• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

baksana
adam gelip özür diliyomuş
neler diyor adama bu huyu için
özür dilemek bi erdemdir
ortam yatışsın, mutlu mesut devam edelim diyebilmenin yoludur

ama arkadaş o kadar 'antihümanist' ki
özürü bile beğenmiyor.

arkadaşın psikolojik sorunları var anlaşılan,evlenmek için evlenmiş galiba..yazık çok yazık eşine gerçekten acıdım...

konu acıldıgından berı gırdım cıktım bı bakayım dıe cunku o kadar kısı yorum yapıodukı ılgımı cektı ama konu sahıbıne yazacak bısey bulamadım ınanın bu kadar ınsanı cıldırttıysa esı ne haldedır ben cocuklara aldıgı tavrı sevmedım sevmeyebılırsın ama meleklere seytan denmez cocuk bu onlardan bıle hıncınızı nasıl cıkaracagınızı bılemeyıp en kotu kelımelerı kullanmıssınız bakın 27 yasındayım 5 yıllık evlıyım bende esımın aılesıyle problemler yasadım eltımle gorusmuorum ama cocuklarına yavrum kızım oglum dıye hıtap eder severım yaramazlar dıe annelerı benı kıskanıo dıe nıye dusman olayımkı kıskansın o onun cahıllıgı kıskanılmak guzel bısey dmekkı ben ondan daha ıyı seylere sahıbım esın annesını gıtmek ıstıosa huzur aradaıgından belkıde cunku yenı evlı bı es evını bırakıp sık sık gıtmez yenı evlı olmasada bu kadar sık gıdılmez bence bıraz kendınızı tartın sakın olun bu kadar kotu seyler ıcınızı doldurmasın cocukları sevmeyen bence hıc sevgısı olmayandır bence

2 koca deneyımı olupta hala kendını sorgulamayan kadınlar yok mu ?
farkında mısın bılmem ama cevrendekı herkes mutlu ve huzurlu gorunuyor.
yanı anlasılması zor ve anormal olan sensın.
Pek evlılık ınsanı gıbı durmuyorsun.
boyle giderse 3. koca arayışına gırmen cok uzak degıl.
ama 7 kocalı hurmuz de olsan huyun degısmedıkten sonra evlılıklerının sonu hep aynı bence !
hitap şekliniz ve uslubunuz da cok cırkın !!!
kusura bakmayın....

Sanırım HİÇ EVLENMEMİŞ yada ikinci kez KOCA Bulamamış evlenemeyenler beni kıskandı burda :) saldırıya geçtiler. canları sağolsun.

Evlenmek ne matah bir şeymiş de haberimiz yokmuş!

Vay beeeee!

Bu arada yanlış anlamayın ben de evliyim! :))))))))

Evliliği ya da sizin deyiminizle koca bulmayı ,
ne olarak görüyorsunuz siz Allah aşkına?

Yorulmayın
sizden gelecek cevabı biliyorum az-çok :)

Gerçi evliliğin ne oldugunun farkında olsaydınız,
bu sorunların aslında sorun olmadıgını güzel bir iletişimle eşinizle halledebileceginizi bilirdiniz :)

Son düzenleme:
incinmissiniz...HERSEY kizinca insana batmaya baslar.Su an cok caniniz aciyor...kolay degil hayata tekrar baslamak biten bir enkazi temizlemek.Depresyonda olabilirsiniz.Esinizin sizi ozel hissettirmemesi,bencilce hep benim ailem demesi,fikirlerinizi muhimsememesi sizi deli ediyor olmali.Canim benim adam ailesinden kopamamis cunku siz 34 oldugunuza gore o da tahminen 34-35 tir yani uzun yillar annesiyle yasadigi icin evlilik sorumluluguna alisamamis olabilir ki gec evlenen bayanlarda da bu problem olabiliyor.Benim arkadasimin esi afedersiniz hala 5 yasindaki cocuklar gibi annesinin yanina girip yatarmis zaten bosandilar...Adaminda kisiligi gelismedigi icin arkadasa ne iftiralar atmisti yok bakire degildi falan filan...Arkadas canini zor kurtardi.Sizinle ailesi arasinda denge kuramamis bir erkek goruyorum.Cocugunuz olmadigi icinde hep annesinin yaninda ufak oglan olmak hosuna gidiyor.Ekmek elden su golden misali...Sevmek isteyen sebepler bulur sevmek istemeyen bahaneler uydururmus diye anlamli bir soz var.Sevmeye calisin sebepler bulun.Ama karsinizdaki bunu anlarsa erkekler bencildir.

Kadın kadının düşmanı olmuş, kadın kadının düşmanıdır derlerdide inanmazdım sayenizde bu forumda hemcinslerimin kadın kadına nasıl düşman olur anladım... saygılar.

konuyu ilk okuduğumda henüz hiç mesaj yazılmamıştı ama mesaj yazmadan , arkama bile bakmadan çıktım. çünkü bu konunun bu hale dönüşeceği belliydi :)

ahh öngörü:) seviyorum seni

Kadın kadının düşmanı olmuş, kadın kadının düşmanıdır derlerdide inanmazdım sayenizde bu forumda hemcinslerimin kadın kadına nasıl düşman olur anladım... saygılar.

Görümcene saydıklarından sonra
bunu söylemen çok komik :36:

seninle oturup
dedikodu yapmamızı bekliyodun demi :33:

Aman canım bu kadın zaten 2. kez evlenmiş iyi olsa 2.kez evlenmezdi, sevgisiz, saygısız, cani, üslubu bozuk, seviyesiz, hatta ben insan değilim uzaydan geldim bile diyecekleri duyar gibiyim, ALLAH kimseye böyle gelin vermesin, aman düşmanlar başına, böyle insan olmaz olsun,allah kocasına ve ailesine yardım etsin böyle bir gelin aldıkları için, allahdan ne günahları vardıda böyle gelin aldılar beni onalra nasip ettiler vay kaynanamın vay kayınpederimin vay görümcemin, vay eşimin haline vahki vahhhhhhh, ben bile okudukça kendime sinir oldum sizler gibi vaybee şimdi ben neymişim... de haberim yokmuş. teşekkürler herkese benim nasıl biri olduğumu bana hatırlattığınız için....

kaynanan da bir kadın,görümcen de bir kadın.demekki sen de hemcinslerinin düşmanısın:34:

merak ettim konu sahibi bu konuyu neden açtı.fikir almak için olmadığı kesin.keşke günlüğe yazsaydı içini dökmek için.kimsede yorum yapmazdı:32:

İlk evliliğini severek yapmışsın 6 ay sürmüş,bu mantık evliliği 4.ayda şikayetlerin başlamış,bu gıdişle 7.evliliğinde falan anca 5 seneye falan çıkacak evliliğinin ömrü!!!
sen neymişsin de herkes özellikle görümcen seni kıskanıyomuş vay vay vay
bence etrafa (bize bile)bu kadar negatif enerji yayan birini dünya güzeli bile olsa kimse kıskanmaz!!!

küçüçük,aklı ermeyen çocuklara bile şeytan diyen onlardan haz etmeyen birinin bence en büyük problemi kendidir ve tedaviye ihtiyacı vardır ve iyileşmeden tekrar evlenmemelidir...

Aman canım bu kadın zaten 2. kez evlenmiş iyi olsa 2.kez evlenmezdi, sevgisiz, saygısız, cani, üslubu bozuk, seviyesiz, hatta ben insan değilim uzaydan geldim bile diyecekleri duyar gibiyim, ALLAH kimseye böyle gelin vermesin, aman düşmanlar başına, böyle insan olmaz olsun,allah kocasına ve ailesine yardım etsin böyle bir gelin aldıkları için, allahdan ne günahları vardıda böyle gelin aldılar beni onalra nasip ettiler vay kaynanamın vay kayınpederimin vay görümcemin, vay eşimin haline vahki vahhhhhhh, ben bile okudukça kendime sinir oldum sizler gibi vaybee şimdi ben neymişim... de haberim yokmuş. teşekkürler herkese......

bende okuyorum okuyorum bişey var sanıyorum.
yarısına bile gelmeden yorum yazasım geldi, görümcenizin sendn gördüğünü giymesi seni beğendiğini gösterir gurur duyardm ben olsaydım.
3 yaşındaki çocuğun şimarıklığını şeytan die nitelendirmen çok yanlış.
herneyse ablacım lanet okuma bence bidaha hiç bi işin rast gitmez emin ol. kal sağlıcakla

bunca sayfa içerisinde katıldığım tek yazınız bu..evet kadın kadının düşmanıymış,bunu sizin hikayenizde çok net görmüş olduk...

Back