Yengemin olayları aileyi kopma noktasına getirmesi.

Ben memlekte gideceğim ama abimde kalmayız o zaman. Anneannemin ölmeden önceki evini açarız orda yatarız 1 2 saat otururuz abimlerde. Yaptıklarından sonra gelesimiz kalasımız yok alınma diye. Annemi götüreceğim teyzem var memlekette köyü var özel arabasız çıkamıyor çok özlemiş.

Yeni doğum olmamış sonuçta bir gece kalmaya ne olur normalde? Eve giden anne ve kardeş, ne olur bir gece kalınca? Bence şu durumda gidip kalınması doğru değil ama araları kötü olmasa bir gececikten kimsenin incileri dökülmez.

Bebek varken yatıya kalınmamasının sebebi nedir ?
Kadın dogum yapalı baya oldu.
Gittiğinde bir gece kalması sorun olacagı için kalmak istemiyor zaten kız
Bebek doğalı yaklaşık bir ay olmuş. Daha sormadan etmeden kimsenin evine misafirliğe gitmeyi böyle kafadan düşünmemeli kimse. Evi müsait mi belli değil, kadın belki gece kalkıyor emziriyor bebeği, gece salonda diğer odaları gezerek uyutuyor. Üstü başı belki müsait değil. Bunun banyosu, evde havluyla durması vs var. doğum olmasa bile doğru değil, gider kalırız demesi. Abiyle yengeninde kendi evi sonuçta, onların düzeni var.

Bana gelinim böyle davranacak kızım da abisinin korkusuna geline iki laf edip bozamayacak o kızı da o oğlu da defolun cehennem olun gidin derim. Sizin hala instagramda takiplesmeniz bile mide bulandırıcı ya da niye numarası hala sizde var ya. Yeğenmiş. Abin getirsin size yegeninizi yenge olmadan.
Bi de bu cirkef kari kocaya maddi destek yapıyoruz deyin de tam olsun
Pardon bebek küçükmüş. Büyüyünce görürsün boşver

Anneni götürme yine de sen esinle gider görürsün yeğenini, abini. Anneni götürme, kadını hiçe saydırmak olur bu.

Anneni götürme yine de sen esinle gider görürsün yeğenini, abini. Anneni götürme, kadını hiçe saydırmak olur bu.

etme ama bana kalırsa gönül rahatlığıyla psikolojisinin iyi olmadığını ve bizi düşmanı olarak gördüğünü söylemek istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
Bazıları işte böyle aileye bela olur kurtulamazsın..

Birgün elbet kendileri de benzer şeyler yaşayacaklardır..

Fazla prim veriyorsunuz
Sizin özlediğiniz kadar abiniz de sizi özlüyor mu ?
Alsın çocuğunu gelsin size görüşün
Ben bu konularda çok sabırlı değilim, aile içinde yüzler, benzetir bırakırım sonrasını kendi düşünsün

Eşimden öğrendiğim bir hayat dersi var ; benim yanımda kv me söyledi, siz dedi yuva bozulmasın diye senelerce ilk eşimi idare ettiniz, benden neler sakladınız, yıllarıma mal oldunuz bu konuda hakkımı size helal etmiyorum dedi. Bakın bu derin bir derstir, hep söyler o yaptı ailem idare etti/sakladı nelere mal olduklarını hiç düşünmediler der. O yüzden kendi eşine, yuvasına saygısı olmayanı kendini düşünmeyeni siz de düşünmeyin.

Tüm bu olaylarda abinizde de suç var.O dengeyi kuramamış.Olayları yansıtmış iki tarafa da.
Aynen katılıyorum..

Erkekler çok fena oluyor. Günü kurtarmak adına hareket edip iki tarafı da birbirlerine kötülüyorlar.. Dengeli davranmadıkları için denge de kuramıyorlar.

Abiden yegenden vazgececek degilsiniz. Ama gidip o evde kalmaniz artik olmaz. Ben olsam o sehre gider bi gunluk kiralik ev tutardim artk ne kadar kalmaksa plan. Ogluma torunumu ve onu gormek istedigimi eger isterse esinin de gelebilecegini ama istemezse kendinin bilecegini soylerdim. Ben artk evlerine adimimi atmazdim durum.ne olursa olsun. Allah kotu insanlardan korusun

Yengemin kızkardeşi bebek 1 aylık 2 hafta kalmaya gitti hemde abimin izin döneminde. Ailesi annemden sonra 2 hafta kaldılar hemde 3 kişi. 1 gün kaldığımız için sorun olmaz diye düşünüyorum.

hayda.
Sorununuz nedir konu sahibiyle.
İlk konuları bilmiyor olabilirsiniz, neyse.
Ayrıca kadın yeni doğum yapmamış 2 ay olmuş.
sorunları olmasa bile 1 gün kalınmayla kimse ölmüyor.

Konu sahibi olan biten her şeyi tek taraflı yazmış durumda. Bir şey yazıyoruz, ayrıntılarla ilgili düzgün yanıt vermeden geçiştiriyor. Eski konularında sevdiği yengesi şimdi manyak psikopat, kendisine bile bayramda istediği gibi davranmayan ona sinirli sinirli ses kayıtları atan, ayıplıp bayılan ailesinin tek hatası yok. Eski konularıyla bakılınca çok tutarsız yazılanlar. Zaten kendi de yazmış detaya girmedim diye.

Bir gün değil iki saat oturma olsun. Bir kimsenin evine anası kardeşi bile olsa öyle gideriz, kalırız nolcak denmemeli. Herkesin kendi ev hali, düzeni var. Bunu bozmak doğru değil.

Arada kalmadım zaten beni sildiği için annemin tarafındayım.

Kız dur sakin ol ben annemi savunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…