Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

eminim çok kızgın bir anınızda yazdınız çok stres içindesiniz bence eşinizi rahat bırakırsanız daha iyi olur erkekler de kadınlar da aileleri hakkında olumsuz konuşulmasundan nefret ederler
en çokda biz kadınlar yapıyoruz bence yavaş yavaş eşinin ailesi hakkında olumlu konuşmaya bak istemesende zamanla sende öyle düşünürsün eğer olumsuz konuşacağın birşey varsa önce olumlu konuş sonra olumsuzu yumuşak bir ses tonuyla söyle sonra yine olumlu konuş
eşini çoccuk gibi sev bebek gibi sev bak yanından ayrılıyor mu erkekleri büyük gibi görmeyin içlerinde küçücük bir çocuk var
selametle allah kolaylık versin

şeytan yetiştirmek isteyen ve tasdikleyen bir anne yada anne adayı konuşması

bana söylediğin lafa bak..
herkese büyüğe küçüğe çoluğa çocuğa şeytan diyorsun...

işte sen busun...o yüzden hakediyorsun öyle bir hayatı ve daha fazlasını..

ayrıca anneliğime laf söyleyemezsin..edepini takın..banlanmayı filan takmam ..çok pis yaparım seni burda..

bitmiyormu sence ?

amannn bosver beee boylelerıde gıder karısının agzının ıcıne bakan adam bulur ben bu adeletsıze kızıyorum yaaa

ılk evlılıgı neden bıtmıs bır cevap verebılırmı zahmet olmazsa?

kelebek lütfen sakin oll :) yaaa bizey yazıcam banlıycaklar sakin ol altın yere düşmeyle pul olmaz...

Son düzenleme:

yeter beeeeeeeeeeeeee yeterr allahlla bana hakaret edenler haklı ben yazınca saygısız bilmem ne, bu benim düşüncem kardeşim ben düşüncemi yazdım bana göre bu insanlar böyle bende samimi bir şekilde yazdım, üslubum beni ilgilendirir sizi değil, anlatma şeklim bu benim, aaaaaaaaaa nedir bee bu sanki, siz yorum yapan insanlar benim kaynanam yok görümcem yok kocammış gibi davranıp yorum yapıyorsunuz aaaaaaa pişman oldum yaa derdimi yazdım yazmaz olaydım. ne kadar çok midesi bulanıpda kusmak isteyen varmış bu sitede, sanırım kusucak yeri benim konuyu açmamı bekleyerek sabretmişiniz demek yeter beeeeee aaaaaaaaa. konu açmasam demek kusucak yer bulamıcaktınız. hepiniz başıma alibaşkıran eksildiniz susun artık yazmayın. asıl siz ve sizin gibi insanlar sinir sahibi yaparlar.

Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?

Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, Kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder

Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..

Boşuna çabalamayın, ne asilzadesiniz ne kraliyet ailesi mensubu ne de hanedan mensubu..
ne olduğunuz AÇIK.. mahalle kadını..
Tribünden bu çok NET görülüyor..

Hani derler ya DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA diye..
işte konu sahibine saldıranlar aynen bunu yaşattınız bu konuya olan yorumlarınızla..

amannn bosver beee boylelerıde gıder karısının agzının ıcıne bakan adam bulur ben bu adeletsıze kızıyorum yaaa

ılk evlılıgı neden bıtmıs bır cevap verebılırmı zahmet olmazsa?

konuyu başdan sonra ve yorumları okumadıgınız belli iki kişinin yorumunu okuyarak buraya gelip yorum yazmayın isterseniz .oku anlarsın zaten yazıyor siz isterseniz ZAHMET OLMAZ İSE forumdaki yorumları okuyun cevabı bulursunuz ama ZAHMET OLMAZSA :)
BEN ZAHMET EDİP zaten yazdım nedenini siz ZAHMET edip okusaydınız ayyy gülüyorum size :)

Son düzenleme:

bence avatar o hareketi senin gibilere yapıyor...

kesin göerümcesi kaynanası aynı tarz giyinmiştir ondan olabilirmi?

ben kayınvalıdeme anneme ve bana anneler gununde aynı gomlekten aldım
dugunumdede annem ve kayınvalıdem aynı e lbıseyı gıyecek
ben bunları cok hos buluyorum
olabılır tabı ama 34 yasında 2.evlılık
ve sıfıra sıfır bır hayat tecrubesı ben 25 yasındayım eskıden olsa altan almayacagım kafama takıp kendımı uzecegım cogu seyın ne kadar basıt oldugunu goruyorum bugun... aklım almadı bu bayanı

aaa oldumu şimdi kızlar ayıp ettik,konu sahibinin istediği gibi cevaplar vermemişiz ki hiç,

şöyle olmalıydı ;
vay şeytanlar vay ,kıstır köşede iki çimdir anacım bu ne ,böyle çocukmu olur ,ay görümcenede yuh yani
kıskaaannnçç haseettt ,bu da şeytan ,hele kayınvalide, kullanıyolar kadını ama o da hakediyo ,o da şeytan, tüüü kaka .
kocana sahip çık anacım vallahi anasından çıkmıyomuş baksana al koynuna öp kokla gönderme bi daha ..

nasıl oldumu ?? tabi ya böyle yazmalıydık,biraz dikkat lütfen

Natlus78 Hanım; yalnızlığı yaşamak istemiyorsanız önce kendinizi eleştirmeyi öğrenmeniz gerekir..etraftan önce çuvaldızları kendinize batırınız yani başkasının yazdığını düşünerek yaptığınız ağır suçlamaları ve hakaret mesajlarınızı tekrar tekrar okuyun.
sizin kendinize ait doğru yolunuzda, doğru olarak gördüğünüz adımlarınızla ilerlemeye çalışırsanız gidebileceğiniz 1/2 adımdan öte olmayacaktır..

Son düzenleme:

arada kaynamıs olabılır konuyu takıp ettım bır zahmet olmaz bır bakayım neden ayrıldınıza

Biz mahalle kadınıymışız avukatıda gelmiş

kelebek bırak yaaa valla değmez böyleleri için ağzını bozmaya canım.. banlanmayı geçtim.... aklı başında olsaydı anneliğine laf söylemezdi zaten.. bırak valla değmez.... zaten ettiği HAKSIZ beddular bulacak onu... Rab' bim bilir işini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…