• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

allaha binlerce şükür ilk evliliğim 23 yaşındayım ve 5,5 senelik evliyim.2.koca bulma arayışındada değilim :34:

aferin ne mutlu sana
yazık dul(!) olup da 2. kocasını arayanlara, vah vah koca meraklıları sizi.
yarın öbür gün olur da kocanla boşanırsan belki seni de dul halinle bekar bi koca alır hee?

ne kadar ayıp yaaa kadınlar böyle yaparsa birbirlerine
böyle etiketlerlerse
erkekler yüzbin defa yapar

siz sakın ha anne olmayın:47: nedemek 3-6 yaşındaki günahsızlara şeytan kelimesi...asıl şeytan sizsiniz. sabah sabah sinrlerimi zıplattınız. anne olmayı asla ama asla haketmiyorsunuz. merak etmeyin bu kocanızdanda ayrılırsınız. en azından ailesi rahat bi nefes almış olur...

sen kendi sorununu kendin yaratmışın resmen.insanlara gıcık olmak,herşeye muhalefet olup negatif davranmak seni de çevreni de yıpratır.keşke kayınvaliden ve görümce de buraya üye olsaydı da onları da okusaydık.senin gibi uzun uzun yazmayıp 2 satırla özetlerlerdi durumu.ilk kez birini bu şekilde eleştiriyorum.k.bakma hatanın büyük çoğunluğu sende.yok şeytan yok bilmem ne.bu üslup nedir ya? ne ollursa olsun o annesinin biricik evladı.hiç anne olmadım,bende tadmadım o duyguyu ama böyle bir bakış açısına sahip olsam ne evlenirim,ne anne olurum.yaptığın yanlış bilesin.başka bir gezegende yaşıyorsun sanırım.hatalarını dert diye önümüze koymuşun.

Sanırım HİÇ EVLENMEMİŞ yada ikinci kez KOCA Bulamamış evlenemeyenler beni kıskandı burda :) saldırıya geçtiler. canları sağolsun.

BUNLARI YAZABİLDİĞİNE İNANAMIYORUM......ŞOK ŞOK ŞOK

ilk evliliğini yılllardır mutlu mesut sürdürüyor olsaydın,kayınvalidenle ve görümcenle canciğer kuzu sarması olsaydın ,daha kibar daha uslüblu biri olsaydın emin ol..ama gerçekten emin ol kıskanılırdın...

ilk kocayı altı ayda geçimsizlikten şutlamışsın..yada şutlanmışsın..ikinci kocayla yaşadığın hayat cehennem azabı..tabi kocan tarafından...kaynanan saf salak senin gözünde..görümcen görgüsüzün geçimsizin teki..her hafta kaynananda kalıyorsunuz sevgili kocacınlaa..yeni aldığın koltuklar bilemm kesilmiş...

heee çok kıskandık seni..

allaha binlerce şükür ilk evliliğim 23 yaşındayım ve 5,5 senelik evliyim.2.koca bulma arayışındada değilim :34:

ne evlilikler gördük sede görmüşündür :) demek 2. koca arayışındada değilim cenabı allah sana öyle bir tokat vururki, başkalarının 2. kez evlenmesi ile dalga geçmek övünmek kendince ne demek anlarsın. allah senin gibi cahil bağnaz düşünen insanlardan bizi korusun...
atasözü gülme komşuna gelir başına.
sap döner keser döner gün gelir hesap döner uzun vadeli hesaplar yapma istersen.

Bu ne yaa kimi konu sahibinin dulluğuyla alay ediyor, Konu sahibi 2. kez koca bulamayanları suçluyor, bir de beddua ediyor. Arkadaşlar silkinin ve kendinize gelin.

ne evlilikler gördük sede görmüşündür :) demek 2. koca arayışındada değilim cenabı allah sana öyle bir tokat vururki, başkalarının 2. kez evlenmesi ile dalga geçmek övünmek kendince ne demek anlarsın. allah senin gibi cahil bağnaz düşünen insanlardan bizi korusun...
sap döner keser döner gün gelir hesap döner uzun vadeli hesaplar yapma istersen.

arkadaş senin ikinci evliliğinle dalga geçmemişki..evlenemeyenle koca arayanlar beni kıskandı galiba ikinci kocayı buldum diye demedinmi....

eeee...sence yazdığı şey doğru değilmi...şimdi sen bu arkadaşa beddua tarzı yazıyorsun ya cevap, sana bişey diyeyimmi haksızken attiğin beddua sana ışık hızıyla geri döner..o bakımdan senin bu evliliğin fazla sürmücek emin ol..

sen de konuşma üslupunla pek aratmıyorsun cahilleri...

Hayatta herşey ''koca bulmak '' değil çok sevgili koca budalası arkadaşlar! birinci,ikinci yada beşinci bulmalar bulamamalar yada hiç evlenmeyenler herkes kendi doğrusunu yaşar algılasak artık değil mi??? koca bulma derdi yerine insanlığımızı bulsak,çocuklara düzgün hitabı öğrensek,yarın kimin ne olacağı belli olmaz mantığını algılasak ve bir parça insan olsak diyorum nacizane....

bişey daha diyeceğim...boşu boşunada elaleme beddua etme..o keserin sapı döner dolaşır nereye gireceğini iyi bilir sen hiç kafanı yorma....:51:

3-6 yaşlarındaki çocuklara olan tutumunuz.. sevdiğiniz ! kaynanıza mal salak demeniz..
sözde sizi kıskanan görümcenizi eleştirmeniz.. daha çok siz kıskanıyor gibisiniz ! Dönüp aynaya bakın önce !
Ortada bir sorun var ise ben bunu sizde gördüm !!

Sen bı silkelen kendine gel acilen.

Demişsin ya " kavga ettik , birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik" diye.

Yani burada ettigin laflara bakıp, ağza alınmayacak diye nitelediğin sözlerden korkmamak elde değil.

yalnız konu ve konu sahibi gittikçe çirkinleşiyor...bunun bir sınırı var mı acaba?

kadesa, yok bence.
insan kendi eşine bile pervasızca ağza alınmayacak lafları ediyorsa
bize haydi haydi eder

Sanırım HİÇ EVLENMEMİŞ yada ikinci kez KOCA Bulamamış evlenemeyenler beni kıskandı burda :) saldırıya geçtiler. canları sağolsun.

kimse kıskanmaz merak etme.
ancak sen böyle söylersen ağzının payını da verirler.

herkese laf yetiştirmişsin
ama bi durup da
ya arkadaşlar, galiba haklısınız
herkes aynı şeyi söylemiş
acaba sorun bende mi diye sormamışsın kendine
sen hala kendini haklı çıkarma peşindesin

ee hal böyle olunca, bizden de sevgi, anlayış dolu yorumlar beklemen çok abes

kusura bakma ama
kimse seninle bir olup
'aa ne şeytan çocuklarmış' diye laf yapmaz burda.

kendini sev,
üslubuna dikkat et demek isteyen arkadaşlar olmuş

hangi birini kaale aldın?

hadi tüm olanları bi anlık sinirle yazdın
niye hala sinirlisin?

bence senin yapın bu
sen çok agresif, kaprisli, odakları kendi üstüne çekmek isteyen birisin.
dediğim dedik çaldığım düdüksün.

arkadaşım, senin psikolojik yardıma ihtiyacın var.
bak 34 yaşına gelmişsin bu huylarla
bari bundan sonrasını bu şekilde geçirme

insanlara değer ver, onlar da sana verirler emin ol.
vermezlerse de senin kaliten olarak kalır.

bilmem anlatabildim mi :24:

arkadaş senin ikinci evliliğin diye dalga geçmemişki
sen herhalde koca bulamayanlar yada 2. koca bulamayanlardansın demişsin o da yoo evliyim mutluyum demiş o kadar...

senin ikinci evliliğin...ve konuyu YENİ EVLENDİM BİN PİŞMANIM adı altında açmışsın..
bekarların yada senin tabirinle evlenmek isteyenlerin seni kıskandığını sanıyorsun ya hani

görümceninde seni kıskandığını iddia ediyorsun ya......belki seni zerre kadar iplemiyor bile...

Son düzenleme:
ilk eşinizden neden ayrıldıgnızı anladım şimdi,adam sizin bu kendinizi kaf dağında görme,terbiyesizce davranışlarınıza katlanamadığı için boşanmıştır sizden..
şuanki eşiniz bence çok büyük bir hata yapmış sizin gibi biriyle evlenmekle..
üstelik sizin dul eşinizin bekar oldugunu düşünecek olursak,davul bile dengi dengine,siz eşinize hiçbir yönden layık değilsiziniz anlaşılan...
bence siz daha fazla zaman kaybetmeden valizinizi toplayın ve dünyanın en ücra köşesine gidin...

ilk eşinizden neden ayrıldıgnızı anladım şimdi,adam sizin bu kendinizi kaf dağında görme,terbiyesizce davranışlarınıza katlanamadığı için boşanmıştır sizden..
şuanki eşiniz bence çok büyük bir hata yapmış sizin gibi biriyle evlenmekle..
üstelik sizin dul eşinizin bekar oldugunu düşünecek olursak,davul bile dengi dengine,siz eşinize hiçbir yönden layık değilsiziniz anlaşılan...
bence siz daha fazla zaman kaybetmeden valizinizi toplayın ve dünyanın en ücra köşesine gidin...

baksana
adam gelip özür diliyomuş
neler diyor adama bu huyu için
özür dilemek bi erdemdir
ortam yatışsın, mutlu mesut devam edelim diyebilmenin yoludur

ama arkadaş o kadar 'antihümanist' ki
özürü bile beğenmiyor.

doğu kültürüyle yetişmiş biri olarak yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım.bana cahil bağnaz diyorsun yaa hepsi sensin hala farkında deyilsin çok yazık :1: ayrıca benim annem 38 yaşında seninde annemden 4 yaş küçük olduğunu varsayarsak sana daha fazla yazmayacağım annem yaşındasın büyüklerime terbiyesizlik yapmak hiç yapım deyildir..saygılar :42:

Back