• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

adaletten bahsede bak sennn senin yaptıgın adaletlimi pekii 3 ve 6 yaşındaki çocuklara şeytan demen salak mal demen bunları sıkıyosa yüzlerine deee bide adaletten bahsedip beddua ediyosunn sen önce bi kendini yargıla öle insanlar hakkında yorum yap :47:

tam ben diyecektim, ağzımdan almışsın ...

biz boşa konuşuyoruz,
arkadaş kendisiyle oturup dedikodu yapacak birini arıyor
kendi fikirleriyle örtüşen birilerini arıyor

başka fikirlerle aydınlanmayı reddediyor görüldüğü üzere :ssz:

bir de kendi laflarıyla bizi yaftalamaya çalışıyor
ben neymişim diye :31:
biz mi suçlu olduk şimdi :31:

sen o kadar laf et, bi de gelip 'bu kadın niye böyle diyor biriniz de sormuyor' de.

yazık :31:

adaletten bahsede bak sennn senin yaptıgın adaletlimi pekii 3 ve 6 yaşındaki çocuklara şeytan demen salak mal demen bunları sıkıyosa yüzlerine deee bide adaletten bahsedip beddua ediyosunn sen önce bi kendini yargıla öle insanlar hakkında yorum yap :47:

tam ben diyecektim, ağzımdan almışsın ...

biz boşa konuşuyoruz,
arkadaş kendisiyle oturup dedikodu yapacak birini arıyor
kendi fikirleriyle örtüşen birilerini arıyor

başka fikirlerle aydınlanmayı reddediyor görüldüğü üzere :ssz:

bir de kendi laflarıyla bizi yaftalamaya çalışıyor
ben neymişim diye :31:
biz mi suçlu olduk şimdi :31:

sen o kadar laf et, bi de gelip 'bu kadın niye böyle diyor biriniz de sormuyor' de.

yazık :31:

Katılıyorum sıze cok ustune gidilmiş konu sahibinin,bayan zaten sinir sistemim cöktü demiş,ruhsal durumu bozuk bu ortadayken,bu kadar kırıcı yorum yapılması destek olamaz
Tamam cocuk konusunda uslup yanlıs ama bazı cocuklar var ınsanı delırtecek cınsde,sorun cocuk değil onu yetistiremeyen ebeveynlerde,kendını yetıstırmemıs bır ınsan cocuk yaparsa anne babası kopyası oluyor...Ailelere buyuk sorumluluk dusuyor,cocuk yapıp salmakla olmuyor,onu ıyı bır sekılde yetıstırmek ve eğitmek lazım..buda her yığıdın harcı olmuyor malesef..

canım ama yaa aaa
psikolojisi bozuksa gıdıp tedvaı olacak ınsanlarada hayatı zehır etmeyecek kımse onun bu halını cekmek zorunda degil
ne kocası ne kaynanası ne anası ne danası

onun yazdıgı yorumlardan bıle benım sınırlerımı oynattı

zannedıyormusunuz sadece yazıyor onlara bunu ıma , bellı , söyleme , kötü davranıs yapmıyor
elbette yapıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum sıze cok ustune gidilmiş konu sahibinin,bayan zaten sinir sistemim cöktü demiş,ruhsal durumu bozuk bu ortadayken,bu kadar kırıcı yorum yapılması destek olamaz
Tamam cocuk konusunda uslup yanlıs ama bazı cocuklar var ınsanı delırtecek cınsde,sorun cocuk değil onu yetistiremeyen ebeveynlerde,kendını yetıstırmemıs bır ınsan cocuk yaparsa anne babası kopyası oluyor...Ailelere buyuk sorumluluk dusuyor,cocuk yapıp salmakla olmuyor,onu ıyı bır sekılde yetıstırmek ve eğitmek lazım..buda her yığıdın harcı olmuyor malesef..

haklısın özellikle çocuk konusunda dediklerine katılıyorum. bazı çocuklar vardır insanı çileden çıkarır ya sorun onu yetiştirendedir doğru.. bazı insanlar da vardır öyle ailelerde büyümüştür ileride elinde değildir bunun kişiliğine yansıması. bu da insanda sinir, negatiflik ve tahamülsüzlük olarak kendini gösterir çoğu zaman. konu sahibi kendi özünde problemli bir ailede büyüdüğünü düşüyorum. çünkü ruhunda gerçekten negatiflik var. onun suçu değil bu kısmen. çocukluğuna inmek lazım.:ssz:

Evet aynen katılıyorum.Birde burası alanı çok geniş bir paylaşım sitesi.Problemlerimizin altından kalkamayacağımızı düşündüğümüz zamanlarda ve en yakınlarımıza dahi anlatamayacağımız yaşanmışlıklarımız olduğu anlarda paylaşıp,yol gösterme,danışma fikir alış-verişi yaptığımız bir problem.Bu kadar irdelemeye üzerine gitmeye hakkımız yok.Ayrıca hangimiz böyle bir durumda burada değilde işyerinde bir arkadaşımızla yada annemizle konuşurken böyle kelimeler kullanmıyoruz ki? Gerçekçi olmakta fayda var bence.Bugün birisiyle problem yaşasak sanırım güvendiğimiz başka birisine anlatırken en sevimli kelimelerle olayı anlatmayız.

canım ama yaa aaa
psikolojisi bozuksa gıdıp tedvaı olacak ınsanlarada hayatı zehır etmeyecek kımse onun bu halını cekmek zorunda degil
ne kocası ne kaynanası ne anası ne danası

onun yazdıgı yorumlardan bıle benım sınırlerımı oynattı

zannedıyormusunuz sadece yazıyor onlara bunu ıma , bellı , söyleme , kötü davranıs yapmıyor
elbette yapıyor

Bencede tedavi olmalı psikolojik destek ve tahamulu yoksa ayrılmalı,kımse kımseyı cekmek zorunda da değil haklısınız..

haklısın özellikle çocuk konusunda dediklerine katılıyorum. bazı çocuklar vardır insanı çileden çıkarır ya sorun onu yetiştirendedir doğru.. bazı insanlar da vardır öyle ailelerde büyümüştür ileride elinde değildir bunun kişiliğine yansıması. bu da insanda sinir, negatiflik ve tahamülsüzlük olarak kendini gösterir çoğu zaman. konu sahibi kendi özünde problemli bir ailede büyüdüğünü düşüyorum. çünkü ruhunda gerçekten negatiflik var. onun suçu değil bu kısmen. çocukluğuna inmek lazım.:ssz:

Evet iste psikolojik destek almalı...

Bu konu gözüme takılıyordu nedense bakmaya elim gitmemişti.
Sebebi belliymiş...

Şok oldum resmen...

Allah erkek ailesine kolaylık versin diyeceğim...
O kadar kinli ve nefretlisin ki.. Senin var olduğun yerde pozitif birşeyin olabileceğini hiç sanmıyorum...

Bir laf vardır çuvaldızı kendine, iğneyi başkasına!
Önce kendine bakmalı insan, sonra başkasını yermeli/yargılamalı!
:19: :19:

Kendinizi çok iyi anlatmışsınız.

İkinci kez evlendiğiniz için bu yaftalamalarla karşıkarşıya kalmadığınızı sizde bizim kadar iyi biliyorsunuz.

Küçük bir çocuğa şeytan diyecek kadar katı yürekli ve şeytansınız evett.:47::47::47::47::47:

ÖFFFF amma abarttınız yaaa şeytan demekle şeytanmı oldular :) mecazi mana ne demek bir insanı birşye benzetirken kullanılan bazı sözler terimler vardır ama nerde bunu anlıcak kapasi.... sanırım ben anlatamıyorum derdimi yada siz inadına anlamak istemiyorsunuz

ÖFFFF amma abarttınız yaaa şeytan demekle şeytanmı oldular :) mecazi mana ne demek bir insanı birşye benzetirken kullanılan bazı sözler terimler vardır ama nerde bunu anlıcak kapasi.... sanırım ben anlatamıyorum derdimi yada siz inadına anlamak istemiyorsunuz

:52::52::52::52::52::51::51:

dogru KK nun hepsi kapasitesiz bi sen kapasitelisin :51:

talihsiz bir kelime secimiydi, kabul etseydin simdiye bu kadar yorumu yemezdin :34:

Son düzenleme:

Bir bayana yakışmayacak tarzda cümleler bunlarr !!!

Üsluplarınızı doğru düzgün yazsaydınız kimse size bu kadar tepki göstermezdi...

dogru KK nun hepsi kapasitesiz bi sen kapasitelisin :51:

talihsiz bir kelime secimiydi, kabul etseydin simdiye bu kadar yorumu yemezdin :34:

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hehhehe :51: artık ben sinirlenmiyorum aksine bu yorumlardan sonra allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin parmagın varsa sırtını kaşıcaksın, sağ gözünden sol gözüne faydası olmazmış, kendisine faydası olmayan insanın başkasına hiççççççççç faydası olmazmış, faydasızlar sizi :)

Bir bayana yakışmayacak tarzda cümleler bunlarr !!!

Üsluplarınızı doğru düzgün yazsaydınız kimse size bu kadar tepki göstermezdi...

VAY VAYY sen önce avatardaki resmine bak sonra bana yorum yaz, kendine yakıştırdığın avatar buysa yorumunu ne ben ne başkası kaale alır, ay allahım işim gücüm var işyerinde size laf yetiştirmekden işimi yapamıyorum :)

bir gün kaynanamı alıp alışverişmerkezine gezmeye götürmek istedim giyinip kuşandık çıkıcaz kayınpeder kaynana bana çıkarken aman gelinim sakın ola kızım duymasın sakın görürsen söyleme gittiğimizi hee birde giderken o yoldan geçmiyek bizi görmesin diye evden çıkmadan tenbih ettiler bana daha yeni gelinim kendi kızlarının ne mal oldugunu biliyorlarki bana böyle uyarıda bulunuyorlar, yuvamı benim bozacak biri varsa oda kendi gibi yetiştirdiği şeytan çocukları gibi olan görümcemde, görümcem şeytan ki şeytanın evladıda şeytan olurmuş, ne ekersen onu biçersin demişti biri burda bana, kadın şeytan ekimide 2 tane şeytan yetiştirmek olmuş, bu 3 lü şeytandan kimseye fayda olmaz hatta zararı baksanıza daha 4 aylık evli iken zehirini saçıyor evliliğimde sorunlar yaratacak derecece, kendi ailesi tarafından sevilmeyen kıskançlık neferet fesatlık barındıran bu görümce olan insan dan nasıl bahsetmemi isterdiniz yada çocuklarından, çocuklarıda aynı sanki büyümüşde küçülmüş annelerinin kopyası görseniz bana hak verirdiniz lafımın halen arkasındayım ;)

sen hiçbir günahı olmayan suçu olmayan bacak kadar çocuklara nasıl şeytan mal dersin..terbiyesiz..yaşadıkların sorunların seni ve eşinin ailesini bağlar..o çocukların ne günahı var..3 yaşındaki bir çocuğun afedersin ama kıçını kırıp edepli edepli oturmasını bekleyemezsin heralde..yaramazlık yapıyor diyede şeytan diyemezsin..şeytanın evladı şeytan diyorsun lafa bak ya..ne kadar çirkin ve mide bulandırıcı bir uslübün var..

anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hehhehe :51: Artık ben sinirlenmiyorum aksine bu yorumlardan sonra allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin parmagın varsa sırtını kaşıcaksın, sağ gözünden sol gözüne faydası olmazmış, kendisine faydası olmayan insanın başkasına hiççççççççç faydası olmazmış, faydasızlar sizi :)

acıyorum kocana...yazık etmiş kendisine..

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hehhehe :51: artık ben sinirlenmiyorum aksine bu yorumlardan sonra allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin parmagın varsa sırtını kaşıcaksın, sağ gözünden sol gözüne faydası olmazmış, kendisine faydası olmayan insanın başkasına hiççççççççç faydası olmazmış, faydasızlar sizi :)

Ne kadar saygısız bir üsluptur bu?
Burada insanlar size 3-5 dakikasını ayırıp, iyi ya da kötü yorumlar yapıyor.
Umarım moderatörler/editörler senin yazılarını da ciddiye alacaklardır.

Eğer çok bizi faydasız buluyorsan, konu açarak kimseyi bu kadar zahmete sokmasaydın.
En azından biz kendi faydasızlığımızla, bir birimize faydamız dokunuyor, gayet iyi geçiniyoruz!
Ama ne yazıkki senin 4 duvarının içinde, sözüm ona faydalılığınla, bir evliliği yürütemeyecek noktaya gelmişsin.
4 aylık evli olduğun halde aile sorunları yaşıyorsun.

Bence senin yapman gereken tek şey, insanları kışkırtmak yerine, bir oturup "benim hatam nerede" demek olmalı.
Belki o zaman bir çözüm ve huzur bulabilirsin.
Kendi huzursuzluğundan dolayı, buradaki insanları huzursuz etmeye heleki onlara hakaret etmeye hiç bir hakkın yok.
Kimse bir birinden üstün değil burada.

Eğer birşey için danışıyorsan, konu açıyorsan, her yoruma saygı göstermek zorundasın.
Saygı göstermediğin hiç bir yerde saygı da bulamazsın!
O yüzden şu anda arkadaşlar senin konuna ve yorumlarına saygı göstermiyorlar!

Son düzenleme:
VAY VAYY sen önce avatardaki resmine bak sonra bana yorum yaz, kendine yakıştırdığın avatar buysa yorumunu ne ben ne başkası kaale alır, ay allahım işim gücüm var işyerinde size laf yetiştirmekden işimi yapamıyorum :)

Hanımefendiliğimi bozmayacağım sizin için...Sen değilde siz diye hitap edin bana :31::31:

Back