arkadaşım, benden sana tavsiye: bir anlaşmalı boşanma dileçesi hazırla çıktısını al. altına her ikinizin de imza kısmını aç adı soyadı tc kimlik no filan. akşam gelince o dilekçeyi imzalat (ama muhakkak imzalasın) seni bir seferlik ama sadece bir seferlik affediyorum bir daha elini dahi kaldırırsan bu dilekçeyi götürüp vericem boşanma davası açıcam de. dilekçe sende kalsın sakla.ama dik ol net konuş.tecrübeyle sabit (ben dava açtım davadan döndük o ayrı:))
biz abartmadık da asudecim, konu sahibinin eşi biraz abartmış sanki.
tokata tokat; etkiye tepki, olabilir (olmamalı da hani oldu diyelim)
tokada kafa göz...
çok haklısın bende de bu konuda kabahat var. kolumu sıkıp bırakmayınca ve o şekilde silkeleyince canım acıdı bırak dedim bırakmadı. bıraksın diye yaptım. ama ne oldu daha beter. beni dövmüş oldu. belki sadece kolumu sıkıp silkeleseydi, (bütün bunlarda kaba ama) bi o kadar daha ilerlemicekti.
arkadaşlar çok uzun bi süre beraber vakit geçirmemeyi, işten geç dönmeyi (minübüse bindiğim yolu yürüyerek sürüye uzatırım), asla konuşmamayı, aynı odada durmamayı, yemek vs gibi şeyler yapmamayı, yani yakınken çok uzak olmayı düşünüyorum. çocuk asla yapmam asla asla asla ve yemin ediyorum bi daha böyle bişe olursa hem polis çağırıcam hem darp raporu alıcam, sonrada boşanma davası açıcam.
Maço bir erkeğe bunları demek mi?
Tekrar şiddet görür, eminim!
evet canım,
eğer kolunu sıkıştırdığında, "lütfen kolumu bırakır mısın?" deyip, bir daha muhatap olmayıp, günlerce onunla konuşmadan dursaydın, akabinde birkaç hafta sonra karşına alıp düzgün bir lisanla, bir daha sana böyle davranmamasını isteyip, davranırsa tepkinizin ağır olacağını söyleseydin (gizli tehdit) daha anlamlı olurdu.
eşinle ilgili tüm sorunlar karşılıklı. mesela senin aileni sevmemesinden yakınıyosun, ama kendin onun ailesinden nefret ediyosun. hani diyosun ya, annesini sevmiyorum ama yanında fark ettirmiyorum.. çok yanılıyosun.. bir bakışınlar bile hisseder insanlar senin nefretini..
şu aşamada eşinle ikiniz ortak seviyedesiniz bana göre. ikiniz de yanlışlar içersindesiniz.. umarım en azından bir taraf akıllı ve sağduyulu davranır..
o sana, "cicim ayında bu ne şiddeti aaaa" diyenlere bakma.. hiçbiri cicim ayı yaşamadı onların da.. evliliğin ilk ayları ve ilk 5 senesi sıkıntılı süreçlerdir diyor uzmanlar.. birbirinize alışıncaya kadar belli bir zaman geçecek.. eşinle anlaşamayacak olsan, 9 sene ilişki yürütemezdiniz.. biraz sağduyulu ve sakin ol. güzel olur zamanla herşey..
bir de "o el bir kalktı mı inmez" falan diyorlar ya, gaza gelme öyle.. eşini seviyorsan ve istiyorsan zamanla düzebilir..
kızlar abartmayın..
konu sahibi adama tokat atmış, adam ondan dövmüş.. bana da biri tokat atsa, gücüm yetebilecek biriyse döverim şahsen..
çok gaddar olsaydı, konu sahibi kendini odalara kapatıp sinir krizi geçirdiğinde gider tv izlerdi..
evet canım,
eğer kolunu sıkıştırdığında, "lütfen kolumu bırakır mısın?" deyip, bir daha muhatap olmayıp, günlerce onunla konuşmadan dursaydın, akabinde birkaç hafta sonra karşına alıp düzgün bir lisanla, bir daha sana böyle davranmamasını isteyip, davranırsa tepkinin ağır olacağını söyleseydin (gizli tehdit) daha anlamlı olurdu.
eşinle ilgili tüm sorunlar karşılıklı. mesela senin aileni sevmemesinden yakınıyosun, ama kendin onun ailesinden nefret ediyosun. hani diyosun ya, annesini sevmiyorum ama yanında fark ettirmiyorum.. çok yanılıyosun.. bir bakışınla bile hisseder insanlar senin nefretini..
şu aşamada eşinle ikiniz ortak seviyedesiniz bana göre. ikiniz de yanlışlar içersindesiniz.. umarım en azından bir taraf akıllı ve sağduyulu davranır..
o sana, "cicim ayında bu ne şiddeti aaaa" diyenlere bakma.. hiçbiri cicim ayı yaşamadı onların da.. evliliğin ilk ayları ve ilk 5 senesi sıkıntılı süreçlerdir diyor uzmanlar.. birbirinize alışıncaya kadar belli bir zaman geçecek.. eşinle anlaşamayacak olsan, 9 sene ilişki yürütemezdiniz.. biraz sağduyulu ve sakin ol. güzel olur zamanla herşey..
bir de "o el bir kalktı mı inmez" falan diyorlar ya, gaza gelme öyle.. eşini seviyorsan ve istiyorsan zamanla düzebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?