Vurun caniye,yaaaa kimse de çıkıp bu kadın neden bunları yazıyor acaba neler yaşıyor da böyle bir insan çıldırıp, sinirlerim, neden bu tarz yazıyor diyen yok, vahki vahhhh beni alana bumu yani, bunları bana yazdıran bu platforma taşımamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sağlayan kim ve kimlerde yazıyorum hiç düşünüp bir yorum yapmayı düşündünüzmü, yazana değil yazdıranı suçlayan yok dimi ADALET li davranan yokmu be bunca insan evladının içinde...
adaletten bahsede bak sennn senin yaptıgın adaletlimi pekii 3 ve 6 yaşındaki çocuklara şeytan demen salak mal demen bunları sıkıyosa yüzlerine deee bide adaletten bahsedip beddua ediyosunn sen önce bi kendini yargıla öle insanlar hakkında yorum yap
Vurun caniye,yaaaa kimse de çıkıp bu kadın neden bunları yazıyor acaba neler yaşıyor da böyle bir insan çıldırıp, sinirlerim, neden bu tarz yazıyor diyen yok, vahki vahhhh beni alana bumu yani, bunları bana yazdıran bu platforma taşımamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sağlayan kim ve kimlerde yazıyorum hiç düşünüp bir yorum yapmayı düşündünüzmü, yazana değil yazdıranı suçlayan yok dimi ADALET li davranan yokmu be bunca insan evladının içinde...
Bende katılıyorum size bence gayet samimi bir şekilde bir sıkıntınızı paylaşmışsınız ama malesef bizimn toplumumuzda kadınlar başka kadınların bir sıkıntısına uzaktan bakarken hep bence uslüp kötü yok kibar ol alttan al hayat bayram olsun şeklinde yaklaşıyor ama kendilerine gelince kaplan kesiliyor. Hem bu insanlar sizi bu kadar çileden çıkarttılarsa bu eleştirileride hak ediyolardır. kendimi sizin yerinize koyuyorum her hafta kaynana gitmek falan bana göre değil kusra bakmaysın kimse ama 4 yaşında ki cocuğun elinde bıçakla (ki bu ne aymazlık kendine ya da başak bir canlıya da zarar verebilir) başkasının koltuğunu kesmesine müdahele eden anneye saygı duyamam. vallahi allah sabır versin sonuçta herkesin bir hayatı var eşler ve aileler herkes eşit şekilde öz veri göstermeli yok eşimin ailesi hatrına hep susayım altta alayıım yok öyle bir dünya kimse benim için yapmak istemediği şeyleri yapmak zorunda kalmaz çünkü buna hakkım olmadığı gibi izinde vermem herkesden de aynı ihtimamı beklerim... doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış canım resmen ona döndü senin olayın ama bence sonuna kadxar haklısın...
ilerde çocuğun olduğu zaman korkarım görümcenin çocuklarına benzeyecekler...
çok kınıyosun ..
onlar cocuk adı üstünde 3 yaşındaki cocuğa şeytan denmez....
Bir gün kaynanamı alıp ALIŞVERİŞMERKEZİNE gezmeye götürmek istedim giyinip kuşandık çıkıcaz kayınpeder kaynana bana çıkarken aman gelinim sakın ola kızım duymasın sakın görürsen söyleme gittiğimizi hee birde giderken o yoldan geçmiyek bizi görmesin diye evden çıkmadan tenbih ettiler bana daha yeni gelinim kendi kızlarının ne mal oldugunu biliyorlarki bana böyle uyarıda bulunuyorlar, yuvamı benim bozacak biri varsa oda kendi gibi yetiştirdiği şeytan çocukları gibi olan görümcemde, görümcem şeytan ki şeytanın evladıda şeytan olurmuş, ne ekersen onu biçersin demişti biri burda bana, kadın şeytan ekimide 2 tane şeytan yetiştirmek olmuş, bu 3 lü şeytandan kimseye fayda olmaz hatta zararı baksanıza daha 4 aylık evli iken zehirini saçıyor evliliğimde sorunlar yaratacak derecece, kendi ailesi tarafından sevilmeyen kıskançlık neferet fesatlık barındıran bu görümce olan insan dan nasıl bahsetmemi isterdiniz yada çocuklarından, çocuklarıda aynı sanki büyümüşde küçülmüş annelerinin kopyası görseniz bana hak verirdiniz lafımın halen arkasındayım
Aman canım bu kadın zaten 2. kez evlenmiş iyi olsa 2.kez evlenmezdi, sevgisiz, saygısız, cani, üslubu bozuk, seviyesiz, hatta ben insan değilim uzaydan geldim bile diyecekleri duyar gibiyim, ALLAH kimseye böyle gelin vermesin, aman düşmanlar başına, böyle insan olmaz olsun,allah kocasına ve ailesine yardım etsin böyle bir gelin aldıkları için, allahdan ne günahları vardıda böyle gelin aldılar beni onalra nasip ettiler vay kaynanamın vay kayınpederimin vay görümcemin, vay eşimin haline vahki vahhhhhhh, ben bile okudukça kendime sinir oldum sizler gibi vaybee şimdi ben neymişim... de haberim yokmuş. teşekkürler herkese......
ilk eşiniz ve ailesi ne şanslı...!!!
Hadi konu sahibinin konuyu anlatırken tarzı yanlıştı,okayan ve yorumlayanların çoğunluğu konunun içeriğinden çok tarzına takılmıştır.Fakat görüyorum ki, yorumların çoğuda aynı derecede sevimsiz.
"İlk eşinden niye boşandığı belli,ikinci kocana şükret,kendine çeki düzen ver,bir daha evlenme başkasının başını yakma" tarzındaki söylemler çok mu hoş yani.Savunduklarınızla söylemleriniz arasında çelişki yokmu.
Görümcene saydıklarından sonra
bunu söylemen çok komik
seninle oturup
dedikodu yapmamızı bekliyodun demi
Aman canım bu kadın zaten 2. kez evlenmiş iyi olsa 2.kez evlenmezdi, sevgisiz, saygısız, cani, üslubu bozuk, seviyesiz, hatta ben insan değilim uzaydan geldim bile diyecekleri duyar gibiyim, ALLAH kimseye böyle gelin vermesin, aman düşmanlar başına, böyle insan olmaz olsun,allah kocasına ve ailesine yardım etsin böyle bir gelin aldıkları için, allahdan ne günahları vardıda böyle gelin aldılar beni onalra nasip ettiler vay kaynanamın vay kayınpederimin vay görümcemin, vay eşimin haline vahki vahhhhhhh, ben bile okudukça kendime sinir oldum sizler gibi vaybee şimdi ben neymişim... de haberim yokmuş. teşekkürler herkese......
adaletten bahsede bak sennn senin yaptıgın adaletlimi pekii 3 ve 6 yaşındaki çocuklara şeytan demen salak mal demen bunları sıkıyosa yüzlerine deee bide adaletten bahsedip beddua ediyosunn sen önce bi kendini yargıla öle insanlar hakkında yorum yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?