- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- 298
yorumlarına baylıyorum asude her zaman sağduyulu :13::114::129::128:
ayrıca kesinlikle katılıyorum illk aylar sıkıntılı bende 5 aylık evliyim herkes bişler yaşıyo belki farklı ama sağduyulu olur sakinliğini bir süre korumayı başarabilirsen herşey yoluna giriyo Allahın izniyle...
çok az yazmışımdır bunu forumda.
ancak eğer konu gerçek ise; bu kadar kendine güvenen, bu kadar net çizgileri olan bu kadar ailesi arkasında olan bir kadının ardına bile bakmadan BOŞANMASI gerekmekte.
konu gerçek ise diyorum; çünkü fake olmasını tüm kalbimle diliyorum.
Bu kadar aciz olmamalı hiç bir kadın.
Evlendiğine çok pişman olan bir kadın, böyle bir şiddetten sonra ne yapmalıyım nasıl ders vermeliyim diye hiç sormamalı!
Şimdiye kadar çoktan darp raporu alınmış, adliyenin yolu tutulmuş olmalıydı
yalnız okuduğum kadarıyla sadece fiziksel değil uygulanan psikolojik şiddette mevcut...
eşinin ilkokul mezunu olduğunu okudum yanlış değilsem ve konu sahibi arkadaş da üniversite okumuş...bu da erkeklerin kaldıramadığı birşey..
bir kere yapan bir daha yapar mı??evet,yapabilir...ama tartışmalarda bir tarafın alttan alması şart,tabi her zaman aynı insan yapıyorsa bunu bu da kabul edilemez...
şahsen ben olsam hemen boşanma kararı vermezdim sanırım...sanırım diyorum çünkü Allah'tan hiç yaşamadım..
ama tabi ki sessiz de kalınmamalı,ya araya bir büyük sokulmalı,yada konu sahibi arkadaş bir şekilde restini çekmeli..
asude'ye de birçok noktada katılıyorumçünkü eşinden şiddet görüp bunu açıklayabilen kadınlarımızın sayısı çok az...
susuyorlar,zamanla kabul ediyorlar,sebep her ne olursa olsun birşey engelliyor boşanmalarını...
asude'ye de birçok noktada katılıyorumçünkü eşinden şiddet görüp bunu açıklayabilen kadınlarımızın sayısı çok az...
susuyorlar,zamanla kabul ediyorlar,sebep her ne olursa olsun birşey engelliyor boşanmalarını...
yalnız okuduğum kadarıyla sadece fiziksel değil uygulanan psikolojik şiddette mevcut...
eşinin ilkokul mezunu olduğunu okudum yanlış değilsem ve konu sahibi arkadaş da üniversite okumuş...bu da erkeklerin kaldıramadığı birşey..
bir kere yapan bir daha yapar mı??evet,yapabilir...ama tartışmalarda bir tarafın alttan alması şart,tabi her zaman aynı insan yapıyorsa bunu bu da kabul edilemez...
şahsen ben olsam hemen boşanma kararı vermezdim sanırım...sanırım diyorum çünkü Allah'tan hiç yaşamadım..
ama tabi ki sessiz de kalınmamalı,ya araya bir büyük sokulmalı,yada konu sahibi arkadaş bir şekilde restini çekmeli..
begendim butonu neden kalkti ki!!
neden biliyormusun canim, arkalarinda fazla kisiler olmadigi icin.. bosanirsan ne olacak, daha iyi bir erkekmi bulacaksin, aileni hic düsünmüyormusun, daha bir aylik evlisin, degisebilir gibi..
tamam hemen rest cekme ama ne zamana kadar, kocalarina geri dönen hanimlarida görüyoruz.. Mutlularmi?? hayir.. sirf yuva yikilmasin, yuva bozulmasin.. Zaten yuvadan eser kalmamis...
ic dünya yikilmis.. O koca ile ayni yataga girildiginde bunlarin hepsi unutuluyormu saniliyor?? onun yüzüne bakinca???
Desteksizlik hep bizi bir yerler sIkIstIrmIs... Bende elbette bosanmadan yana degilim, ama olmayincada olmuyor...
Siddet ve ihanet bir evi asla tekrarindan mutlu edemez...
Cünkü o kusku, o güvensizlik o aci her zaman icin insani kemirir.. Gizli yara gibidir... Bir acik ani bulmaya calisir.. ve huzursuzluk.. ve mutsuzluk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?