• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

Küçücük çocuğa şeytan diyen birinin yazdıklarını önemseden geçmek lazım aslında. Tedavi olmalısın etrafındakiler için yazık o adama..

Son düzenleme:
natlus, ben seni sevemedim
yazma tarzınıda beğenmedim
hiç çocuğa şeytan denirmi ya???

Son düzenleme:
belli çıtayıçok yükseltmiş, herkese tepeden bakıyo teşhisiniz doğru. evlilik başarı değildir, evlenince bitmiyor her şey... saygı, sevgi,

sürdürecek yeterliliğe ve psikolojiye sahip olmak gerekir. siz başarılarınızı taçlandırın, konu sahibinin -ve sizin gibi düşünenlerin-kocasına sabır diliyorum

Zeboşun dediklerine katılyorum:ssz:

bende afterbefore nin dediklerine katılıyorum.:ssz:

Arkadaşın biri yazmış ya ikinci evliliğini bekar bşr adamla yapmışsın oysa evlenemeyen buna can atan ne kızlar var diye:)) çok güldüm sağolasın... ne büyük bir lütuftur bir bekar erkekle evlenmek:))komik olmayın ya bekar olsun ,dul olsun ,boşanmış olsun ne farkeder..... öneml olan her iki tarafın insan olablmesi..... saygı,sevgi,anlayış,huzur olabilmesi..... yoksa 10 bekar erkekte bulsan onbirinciyi de ararsın tatlım:))

Kendi cinsimiz bize değer vermiyorken, bir kere evlenip boşanmışsan hiç evlenmemiş birine layık bulunmuyorken erkek cinsinden değer bekliyoruz. Çok alemiz. İlahi biz...

Son düzenleme:
Bir de evlenmemiş bayanlara mahlukat,evde kalmış,yana yakıla erkek arayan zihniyetiyle bakan yorum yazanlar var ya onlar tam arıza:)) ya bu bir terchtir kime ne??? bence koca bulma olayından başka hiçbr vasfı olmayan kadınların yorumları bunlar....

Aaa hiç olur mu Nur?

Onlar Türkiye'nin en kültürlü üst düzey insanları.
Kültür paçalarından akıyor mübarek :) :ssz:

Zihinleri sadece koca bulmak, özellikle de bekar koca bulmak
ve misafir çocugunu kıyıda köşede çimdiklemekle eşgüdümlü çalışıyor.

Biz kültürlü olamadık yahu :)
Yazık bize :)

Bir de seni bulmuşken sorayım,
bir hukukçu özel mesajla karşı tarafa gözdagı vermenin ve tehdit etmenin suça girdiğini nasıl bilmez ? :)

Cezası nedir? :) :ssz:

Son düzenleme:
ayyy okurken baydıı konu gerçekten çok itici,kayınvalideye mal,görümceye kıskanç,ufacık çocuklara salak falan demeler birde 34 yaşında 2.evliliğini yapmış bir bayansınız daha olgun olmanızı beklerdim ama allah akıl fikir versin yazık eşine ve ailesine...:19:

Okuduklarıma inanamadım,herkesin yazdığı gibi 34 yaşında mahalle karısı edası var,olucak iş değil...
konu sahibinin yazdıklarını magnet yapıp buzdolabına asmak istiyorum,tüm kayınvalidelere ibretlik olur bence...
Bence boşanmalısınız evde tüm gün tv izleyip uyumalısınız,toplum için zararlı olabilirsiniz,çünkü husursuz ve sevimsiz bir insansız

fazla yüklenme olmuş bence kadına,,canım eşini sevmediğin için,,ailesine gitmek sana itici geliodurr,,sevmiş değer vermiş olsan biraz daha tolerans sağlardın aryı eşit tutmak içinn,,yanii haftada bir diğilde on günde gitt yada sık git kalma gibi aşinle konuşur anlaşırdın,,,birde kendi
ailene gitmiomusun acaba??yani eşinle beraberr??...eşinin ailesini sevmiosan mesefani koyarsın samimi olma..

Iyi diyorsun da, konu sahibinin yazdiklari burda bircoklarinin yazdigi dertle ayni seyler, ilgimi ceken o degildi ki.. Iki dakikada okudum bitti, sizlerin yazdiklarini okuyorum gunlerdir.. Ee bu kadar okumusum, iki satir da ben yazayim dedim, dokundu mu yazdiklarim?

konu sahibinin yazdıkları buradaki birçok kişiyle aynı ya da değil ama kimse derdini bu kadar çirkin anlatmıyor....
o iki satırınızı keşke bizim yorumlarımız için harcayacağınıza o güzel(!) fikirlerinizi konu sahibesine aktarsaydınız...

bu arada yazdıklarınız bana neden dokunsun çünkü olaylara bakış açımız farklı sizinle,sizin normal olarak algıladığınızı ben ve buradaki çoğu kişi çirkinlik olarak nitelendiriyor ve yorumlarınıza bakarsak bence bizim dediklerimiz size dokunmuş ki konuya yorum yapacağınıza yorum yapanlara yorum yapmışsınız:)

o kadar kişi banlandı hala konu kapanmadı 72deyse 100ü bulur. :1: Konu sahibinin de ortada olmamasını göz önünde bulundurursak bu kadar sayfa yorum yapabildiysek bu saçma konuya bize helal olsun kızlar. Hepinizi kutluyorum:32::27:

lanet okumuşsun ya , bundan da boşanmalısın.
lanet okkunan bi evlilikten bir hayır geleceğine inanmıyorum maalesef...
diğer sebepleri es geçelim.

küçücük çocuklar yaramzlık yapınca şeytanmı oluyolarmış acaba nasıl çirkin bi üslup.ben bile okurken tahammül edemedim sana adam ne yapsın

arkadaşlar ben uzun zamandır giremedim bayağı bişi kaçırmışım:)
konunun akibeti nedir..fake miymiş...konu sahibi ortalarda yokmu? millet neden banlanıyor :)
konuya gelince arkadaşın sorunlarından psikilojisi bozulmuş.en kısa zamanda bi tedavi olması lazım.Bu tip biriyle yaşamak gerçekten çok zor..kendini düşünmüyorsa bile etrfındakileri düşünnmelii ve en kısa zamanda tedaviye başlamalı

konu sahibi bunca yorumdan sonra kendini biyerden attı herhalde ortalıklarda yok:1::33::33:

nerede duracağını bilememek ne kadar acı değil mi ?

İlla koyun gibi konuları kapa, ceza ver....

Sonrada neler oldu bize diye sorgulama.

Kim nerede duracağını bilmeden yazısının, yazdıklarından dolayı ceza alsın bunda sorumlu konuyu kapatmayan yönetici olsun ! Komik olmayın ....

Back
X