• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

natlus sadece biraz sert anlatmışsın galiba kızlar ondan bu kadar üstüne geldi. biraz daha hafif bir üslupla yazsaydın belki bunlar olmayacaktı. eminim sende gerçekten sıkılmasan bunalmasan buraya gelip yazmadın. ama öyle bir anlatmışsın ki okuyan herkes seni hatalı görmüş. evliliklerin kolay yapılmadıgını sende biliyorsundur. bende ilk evlendiğim zamanlarda çok bunlamıştım ama zamanla geçiyor.

sen onun ailesine ne kadar yakın olursan sen kazanırsın. sevmek zorunda değilsin ama yinede eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan saygı duymak durumdasın. zamanla eşinde annesine gitmekten sıkılacaktır. hafta sonları değişik aktiviteler bulmaya çalış. eşini eve bağlayabilirsin bence böyle.

dediğim gibi herşey senin elinde canım. ama eşinlede bu şekilde beni kıskanıyor işte anana gitmeyelim gibi konuşuyorsan eşinde senden uzaklaşacaktır. başka bir yere daha yazmıştım kadının akıllısı fısıldayarak konuşur. bağırırsan sen kaybedersin.

Vurun caniye,yaaaa kimse de çıkıp bu kadın neden bunları yazıyor acaba neler yaşıyor da böyle bir insan çıldırıp, sinirlerim, neden bu tarz yazıyor diyen yok, vahki vahhhh beni alana bumu yani, bunları bana yazdıran bu platforma taşımamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sağlayan kim ve kimlerde yazıyorum hiç düşünüp bir yorum yapmayı düşündünüzmü, yazana değil yazdıranı suçlayan yok dimi ADALET li davranan yokmu be bunca insan evladının içinde...

Vurun caniye,yaaaa kimse de çıkıp bu kadın neden bunları yazıyor acaba neler yaşıyor da böyle bir insan çıldırıp, sinirlerim, neden bu tarz yazıyor diyen yok, vahki vahhhh beni alana bumu yani, bunları bana yazdıran bu platforma taşımamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sağlayan kim ve kimlerde yazıyorum hiç düşünüp bir yorum yapmayı düşündünüzmü, yazana değil yazdıranı suçlayan yok dimi ADALET li davranan yokmu be bunca insan evladının içinde...

adaletten bahsede bak sennn senin yaptıgın adaletlimi pekii 3 ve 6 yaşındaki çocuklara şeytan demen salak mal demen bunları sıkıyosa yüzlerine deee bide adaletten bahsedip beddua ediyosunn sen önce bi kendini yargıla öle insanlar hakkında yorum yap :47:

adaletten bahsede bak sennn senin yaptıgın adaletlimi pekii 3 ve 6 yaşındaki çocuklara şeytan demen salak mal demen bunları sıkıyosa yüzlerine deee bide adaletten bahsedip beddua ediyosunn sen önce bi kendini yargıla öle insanlar hakkında yorum yap :47:

Arkadaşım bu sözler bana ait değilki haaaaaaaaaaaa ben şimdi anladım siz taktınız bu laflara bunları bu çocuklara söyleyen ilk ben değilimki bunları söyleyen zaten eşimin kendi taraflarındaki insalarlarlarr hattaa bende onayladıgım için bu cümlereleri tasvip ediyorum ve bende aynı düşüncede olduğum için kullanıyorum çünkü aksini siz tanısanız aynı şeyi söylerdiniz :)

Not: bu arada yüzlerine ben değil herkes söylüyor ama annesinde utanma arlanma yokki, görümcemin annanesine bayramda gittik annanesi beni sarılıp öpüyor kızım yavrum diye, görümce olcak insan annane beni neden öpmüyorsun ben senin torununum o daha el böyle şımartma onu diye kulagımla duydum heyyy gidi heyyyyyyyy siz daha vurun acımasızca :)...

Son düzenleme:

Bende katılıyorum size bence gayet samimi bir şekilde bir sıkıntınızı paylaşmışsınız ama malesef bizimn toplumumuzda kadınlar başka kadınların bir sıkıntısına uzaktan bakarken hep bence uslüp kötü yok kibar ol alttan al hayat bayram olsun şeklinde yaklaşıyor ama kendilerine gelince kaplan kesiliyor. Hem bu insanlar sizi bu kadar çileden çıkarttılarsa bu eleştirileride hak ediyolardır. kendimi sizin yerinize koyuyorum her hafta kaynana gitmek falan bana göre değil kusra bakmaysın kimse ama 4 yaşında ki cocuğun elinde bıçakla (ki bu ne aymazlık kendine ya da başak bir canlıya da zarar verebilir) başkasının koltuğunu kesmesine müdahele eden anneye saygı duyamam. vallahi allah sabır versin sonuçta herkesin bir hayatı var eşler ve aileler herkes eşit şekilde öz veri göstermeli yok eşimin ailesi hatrına hep susayım altta alayıım yok öyle bir dünya kimse benim için yapmak istemediği şeyleri yapmak zorunda kalmaz çünkü buna hakkım olmadığı gibi izinde vermem herkesden de aynı ihtimamı beklerim... doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış canım resmen ona döndü senin olayın ama bence sonuna kadxar haklısın...

Kocanızı sevmediğini ve severek evlenmediğinizi yazan siz....
Sırf dul kadın pozisyonunda olmamak için de evlenen siz....
Ufacık bacak kadar çocuklara tövbe haşa şeytan yakıştırması yapan siz.....
Kaynananı kullanıyorlar diye şikayet edip üzüldüğünü belirten fakat salak diyebilme yeteneğine sahip olan siz...
Saygısızca bir uslüpla ve karmakarışık bir yazı tarzınızla derdinizi anlatmaya çalışıp başaramayan siz....
Ve sizi anlamamızı bekleyen ama boşa çabalayan yine sizsiniz....
Bu şekilde kimse sizi anlayıp yardımcı olamaz, Eşiniz, annesi görümceniz ve hiçkimse....
Boşa çabalamayın....

Son düzenleme:
Bir gün kaynanamı alıp ALIŞVERİŞMERKEZİNE gezmeye götürmek istedim giyinip kuşandık çıkıcaz kayınpeder kaynana bana çıkarken aman gelinim sakın ola kızım duymasın sakın görürsen söyleme gittiğimizi hee birde giderken o yoldan geçmiyek bizi görmesin diye evden çıkmadan tenbih ettiler bana daha yeni gelinim kendi kızlarının ne mal oldugunu biliyorlarki bana böyle uyarıda bulunuyorlar, yuvamı benim bozacak biri varsa oda kendi gibi yetiştirdiği şeytan çocukları gibi olan görümcemde, görümcem şeytan ki şeytanın evladıda şeytan olurmuş, ne ekersen onu biçersin demişti biri burda bana, kadın şeytan ekimide 2 tane şeytan yetiştirmek olmuş, bu 3 lü şeytandan kimseye fayda olmaz hatta zararı baksanıza daha 4 aylık evli iken zehirini saçıyor evliliğimde sorunlar yaratacak derecece, kendi ailesi tarafından sevilmeyen kıskançlık neferet fesatlık barındıran bu görümce olan insan dan nasıl bahsetmemi isterdiniz yada çocuklarından, çocuklarıda aynı sanki büyümüşde küçülmüş annelerinin kopyası görseniz bana hak verirdiniz lafımın halen arkasındayım ;)

Son düzenleme:
Bende katılıyorum size bence gayet samimi bir şekilde bir sıkıntınızı paylaşmışsınız ama malesef bizimn toplumumuzda kadınlar başka kadınların bir sıkıntısına uzaktan bakarken hep bence uslüp kötü yok kibar ol alttan al hayat bayram olsun şeklinde yaklaşıyor ama kendilerine gelince kaplan kesiliyor. Hem bu insanlar sizi bu kadar çileden çıkarttılarsa bu eleştirileride hak ediyolardır. kendimi sizin yerinize koyuyorum her hafta kaynana gitmek falan bana göre değil kusra bakmaysın kimse ama 4 yaşında ki cocuğun elinde bıçakla (ki bu ne aymazlık kendine ya da başak bir canlıya da zarar verebilir) başkasının koltuğunu kesmesine müdahele eden anneye saygı duyamam. vallahi allah sabır versin sonuçta herkesin bir hayatı var eşler ve aileler herkes eşit şekilde öz veri göstermeli yok eşimin ailesi hatrına hep susayım altta alayıım yok öyle bir dünya kimse benim için yapmak istemediği şeyleri yapmak zorunda kalmaz çünkü buna hakkım olmadığı gibi izinde vermem herkesden de aynı ihtimamı beklerim... doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış canım resmen ona döndü senin olayın ama bence sonuna kadxar haklısın...

Ağzına sağlık senin bir anlayan çıktı.

çok kabasın bu nasıl bir anlatım şeklidir belli bir yere kadar okudum sonra bıraktım zaten çoook uzun .... ufacık cocuklara asalak salak manyak ... kaynanaya bi sürü yakıştırmalar olmadı olmadı ne yaparlarsa müstahak dicem kusura bakma :51:

ilerde çocuğun olduğu zaman korkarım görümcenin çocuklarına benzeyecekler...
çok kınıyosun ..
onlar cocuk adı üstünde 3 yaşındaki cocuğa şeytan denmez....

ilerde çocuğun olduğu zaman korkarım görümcenin çocuklarına benzeyecekler...
çok kınıyosun ..
onlar cocuk adı üstünde 3 yaşındaki cocuğa şeytan denmez....

konu sahibi kesinlikle çocuk yapmasın,çünki aynıları olacak:1:

Hadi konu sahibinin konuyu anlatırken tarzı yanlıştı,okayan ve yorumlayanların çoğunluğu konunun içeriğinden çok tarzına takılmıştır.Fakat görüyorum ki, yorumların çoğuda aynı derecede sevimsiz.
"İlk eşinden niye boşandığı belli,ikinci kocana şükret,kendine çeki düzen ver,bir daha evlenme başkasının başını yakma" tarzındaki söylemler çok mu hoş yani.Savunduklarınızla söylemleriniz arasında çelişki yokmu.

Bir gün kaynanamı alıp ALIŞVERİŞMERKEZİNE gezmeye götürmek istedim giyinip kuşandık çıkıcaz kayınpeder kaynana bana çıkarken aman gelinim sakın ola kızım duymasın sakın görürsen söyleme gittiğimizi hee birde giderken o yoldan geçmiyek bizi görmesin diye evden çıkmadan tenbih ettiler bana daha yeni gelinim kendi kızlarının ne mal oldugunu biliyorlarki bana böyle uyarıda bulunuyorlar, yuvamı benim bozacak biri varsa oda kendi gibi yetiştirdiği şeytan çocukları gibi olan görümcemde, görümcem şeytan ki şeytanın evladıda şeytan olurmuş, ne ekersen onu biçersin demişti biri burda bana, kadın şeytan ekimide 2 tane şeytan yetiştirmek olmuş, bu 3 lü şeytandan kimseye fayda olmaz hatta zararı baksanıza daha 4 aylık evli iken zehirini saçıyor evliliğimde sorunlar yaratacak derecece, kendi ailesi tarafından sevilmeyen kıskançlık neferet fesatlık barındıran bu görümce olan insan dan nasıl bahsetmemi isterdiniz yada çocuklarından, çocuklarıda aynı sanki büyümüşde küçülmüş annelerinin kopyası görseniz bana hak verirdiniz lafımın halen arkasındayım ;)

bu sekılde kın kusarak emınım etrafındakı butun cıceklerı olduruyorsundur
hala nasıl yazıyorsun
bı arkadasa katılıyorum severek evlenmıssın 6 ay mantık evlılıgı 4 ay yazık Aılenede sabır versın Allah zordur senın gıbı bırını dızgınlemek

konu sahibi kızıyor yorumlara ama...eşi bile dırdırından evden gidiyor...

Aman canım bu kadın zaten 2. kez evlenmiş iyi olsa 2.kez evlenmezdi, sevgisiz, saygısız, cani, üslubu bozuk, seviyesiz, hatta ben insan değilim uzaydan geldim bile diyecekleri duyar gibiyim, ALLAH kimseye böyle gelin vermesin, aman düşmanlar başına, böyle insan olmaz olsun,allah kocasına ve ailesine yardım etsin böyle bir gelin aldıkları için, allahdan ne günahları vardıda böyle gelin aldılar beni onalra nasip ettiler vay kaynanamın vay kayınpederimin vay görümcemin, vay eşimin haline vahki vahhhhhhh, ben bile okudukça kendime sinir oldum sizler gibi vaybee şimdi ben neymişim... de haberim yokmuş. teşekkürler herkese......

Kendinizi çok iyi anlatmışsınız.

İkinci kez evlendiğiniz için bu yaftalamalarla karşıkarşıya kalmadığınızı sizde bizim kadar iyi biliyorsunuz.

Küçük bir çocuğa şeytan diyecek kadar katı yürekli ve şeytansınız evett.:47::47::47::47::47:

okurken şok oldum resmen tarzına.. çocuklar için söylediklerine. onların aklı erse zaten bizim yaramazlık dediğimiz eylemi yapmazlar. çocuklara bu şekilde hitap ediyorsan eşinle nasıl konuşuyorsundur bilemiyorum. yani adam haklı olabilir dır dır konusunda.

ilk eşiniz ve ailesi ne şanslı...!!!

yorumunuza bayıldım

:46::46::46::60::60::60::60::60:
ya inanın yazınızı yarısına kadar okuyabildim kalbim çarptı resmen yarıda bıraktım diyecek söz bulamadım ama yorum yapan arkadaşlar çok dogru yorumlar yapmışlar,3 ve 6 yaş çoçuklar,kaynana,görümce yani bunlar hayatın olan şeyleri ,herkezde var ....bu kadar şeytanca demek çok yalnış ..:20:..nediyim çevrenizdekilerin allah yardımcısı olsun:40:

Hadi konu sahibinin konuyu anlatırken tarzı yanlıştı,okayan ve yorumlayanların çoğunluğu konunun içeriğinden çok tarzına takılmıştır.Fakat görüyorum ki, yorumların çoğuda aynı derecede sevimsiz.
"İlk eşinden niye boşandığı belli,ikinci kocana şükret,kendine çeki düzen ver,bir daha evlenme başkasının başını yakma" tarzındaki söylemler çok mu hoş yani.Savunduklarınızla söylemleriniz arasında çelişki yokmu.

Katılıyorum sıze cok ustune gidilmiş konu sahibinin,bayan zaten sinir sistemim cöktü demiş,ruhsal durumu bozuk bu ortadayken,bu kadar kırıcı yorum yapılması destek olamaz
Tamam cocuk konusunda uslup yanlıs ama bazı cocuklar var ınsanı delırtecek cınsde,sorun cocuk değil onu yetistiremeyen ebeveynlerde,kendını yetıstırmemıs bır ınsan cocuk yaparsa anne babası kopyası oluyor...Ailelere buyuk sorumluluk dusuyor,cocuk yapıp salmakla olmuyor,onu ıyı bır sekılde yetıstırmek ve eğitmek lazım..buda her yığıdın harcı olmuyor malesef..

Görümcene saydıklarından sonra
bunu söylemen çok komik :36:

seninle oturup
dedikodu yapmamızı bekliyodun demi :33:
:60::60::60::60::60::27::27:
Aman canım bu kadın zaten 2. kez evlenmiş iyi olsa 2.kez evlenmezdi, sevgisiz, saygısız, cani, üslubu bozuk, seviyesiz, hatta ben insan değilim uzaydan geldim bile diyecekleri duyar gibiyim, ALLAH kimseye böyle gelin vermesin, aman düşmanlar başına, böyle insan olmaz olsun,allah kocasına ve ailesine yardım etsin böyle bir gelin aldıkları için, allahdan ne günahları vardıda böyle gelin aldılar beni onalra nasip ettiler vay kaynanamın vay kayınpederimin vay görümcemin, vay eşimin haline vahki vahhhhhhh, ben bile okudukça kendime sinir oldum sizler gibi vaybee şimdi ben neymişim... de haberim yokmuş. teşekkürler herkese......

yardımcı olabildiysek ne mutlu :27::33::33::33::33::33:

Son düzenleme:

tam ben diyecektim, ağzımdan almışsın ...

biz boşa konuşuyoruz,
arkadaş kendisiyle oturup dedikodu yapacak birini arıyor
kendi fikirleriyle örtüşen birilerini arıyor

başka fikirlerle aydınlanmayı reddediyor görüldüğü üzere :ssz:

bir de kendi laflarıyla bizi yaftalamaya çalışıyor
ben neymişim diye :31:
biz mi suçlu olduk şimdi :31:

sen o kadar laf et, bi de gelip 'bu kadın niye böyle diyor biriniz de sormuyor' de.

yazık :31:

Back