı bulgur pilavı.
19.00 karpuz yada kavun
Sonra acıkırsam mutlaka nektarı yiyorum.
1.5 2 lt su iciyrm 1 ay öncesine kadar en fazla yarim yada 1 lt iciyrdm zamanla daha artircm suyu.
Sence menüm nasıl
Oyy maşallah kuzuma🧿🧿
Cnm sabah şekerli çay ve akşamki meyve hariç güzel menün. Akşam yediğin meyve yerine kefir yoğurt salatalık fln tüket. Meyve şekerdir unutma. Ha illa yicem dersen meyve yanına peynir yoğurt gibi şeyler yersen glisemik indeksini düşürmüş olursun. Zararı minimuma iner. Karpuza peynir ondan yakışıyor bencee

Son düzenleme:
bu saate yeyınce acıkmıyor musun ben son ogun saatı yok😁 kıymalı eksılı bamyada ıyıdır😁 ben kabız olmuyorum muz yedıgım halde balıkyagı kan ılacı benı ıshal yapıyor tabı kayısı ve kırmızı erıgıde cok yıyorum o da bana ıyı gelıyor. Suyu da 1.5-2.5 arası ıcıyorum.
Yok cnm acıkmıyorum alışkınım ben. Geceleri problem olmuyor bana. Kafamda seneler önce bitirmişim o saatlerde yemeyi. Ama öğlen çoook acıkıyorum. Bana gündüzler zindan 😫
O demir ilaçları bazılarını kabız bazılarını ishal yapıyor işte. Ve maalesef ben kabız olanlardanım. Neyseki bugün az da olsa çıkabildim. Buna da şükür
Nasıl son? 😮😮😮
Baska birsey yemeyecek misin?
Evet cnm ztn kocaman bi tabaktı yarım kg bamya yemiş olabilirim bol kıymalı. Kefir de içtim

Oyy maşallah kuzuma🧿🧿
Cnm sabah şekerli çay ve akşamki meyve hariç güzel menün. Akşam yediğin meyve yerine kefir yoğurt salatalık fln tüket. Meyve şekerdir unutma. Ha illa yicem dersen meyve yanına peynir yoğurt gibi şeyler yersen glisemik indeksini düşürmüş olursun. Zararı minimuma iner. Karpuza peynir ondan yakışıyor bencee
Denicem canım çok sagol.fikir için 😍

kizlar merhaba herkese..bugun kontrol vardı bebegim 2480 gr yani 10 gun once 2455 gramdi neden bu kadar az anlamadim..gayet iyi gidiyordu üzüldüm.doktor iyi falan dedi ama..
Canım bazen gerı atabılıyor sen beslenmenı kısma benım uc hafta gerı attı aynı haftayız kılosu 2120 gr suan cok yememe ragmen az alıyor kucuk dogacakmıs doktor dedı en cok alsa alsa 2800 gr dogar dedı. Kan akısı yavasmıs o da beslenmesını yavaslatıyormus

Canım bazen gerı atabılıyor sen beslenmenı kısma benım uc hafta gerı attı aynı haftayız kılosu 2120 gr suan cok yememe ragmen az alıyor kucuk dogacakmıs doktor dedı en cok alsa alsa 2800 gr dogar dedı. Kan akısı yavasmıs o da beslenmesını yavaslatıyormus
aynen birden durdu resmen..benimkide küçük dogacak heralde. kizlar az kilo doğuyormuş genelde..senin de kız di demi

aynen birden durdu resmen..benimkide küçük dogacak heralde. kizlar az kilo doğuyormuş genelde..senin de kız di demi
Yok erkek bızım kan akısı yavaslıgı var kılo alımı yavas dopper akımı yavaslıgı belkı senınde son hafta oyle olmustur sen yıne beslenmene dıkkat et alabılecegı kadar alsın dogana kadar. Uc kıloya yakın dogabılır bız fazla alcaz ama bebıler az alıyor yapcak bırsey yok bu haftada almazsa zaten 2.5 kılo olmus normal dogum yapabılırsın bende bır 2.5 olsam yeter

Yok erkek bızım kan akısı yavaslıgı var kılo alımı yavas dopper akımı yavaslıgı belkı senınde son hafta oyle olmustur sen yıne beslenmene dıkkat et alabılecegı kadar alsın dogana kadar. Uc kıloya yakın dogabılır bız fazla alcaz ama bebıler az alıyor yapcak bırsey yok bu haftada almazsa zaten 2.5 kılo olmus normal dogum yapabılırsın bende bır 2.5 olsam yeter
bu ara hastanedeydim surekli ve hep dışardan yedim ona bağlıyorum..neyse saglikla doğsunlar da hayırlısı olsun

kizlar merhaba herkese..bugun kontrol vardı bebegim 2480 gr yani 10 gun once 2455 gramdi neden bu kadar az anlamadim..gayet iyi gidiyordu üzüldüm.doktor iyi falan dedi ama..
Cnm yumurta ve et tüketimini arttır derim. Bi arkadaşım ikizlere gebeydi erken doğacaklardı diye doktor bu andan itibaren et balık yumurta ve işte protein yani haricinde hiçbir şey yemiyorsun sürekli bunları ye ve bebekleri büyütüyoruz demişti

Günaydın kızlar 70.1 e düştüm☺ Böylece toplamda 1100 gr gitmiş oldu. Gerçekten de ödemmiş yoksa hayatta gitmezdi. Kalan 600 gr benim sanırım🙈 bakalım cumaya kdr ne olacak
Bende oyle oldum canım 71.7 kadar cıkmıstım bu sabah 71 oldu nıye dustu anlamadm odemmıs demek kı. Yemeye devam bebıs ıcın.

Günaydın Pazt. 60.7 idim. 2 gün özellikle de dün saglık sız hiçbir sey yemedim bu sabah 60.2🥰
Bugün de aynen devam bakalım yarın ne olacak...
Kahvaltı
Bol domates biber salatalık Roka kıvırcık
Peynir
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Sabah ac karnına 3 siyah kayısı ve üzerine su(wcye cıkamıyordum cok iyi geldi)

Bende oyle oldum canım 71.7 kadar cıkmıstım bu sabah 71 oldu nıye dustu anlamadm odemmıs demek kı. Yemeye devam bebıs ıcın.
Canım benimde düşmeye başladı şükür bakalım cuma kaç gelcem ama bu hafta bence hiç almadım 😁
Günaydın Pazt. 60.7 idim. 2 gün özellikle de dün saglık sız hiçbir sey yemedim bu sabah 60.2🥰
Bugün de aynen devam bakalım yarın ne olacak...
Kahvaltı
Bol domates biber salatalık Roka kıvırcık
Peynir
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Sabah ac karnına 3 siyah kayısı ve üzerine su(wcye cıkamıyordum cok iyi geldi)
Kızlar süpersiniz👏👏👏👏 bu hafta güzel sonuçlar alcaz inşallah. İrademize kuvvettt💪🏻

dün yediklerim sabah 2 yumurta bir bardak süt 1 küçük muz
ara öğunde 3-5 tane kuruyemiş (badem ceviz falan)
öğleyin 4-5 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt ve 1 porsiyon kabak yemeği
akşam 1 porsiyon etli patlıcanlı türlü ve bugdaylı yoğurt çorbası
gecede 3-4 kırmızı erik hiç ekmek yok çay kahve şeker yok nasıl iyimi:)

X