şeytan yetiştirmek isteyen ve tasdikleyen bir anne yada anne adayı konuşması
şeytan yetiştirmek isteyen ve tasdikleyen bir anne yada anne adayı konuşması
bitiyormu aaaağğ aaaağğğ benim neden haberim yok ????
bitmiyormu sence ?
bana söylediğin lafa bak..
herkese büyüğe küçüğe çoluğa çocuğa şeytan diyorsun...
işte sen busun...o yüzden hakediyorsun öyle bir hayatı ve daha fazlasını..
ayrıca anneliğime laf söyleyemezsin..edepini takın..banlanmayı filan takmam ..çok pis yaparım seni burda..
amannn bosver beee boylelerıde gıder karısının agzının ıcıne bakan adam bulur ben bu adeletsıze kızıyorum yaaa
ılk evlılıgı neden bıtmıs bır cevap verebılırmı zahmet olmazsa?
Sen bu kadar asabi ve yanlış uslupla yazarsan dünyanın en haklı insanıda olsan haksız olursn.
Hanım keleşimi getir ablanın yaşını biliyormusun belkide annen yaşında biri ve konuşma tarzın ne kadar yanlış.
amannn bosver beee boylelerıde gıder karısının agzının ıcıne bakan adam bulur ben bu adeletsıze kızıyorum yaaa
ılk evlılıgı neden bıtmıs bır cevap verebılırmı zahmet olmazsa?
VAY VAYY sen önce avatardaki resmine bak sonra bana yorum yaz, kendine yakıştırdığın avatar buysa yorumunu ne ben ne başkası kaale alır, ay allahım işim gücüm var işyerinde size laf yetiştirmekden işimi yapamıyorum :)
kesin göerümcesi kaynanası aynı tarz giyinmiştir ondan olabilirmi?
bana sen şöylesin sen böylesin diyenlere sözün yokmu arkadaşım bak bakalım yorum yazmadan kimseye ne yorumalr ayzmışlar ondan sonra konuş istersen. pardon isterseniz.
kimse sana durup dururken şöylesin böylesin demedi.Sen kendin hatanda ısrarcı oldun.Büyütmeyip,kimseye saldırmadan pekala ifade edebilirdin kendini.Sonuçta kimse senin yanında değil akşama kadar yanlış anlaşıldığını ifade etme şekli bu olmamalı.Yazılan yorumları tek tek okudum.Ben yazılan yorumları tek tek okudun oNdan sonra konuştum ama sen ezbere kaonuşuyorsun.Ben ondan sonra konuşayım ama sen mümkünse hiç konuşma arkadaşım:))
konuyu başdan sonra ve yorumları okumadıgınız belli iki kişinin yorumunu okuyarak buraya gelip yorum yazmayın isterseniz .oku anlarsın zaten yazıyor siz isterseniz ZAHMET OLMAZ İSE forumdaki yorumları okuyun cevabı bulursunuz ama ZAHMET OLMAZSA :)
BEN ZAHMET EDİP zaten yazdım nedenini siz ZAHMET edip okusaydınız ayyy gülüyorum size :)
Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?
Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, Kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder
Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..
mahalle kadını ne demek????Bir açıklama yaparmısın bize ?? biz mahalle kadınıysak siz nesiniz ????
BU NE DEMEK YA AÇIKCASI KONUN ÇOK UZUNDU OKUMADIM AMA BUNA ANLAM VEREMEDİM
aaa oldumu şimdi kızlar ayıp ettik,konu sahibinin istediği gibi cevaplar vermemişiz ki hiç,
şöyle olmalıydı ;
vay şeytanlar vay ,kıstır köşede iki çimdir anacım bu ne ,böyle çocukmu olur ,ay görümcenede yuh yani
kıskaaannnçç haseettt ,bu da şeytan ,hele kayınvalide, kullanıyolar kadını ama o da hakediyo ,o da şeytan, tüüü kaka .
kocana sahip çık anacım vallahi anasından çıkmıyomuş baksana al koynuna öp kokla gönderme bi daha ..
nasıl oldumu ?? tabi ya böyle yazmalıydık,biraz dikkat lütfen
bana söylediğin lafa bak..
herkese büyüğe küçüğe çoluğa çocuğa şeytan diyorsun...
işte sen busun...o yüzden hakediyorsun öyle bir hayatı ve daha fazlasını..
ayrıca anneliğime laf söyleyemezsin..edepini takın..banlanmayı filan takmam ..çok pis yaparım seni burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?