- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli çıtayıçok yükseltmiş, herkese tepeden bakıyo teşhisiniz doğru. evlilik başarı değildir, evlenince bitmiyor her şey... saygı, sevgi,
sürdürecek yeterliliğe ve psikolojiye sahip olmak gerekir. siz başarılarınızı taçlandırın, konu sahibinin -ve sizin gibi düşünenlerin-kocasına sabır diliyorum
Zeboşun dediklerine katılyorum
natlus, ben seni sevemedim
yazma tarzınıda beğenmedim
hiç çocuğa şeytan denirmi ya???
Arkadaşın biri yazmış ya ikinci evliliğini bekar bşr adamla yapmışsın oysa evlenemeyen buna can atan ne kızlar var diye:)) çok güldüm sağolasın... ne büyük bir lütuftur bir bekar erkekle evlenmek:))komik olmayın ya bekar olsun ,dul olsun ,boşanmış olsun ne farkeder..... öneml olan her iki tarafın insan olablmesi..... saygı,sevgi,anlayış,huzur olabilmesi..... yoksa 10 bekar erkekte bulsan onbirinciyi de ararsın tatlım:))
Bir de evlenmemiş bayanlara mahlukat,evde kalmış,yana yakıla erkek arayan zihniyetiyle bakan yorum yazanlar var ya onlar tam arıza:)) ya bu bir terchtir kime ne??? bence koca bulma olayından başka hiçbr vasfı olmayan kadınların yorumları bunlar....
Iyi diyorsun da, konu sahibinin yazdiklari burda bircoklarinin yazdigi dertle ayni seyler, ilgimi ceken o degildi ki.. Iki dakikada okudum bitti, sizlerin yazdiklarini okuyorum gunlerdir.. Ee bu kadar okumusum, iki satir da ben yazayim dedim, dokundu mu yazdiklarim?