• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hehhehe :51: artık ben sinirlenmiyorum aksine bu yorumlardan sonra allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin parmagın varsa sırtını kaşıcaksın, sağ gözünden sol gözüne faydası olmazmış, kendisine faydası olmayan insanın başkasına hiççççççççç faydası olmazmış, faydasızlar sizi :)

yanlis birsey yazmissin herkes buna tepki gostermis. sinirle o sekilde yazdim demis olsaydin uzerine kimse yorum yapmazdi bu konuda..ama sen israrla devam ediyorsun hatana. birde kendini cok zeki saniyorsun sanirim. sen anlatabiliyorsun ama bizler anlamiyoruz oyle mi? hatayi birazcikta kendinde arasan belki sorularinin cevabini daha cabuk alirsin...neyse yazacak daha fazla birsey yok bana kalirsa.

Senin yaptığın doğru konuşmak değil ki!
Hakaret etmek, saygısızca davranmak, insanları hiçe saymak ne zamandır doğru konuşmak oldu??

doğru konuşanı 9 köyden kovarlarmış.

rahatsız ,öfke nöbetleri geçiren,sevgisiz ,takıntılı bir insansın...
Işin kötü tarafı bunların farkında değilsin ve kendini doğru söyleyen olarak görüyorsun..
Büyüğüne küçüğüne sevgisi saygısı olmayan ağzı bozuk biri doğru söylese ne olur söylemese neolur..

Bütün köylerden kovulmuşsun zaten..dokuzuncu köydende kovul..bişey olmaz sana..

Son düzenleme:
ÖFFFF amma abarttınız yaaa şeytan demekle şeytanmı oldular :) mecazi mana ne demek bir insanı birşye benzetirken kullanılan bazı sözler terimler vardır ama nerde bunu anlıcak kapasi.... sanırım ben anlatamıyorum derdimi yada siz inadına anlamak istemiyorsunuz

kapasi derken,masallah bizde olmayan ama sizde olan kapasite buralardan belli oluyor

rahatsız ,öfke nöbetleri geçiren,sevgisiz ,takıntılı bir insansın...
Işin kötü tarafı bunların farkında değilsin ve kendini doğru söyleyen olarak görüyorsun..
Büyüğüne küçüğüne sevgisi saygısı olmayan ağzı bozuk biri doğru söylese ne olur söylemese neolur..

Bütün köylerden kovulmuşsun zaten..dokuzuncu köydende kovul..bişey olmaz sana..

Bence oyuna geliyorsunuz kadının evliliği bitiyor heheheh hohoho hahahah
diyor..siz inanıyormusunuz evliliği biten bitmek üzere olan birisi bu kadar neşeli sakız patlasın:)
tecrübe konuşuyor canı sıkılmış konu açmışşş boşverin:)

KONU SAHİBİ, BENCE HAKETTİĞİN BİR HAYATIN İÇİNDESİN..BİDE BU AÇIDAN DÜŞÜN MUTLU OLMAYA BAK..DAHA FAZLASI SANA GELMEZ ZATEN..

SENİ O BAHSETTİĞİN GÖRÜMCE KAYNANA KOCA PAKLAR...
İŞALLAH HER HAFTA SONU KAYINVALİDENDE KALMAYA DEVAM EDERSİNİZ..İŞALLAH GÖRÜMCENİN O MELEK ÇOCUKLARI SENİN GİBİ BİR KADININ DİĞER KOLTUKLARINIDA KESER...hehehehehehe YAVRUCAKLAR BİLE ANLAMIŞ SENİN NASIL BİR İNSAN OLDUĞUNUDA KOLTUKLARINI KESEREK GÖSTERMİŞLER KENDİLERİNİ..afferim onlara...

3 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE HAKETTİĞİNİ VERİYOR SANA...BİZE SÖYLEYECEK PEKTE LAF YOK ASLINDA..:1:

ÖFFFF amma abarttınız yaaa şeytan demekle şeytanmı oldular :) mecazi mana ne demek bir insanı birşye benzetirken kullanılan bazı sözler terimler vardır ama nerde bunu anlıcak kapasi.... sanırım ben anlatamıyorum derdimi yada siz inadına anlamak istemiyorsunuz

evet bazı benzetmeler vardır doğru ama küçük çocuklara şeytan terimini kullanmak da herkesin harcı değildir.evet birçoğumuzun bunu anlaycak kapasitesi maalesef yok..iyiki de yok :)

Ne kadar saygısız bir üsluptur bu?
Burada insanlar size 3-5 dakikasını ayırıp, iyi ya da kötü yorumlar yapıyor.
Umarım moderatörler/editörler senin yazılarını da ciddiye alacaklardır.

Eğer çok bizi faydasız buluyorsan, konu açarak kimseyi bu kadar zahmete sokmasaydın.
En azından biz kendi faydasızlığımızla, bir birimize faydamız dokunuyor, gayet iyi geçiniyoruz!
Ama ne yazıkki senin 4 duvarının içinde, sözüm ona faydalılığınla, bir evliliği yürütemeyecek noktaya gelmişsin.
4 aylık evli olduğun halde aile sorunları yaşıyorsun.

Bence senin yapman gereken tek şey, insanları kışkırtmak yerine, bir oturup "benim hatam nerede" demek olmalı.
Belki o zaman bir çözüm ve huzur bulabilirsin.
Kendi huzursuzluğundan dolayı, buradaki insanları huzursuz etmeye heleki onlara hakaret etmeye hiç bir hakkın yok.
Kimse bir birinden üstün değil burada.

Eğer birşey için danışıyorsan, konu açıyorsan, her yoruma saygı göstermek zorundasın.
Saygı göstermediğin hiç bir yerde saygı da bulamazsın!
O yüzden şu anda arkadaşlar senin konuna ve yorumlarına saygı göstermiyorlar!

Sizler beni yerden yere vurun, kötü gelin, cani, vahh seni alan eşine, dulsun zaten 2.kez koca bulmuşun sus otur, diyenler haklı ben böyle konuşuncamı haksız konuma düştüm.

Sizler beni yerden yere vurun, kötü gelin, cani, vahh seni alan eşine, dulsun zaten 2.kez koca bulmuşun sus otur, diyenler haklı ben böyle konuşuncamı haksız konuma düştüm.

Evet, çünkü bu gibi söylemlerde bulunanları haklı çıkartacak davranışlarda bulunuyorsun!
Yazılarını yazmadan önce bir durup düşünseydin eğer, biraz kendini tartabilseydin,
Zaten bu kadar fazla saldırganlıkla karşılaşmayacaktın...

Fakat insanlar sana bu şekilde yorumlar yaptıkça, sen inadına onları haklı çıkarttın!
Kolay olan hakarete hakaret ile cevap vermektir.
Önemli olan ise, ne dediğini bilmektir.

Sende biliyorsun ki, konunun bu hallere gelmesini istemedin..
Ama geldi... O yüzden seni herkes bu şekilde hatırlayacak...
Haklı olsan dahi, yaptığın yanlış söylemlerle, sana yorum yapan arkadaşlara göstermiş olduğun saygısızlıklarla, en önemlisi senin o kadar yakınmalarına karşın "geçimsiz" olarak bilineceksin...
:19:

Sen bu kadar asabi ve yanlış uslupla yazarsan dünyanın en haklı insanıda olsan haksız olursn.
Hanım keleşimi getir ablanın yaşını biliyormusun belkide annen yaşında biri ve konuşma tarzın ne kadar yanlış.

Ayrıca, kimsenin sana hakaret ettiğini düşünmüyorum.
Bunun da altını çizmek isterim...

Arkadaşlar sana yanlış olduğun noktayı göstermeye çalışıyordu.
Sen bunları hakaret olarak algıladın!

KONU SAHİBİ, BENCE HAKETTİĞİN BİR HAYATIN İÇİNDESİN..BİDE BU AÇIDAN DÜŞÜN MUTLU OLMAYA BAK..DAHA FAZLASI SANA GELMEZ ZATEN..

SENİ O BAHSETTİĞİN GÖRÜMCE KAYNANA KOCA PAKLAR...
İŞALLAH HER HAFTA SONU KAYINVALİDENDE KALMAYA DEVAM EDERSİNİZ..İŞALLAH GÖRÜMCENİN O MELEK ÇOCUKLARI SENİN GİBİ BİR KADININ DİĞER KOLTUKLARINIDA KESER...hehehehehehe YAVRUCAKLAR BİLE ANLAMIŞ SENİN NASIL BİR İNSAN OLDUĞUNUDA KOLTUKLARINI KESEREK GÖSTERMİŞLER KENDİLERİNİ..afferim onlara...

3 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE HAKETTİĞİNİ VERİYOR SANA...BİZE SÖYLEYECEK PEKTE LAF YOK ASLINDA..:1:

şeytan yetiştirmek isteyen ve tasdikleyen bir anne yada anne adayı konuşması :51:

ÖFFFF amma abarttınız yaaa şeytan demekle şeytanmı oldular :) mecazi mana ne demek bir insanı birşye benzetirken kullanılan bazı sözler terimler vardır ama nerde bunu anlıcak kapasi.... sanırım ben anlatamıyorum derdimi yada siz inadına anlamak istemiyorsunuz[/QUOTE

O kadar sinirlendim ki sana ilk kez birine böyle konuşuyorum.Güzelim birincisi arkadaşlarım hakkında doğru konuş.Yazdığın cümleler, kulandığın üsluptan senin kapasiteni görmüş bulunduk.Yok artık... bizim duvarda asılı diplomalarımız, bildiğimiz yabancı diller, gördüğümüz ülkeler bizi kapasite sahibi yapmadı da senin gördüğün 2 koca mı seni kapasite sahibi yaptı? Sabahtandır oturduğun yerde ona saldır,buna saldır.Sana kötü birşey diyen yok,sadece düzgün davranman,uzman yardımı alman öğütleniyor ama haksız olduğun için şaşırmış durumdasın nerden ne alsam ne tuttursam diye.Bir insan isterse 10 kere evlenir bu benim sorunum değil.Ama bu kadar sorunlu davranıp kimsenin kapasitesini ölçemezsin.Herkes yanlış tek doğru sensin sanki.Hatanı kabul etme erdeminde bulunmuyorsun hala ona saydırıyordun buna saydırıyorsun.Senin iyiliğin için herkes birşeyler yazıyor,sen kalkmışın yok kapasite yok bilmem ne.Vaktimizi ayırıyoruz biz birde sana. Ne halin varsa gör.İnş.düzelirsin.

Bence oyuna geliyorsunuz kadının evliliği bitiyor heheheh hohoho hahahah
diyor..siz inanıyormusunuz evliliği biten bitmek üzere olan birisi bu kadar neşeli sakız patlasın:)
tecrübe konuşuyor canı sıkılmış konu açmışşş boşverin:)

bitiyormu aaaağğ aaaağğğ benim neden haberim yok ????

onu diyenler neden dedi acaba ???

dedirtene bak sen...

ayrıca haksız konumuna düştüğünü kim söyledi...sen başından beri o konumdasın zaten...yerini yadırgama lütfen :49:

ÖFFFF amma abarttınız yaaa şeytan demekle şeytanmı oldular :) mecazi mana ne demek bir insanı birşye benzetirken kullanılan bazı sözler terimler vardır ama nerde bunu anlıcak kapasi.... sanırım ben anlatamıyorum derdimi yada siz inadına anlamak istemiyorsunuz[/QUOTE

O kadar sinirlendim ki sana ilk kez birine böyle konuşuyorum.Güzelim birincisi arkadaşlarım hakkında doğru konuş.Yazdığın cümleler, kulandığın üsluptan senin kapasiteni görmüş bulunduk.Yok artık... bizim duvarda asılı diplomalarımız, bildiğimiz yabancı diller, gördüğümüz ülkeler bizi kapasite sahibi yapmadı da senin gördüğün 2 koca mı seni kapasite sahibi yaptı? Sabahtandır oturduğun yerde ona saldır,buna saldır.Sana kötü birşey diyen yok,sadece düzgün davranman,uzman yardımı alman öğütleniyor ama haksız olduğun için şaşırmış durumdasın nerden ne alsam ne tuttursam diye.Bir insan isterse 10 kere evlenir bu benim sorunum değil.Ama bu kadar sorunlu davranıp kimsenin kapasitesini ölçemezsin.Herkes yanlış tek doğru sensin sanki.Hatanı kabul etme erdeminde bulunmuyorsun hala ona saydırıyordun buna saydırıyorsun.Senin iyiliğin için herkes birşeyler yazıyor,sen kalkmışın yok kapasite yok bilmem ne.Vaktimizi ayırıyoruz biz birde sana. Ne halin varsa gör.İnş.düzelirsin.

bana sen şöylesin sen böylesin diyenlere sözün yokmu arkadaşım bak bakalım yorum yazmadan kimseye ne yorumalr ayzmışlar ondan sonra konuş istersen. pardon isterseniz.

Back