- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
adaletten bahsede bak sennn senin yaptıgın adaletlimi pekii 3 ve 6 yaşındaki çocuklara şeytan demen salak mal demen bunları sıkıyosa yüzlerine deee bide adaletten bahsedip beddua ediyosunn sen önce bi kendini yargıla öle insanlar hakkında yorum yap
adaletten bahsede bak sennn senin yaptıgın adaletlimi pekii 3 ve 6 yaşındaki çocuklara şeytan demen salak mal demen bunları sıkıyosa yüzlerine deee bide adaletten bahsedip beddua ediyosunn sen önce bi kendini yargıla öle insanlar hakkında yorum yap
Katılıyorum sıze cok ustune gidilmiş konu sahibinin,bayan zaten sinir sistemim cöktü demiş,ruhsal durumu bozuk bu ortadayken,bu kadar kırıcı yorum yapılması destek olamaz
Tamam cocuk konusunda uslup yanlıs ama bazı cocuklar var ınsanı delırtecek cınsde,sorun cocuk değil onu yetistiremeyen ebeveynlerde,kendını yetıstırmemıs bır ınsan cocuk yaparsa anne babası kopyası oluyor...Ailelere buyuk sorumluluk dusuyor,cocuk yapıp salmakla olmuyor,onu ıyı bır sekılde yetıstırmek ve eğitmek lazım..buda her yığıdın harcı olmuyor malesef..
Katılıyorum sıze cok ustune gidilmiş konu sahibinin,bayan zaten sinir sistemim cöktü demiş,ruhsal durumu bozuk bu ortadayken,bu kadar kırıcı yorum yapılması destek olamaz
Tamam cocuk konusunda uslup yanlıs ama bazı cocuklar var ınsanı delırtecek cınsde,sorun cocuk değil onu yetistiremeyen ebeveynlerde,kendını yetıstırmemıs bır ınsan cocuk yaparsa anne babası kopyası oluyor...Ailelere buyuk sorumluluk dusuyor,cocuk yapıp salmakla olmuyor,onu ıyı bır sekılde yetıstırmek ve eğitmek lazım..buda her yığıdın harcı olmuyor malesef..
canım ama yaa aaa
psikolojisi bozuksa gıdıp tedvaı olacak ınsanlarada hayatı zehır etmeyecek kımse onun bu halını cekmek zorunda degil
ne kocası ne kaynanası ne anası ne danası
onun yazdıgı yorumlardan bıle benım sınırlerımı oynattı
zannedıyormusunuz sadece yazıyor onlara bunu ıma , bellı , söyleme , kötü davranıs yapmıyor
elbette yapıyor
haklısın özellikle çocuk konusunda dediklerine katılıyorum. bazı çocuklar vardır insanı çileden çıkarır ya sorun onu yetiştirendedir doğru.. bazı insanlar da vardır öyle ailelerde büyümüştür ileride elinde değildir bunun kişiliğine yansıması. bu da insanda sinir, negatiflik ve tahamülsüzlük olarak kendini gösterir çoğu zaman. konu sahibi kendi özünde problemli bir ailede büyüdüğünü düşüyorum. çünkü ruhunda gerçekten negatiflik var. onun suçu değil bu kısmen. çocukluğuna inmek lazım.
Kendinizi çok iyi anlatmışsınız.
İkinci kez evlendiğiniz için bu yaftalamalarla karşıkarşıya kalmadığınızı sizde bizim kadar iyi biliyorsunuz.
Küçük bir çocuğa şeytan diyecek kadar katı yürekli ve şeytansınız evett.
ÖFFFF amma abarttınız yaaa şeytan demekle şeytanmı oldular :) mecazi mana ne demek bir insanı birşye benzetirken kullanılan bazı sözler terimler vardır ama nerde bunu anlıcak kapasi.... sanırım ben anlatamıyorum derdimi yada siz inadına anlamak istemiyorsunuz
ÖFFFF amma abarttınız yaaa şeytan demekle şeytanmı oldular :) mecazi mana ne demek bir insanı birşye benzetirken kullanılan bazı sözler terimler vardır ama nerde bunu anlıcak kapasi.... sanırım ben anlatamıyorum derdimi yada siz inadına anlamak istemiyorsunuz
platform yerine acele ile problem yazmışımidare ediverin
dogru KK nun hepsi kapasitesiz bi sen kapasitelisin
talihsiz bir kelime secimiydi, kabul etseydin simdiye bu kadar yorumu yemezdin
Bir bayana yakışmayacak tarzda cümleler bunlarr !!!
Üsluplarınızı doğru düzgün yazsaydınız kimse size bu kadar tepki göstermezdi...
bir gün kaynanamı alıp alışverişmerkezine gezmeye götürmek istedim giyinip kuşandık çıkıcaz kayınpeder kaynana bana çıkarken aman gelinim sakın ola kızım duymasın sakın görürsen söyleme gittiğimizi hee birde giderken o yoldan geçmiyek bizi görmesin diye evden çıkmadan tenbih ettiler bana daha yeni gelinim kendi kızlarının ne mal oldugunu biliyorlarki bana böyle uyarıda bulunuyorlar, yuvamı benim bozacak biri varsa oda kendi gibi yetiştirdiği şeytan çocukları gibi olan görümcemde, görümcem şeytan ki şeytanın evladıda şeytan olurmuş, ne ekersen onu biçersin demişti biri burda bana, kadın şeytan ekimide 2 tane şeytan yetiştirmek olmuş, bu 3 lü şeytandan kimseye fayda olmaz hatta zararı baksanıza daha 4 aylık evli iken zehirini saçıyor evliliğimde sorunlar yaratacak derecece, kendi ailesi tarafından sevilmeyen kıskançlık neferet fesatlık barındıran bu görümce olan insan dan nasıl bahsetmemi isterdiniz yada çocuklarından, çocuklarıda aynı sanki büyümüşde küçülmüş annelerinin kopyası görseniz bana hak verirdiniz lafımın halen arkasındayım
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hehheheArtık ben sinirlenmiyorum aksine bu yorumlardan sonra allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin parmagın varsa sırtını kaşıcaksın, sağ gözünden sol gözüne faydası olmazmış, kendisine faydası olmayan insanın başkasına hiççççççççç faydası olmazmış, faydasızlar sizi :)
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hehheheartık ben sinirlenmiyorum aksine bu yorumlardan sonra allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin parmagın varsa sırtını kaşıcaksın, sağ gözünden sol gözüne faydası olmazmış, kendisine faydası olmayan insanın başkasına hiççççççççç faydası olmazmış, faydasızlar sizi :)
VAY VAYY sen önce avatardaki resmine bak sonra bana yorum yaz, kendine yakıştırdığın avatar buysa yorumunu ne ben ne başkası kaale alır, ay allahım işim gücüm var işyerinde size laf yetiştirmekden işimi yapamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?