Ben memlekte gideceğim ama abimde kalmayız o zaman. Anneannemin ölmeden önceki evini açarız orda yatarız 1 2 saat otururuz abimlerde. Yaptıklarından sonra gelesimiz kalasımız yok alınma diye. Annemi götüreceğim teyzem var memlekette köyü var özel arabasız çıkamıyor çok özlemiş.Anneni neden götürüyorsun,neden kalıyorsun? Abinin evi falan gibi düşünme, sizi istemeyen,annene ailece hakaret etmiş kadının evinde ne işiniz var? Bu nispet yapılacak bir şey değil. Bu kadar olayın üzerine gidip kalmanız en kibar tabiriyle yüzsüzlük olur.
Yeni doğum olmamış sonuçta bir gece kalmaya ne olur normalde? Eve giden anne ve kardeş, ne olur bir gece kalınca? Bence şu durumda gidip kalınması doğru değil ama araları kötü olmasa bir gececikten kimsenin incileri dökülmez.Abinizde mi kalmayı mı düşünüyorsunuz? Evde küçük bebek varken? Aranızın kötü olmasını geçtim, bebekli evde öyle yatıya kalmak bir gece dahi olsa mantıklı mı? Müsaitler mi değiller mi bilmeden?
Bebek doğalı yaklaşık bir ay olmuş. Daha sormadan etmeden kimsenin evine misafirliğe gitmeyi böyle kafadan düşünmemeli kimse. Evi müsait mi belli değil, kadın belki gece kalkıyor emziriyor bebeği, gece salonda diğer odaları gezerek uyutuyor. Üstü başı belki müsait değil. Bunun banyosu, evde havluyla durması vs var. doğum olmasa bile doğru değil, gider kalırız demesi. Abiyle yengeninde kendi evi sonuçta, onların düzeni var.Bebek varken yatıya kalınmamasının sebebi nedir ?
Kadın dogum yapalı baya oldu.
Gittiğinde bir gece kalması sorun olacagı için kalmak istemiyor zaten kız
İfşa olmamak için detaya girmedm.
Valahi tamda öyle.Yengem mutlu olacak diye niye her şeye sessiz kalayım ayol.
Prenses mi bu gel dediginde kalayım, git dediğinde gideyim.
Anneni götürme yine de sen esinle gider görürsün yeğenini, abini. Anneni götürme, kadını hiçe saydırmak olur bu.Ben memlekte gideceğim ama abimde kalmayız o zaman. Anneannemin ölmeden önceki evini açarız orda yatarız 1 2 saat otururuz abimlerde. Yaptıklarından sonra gelesimiz kalasımız yok alınma diye. Annemi götüreceğim teyzem var memlekette köyü var özel arabasız çıkamıyor çok özlemiş.
Anneni götürme yine de sen esinle gider görürsün yeğenini, abini. Anneni götürme, kadını hiçe saydırmak olur bu.Ben memlekte gideceğim ama abimde kalmayız o zaman. Anneannemin ölmeden önceki evini açarız orda yatarız 1 2 saat otururuz abimlerde. Yaptıklarından sonra gelesimiz kalasımız yok alınma diye. Annemi götüreceğim teyzem var memlekette köyü var özel arabasız çıkamıyor çok özlemiş.
Doğum sonrası yaşanılan gerginlik.
Merhabalar kızlar nasılsınız? Hem annelerden hemde yaşça büyük ablalarımdan fikir almaya geldim. Belki bilirsiniz abimin çocuğu oldu hatta gidemeyeceğim falan diye konu açmıştım. 10 saatlik mesafedeler. Konuyu anlamanız için detaya gireceğim aynı zamanda pek uzatmayacağım. Senede 1 gelirler...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar öncelikle ülkemizin başı sağolsun. Umarım iyisinizdir. Bu konuyu açmak istemezdim ama sizinle paylaşmak istedim. Eski konuyu ekledim becerebildim mi bilmiyorum. Abimin eşinin doğumu sonrası birtakım olaylar oldu. Uzamasın diye eski konuyu okuyabilirsniz özetlemek keresinde annemle dünürü tartışmışlar konu kapanmış gitmiş yengemin anneme kin beslemesi sevmemesi hatta obsesif takıntı haline getirip saydırarak ses kaydı atması sonucu mesafe koyduk. Şaka yapmıyorum ses kaydında saydırıp akranı gibi ahkam kesiyor. Sindirilebilir bir konu değil annemin yaptığı en fazla “kızım ev biraz soğuk sanki” demesidir. Doğumdan öncede annem arasa şikayet eder aramasa şikayet eder sürekli bi takıntı halindeydi. İdare ettik ama yeter.
Anneme yapılan saygısızlıktan ötürü yengemle arama mesafe koydum. Geçmiş olsun mesajımıda yazdım 2 defa yeğenim hasta olduğu için ama samimi davranmıyorum. Abimi arıyorum yeğenimi görüp kapatıyorum. Atılan ses kaydınada insanlık namına cevap yazmadı annem aileyiz diye. Kardeşleride anneme saygısızlık yaptığı için mesafe koydum. Bunada takmışlar beni silmişler. Kendileri bilir dedim bende sildim. Yengem hemen abime şikayet etmiş. “Kızlara mesafeli onlar burdayken mesaj bile atmamış kızları silmiş “ diye abimi doldurmuş. Yaptığı tek şey doldurmak. Neyse yine muhattap olmadım polemiğe girmedim mesafe candır diye bir de ne göreyim yengem numaramı silmiş. Kaynana görümce kötüleyen gönderileri beğenip sanki yengeme her gün laf sokup eziyet edip her gün evine gidiyormuşuz gibi de laf sokmalı durumlar atıyor. Senede 1 kere 2 3 gün görüşüyor ya da görüşmüyoruz uzaktalar zaten.
Abim durumdan çok mutsuz. Sürekli kavga ediyorlar cevap yazmıyoruz yine mutlu değil yazıyoruz yine değil anlamıyorum. Mesaj atıp problemin nedir öğrenebilirmiyim diye 3 sayfalık destan yazmış. Onu 1 kalemde silmişim. Numarayı silen o ama yaşadığı kafaya bakarmısınız. Annem narsistmiş gerçekler zoruna gitmiş terbiyesiz terbiyesiz söylemler. İyi mutlu olursun inşallh sanmıyorum biz aileyiz ve yaptığın çok yanlış dedim.
Sıkmayayım sizi de yorumlar da detay veririm ben bayramda abime gitmek istiyordum hem yeğenimi görmeye hemde takımı takmaya. Annemleri de alıp gidicektim. Abim var arada komple bağı koparmak istemiyorum gerçi gelmesinler de diyebilir herşeyi beklerim artık. Annem çok üzgün kanaması geliyor bacakları tutmuyor götürmedğim doktor kalmadı kitlendi heryeri üzüntüden. Konuşmuyorum yine rahat durmuyorum konuşuyorum bu seferde kurban psikolojisine girip abimi dolduruyor. Şaşırdım ne yapacağımı. Çevremize ne söyleyeceğiz ? Anneme kalırsa belli
Bazıları işte böyle aileye bela olur kurtulamazsın..etme ama bana kalırsa gönül rahatlığıyla psikolojisinin iyi olmadığını ve bizi düşmanı olarak gördüğünü söylemek istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
Peki abim lalem ? yeğenim? Tüm kardeşleri ailesi gitti de bizi sığdıramadı. Bende istiyorum abimin evine gitmek yeğenimi sevmek. Ben saygısızlık yapmadım yüzüm var ama onun bizim yüzümüze bakıcak yüzü yok. Bayrama kadar düşüneceğim.
hayda.Belli oluyor detaylara girmediğin.
Aynen katılıyorum..Tüm bu olaylarda abinizde de suç var.O dengeyi kuramamış.Olayları yansıtmış iki tarafa da.
Abiden yegenden vazgececek degilsiniz. Ama gidip o evde kalmaniz artik olmaz. Ben olsam o sehre gider bi gunluk kiralik ev tutardim artk ne kadar kalmaksa plan. Ogluma torunumu ve onu gormek istedigimi eger isterse esinin de gelebilecegini ama istemezse kendinin bilecegini soylerdim. Ben artk evlerine adimimi atmazdim durum.ne olursa olsun. Allah kotu insanlardan korusunDoğum sonrası yaşanılan gerginlik.
Merhabalar kızlar nasılsınız? Hem annelerden hemde yaşça büyük ablalarımdan fikir almaya geldim. Belki bilirsiniz abimin çocuğu oldu hatta gidemeyeceğim falan diye konu açmıştım. 10 saatlik mesafedeler. Konuyu anlamanız için detaya gireceğim aynı zamanda pek uzatmayacağım. Senede 1 gelirler...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar öncelikle ülkemizin başı sağolsun. Umarım iyisinizdir. Bu konuyu açmak istemezdim ama sizinle paylaşmak istedim. Eski konuyu ekledim becerebildim mi bilmiyorum. Abimin eşinin doğumu sonrası birtakım olaylar oldu. Uzamasın diye eski konuyu okuyabilirsniz özetlemek keresinde annemle dünürü tartışmışlar konu kapanmış gitmiş yengemin anneme kin beslemesi sevmemesi hatta obsesif takıntı haline getirip saydırarak ses kaydı atması sonucu mesafe koyduk. Şaka yapmıyorum ses kaydında saydırıp akranı gibi ahkam kesiyor. Sindirilebilir bir konu değil annemin yaptığı en fazla “kızım ev biraz soğuk sanki” demesidir. Doğumdan öncede annem arasa şikayet eder aramasa şikayet eder sürekli bi takıntı halindeydi. İdare ettik ama yeter.
Anneme yapılan saygısızlıktan ötürü yengemle arama mesafe koydum. Geçmiş olsun mesajımıda yazdım 2 defa yeğenim hasta olduğu için ama samimi davranmıyorum. Abimi arıyorum yeğenimi görüp kapatıyorum. Atılan ses kaydınada insanlık namına cevap yazmadı annem aileyiz diye. Kardeşleride anneme saygısızlık yaptığı için mesafe koydum. Bunada takmışlar beni silmişler. Kendileri bilir dedim bende sildim. Yengem hemen abime şikayet etmiş. “Kızlara mesafeli onlar burdayken mesaj bile atmamış kızları silmiş “ diye abimi doldurmuş. Yaptığı tek şey doldurmak. Neyse yine muhattap olmadım polemiğe girmedim mesafe candır diye bir de ne göreyim yengem numaramı silmiş. Kaynana görümce kötüleyen gönderileri beğenip sanki yengeme her gün laf sokup eziyet edip her gün evine gidiyormuşuz gibi de laf sokmalı durumlar atıyor. Senede 1 kere 2 3 gün görüşüyor ya da görüşmüyoruz uzaktalar zaten.
Abim durumdan çok mutsuz. Sürekli kavga ediyorlar cevap yazmıyoruz yine mutlu değil yazıyoruz yine değil anlamıyorum. Mesaj atıp problemin nedir öğrenebilirmiyim diye 3 sayfalık destan yazmış. Onu 1 kalemde silmişim. Numarayı silen o ama yaşadığı kafaya bakarmısınız. Annem narsistmiş gerçekler zoruna gitmiş terbiyesiz terbiyesiz söylemler. İyi mutlu olursun inşallh sanmıyorum biz aileyiz ve yaptığın çok yanlış dedim.
Sıkmayayım sizi de yorumlar da detay veririm ben bayramda abime gitmek istiyordum hem yeğenimi görmeye hemde takımı takmaya. Annemleri de alıp gidicektim. Abim var arada komple bağı koparmak istemiyorum gerçi gelmesinler de diyebilir herşeyi beklerim artık. Annem çok üzgün kanaması geliyor bacakları tutmuyor götürmedğim doktor kalmadı kitlendi heryeri üzüntüden. Konuşmuyorum yine rahat durmuyorum konuşuyorum bu seferde kurban psikolojisine girip abimi dolduruyor. Şaşırdım ne yapacağımı. Çevremize ne söyleyeceğiz ? Anneme kalırsa belli etme ama bana kalırsa gönül rahatlığıyla psikolojisinin iyi olmadığını ve bizi düşmanı olarak gördüğünü söylemek istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
Yengemin kızkardeşi bebek 1 aylık 2 hafta kalmaya gitti hemde abimin izin döneminde. Ailesi annemden sonra 2 hafta kaldılar hemde 3 kişi. 1 gün kaldığımız için sorun olmaz diye düşünüyorum.Abinizde mi kalmayı mı düşünüyorsunuz? Evde küçük bebek varken? Aranızın kötü olmasını geçtim, bebekli evde öyle yatıya kalmak bir gece dahi olsa mantıklı mı? Müsaitler mi değiller mi bilmeden?
Aynısını söyledim. Kendi huzurunu kendin kaçırıyorsun dedim tabi anlarsa.Çünkü mutsuz. Kendi ile mutlu olmayı beceremiyor.
hayda.
Sorununuz nedir konu sahibiyle.
İlk konuları bilmiyor olabilirsiniz, neyse.
Ayrıca kadın yeni doğum yapmamış 2 ay olmuş.
sorunları olmasa bile 1 gün kalınmayla kimse ölmüyor.
Arada kalmadım zaten beni sildiği için annemin tarafındayım.Konu sahibi bende abinizi suçluyorum biraz.İki taraf arasında olanları anlatan o.Yoksa sizin o evde olup bitenden haberiniz olamaz.Biraz önce annenizin de size ses kaydı attığını gördüm bir yorumda.Yengeniz veya anneniz hiç hatasız demiyorum ama sizde arada kalmayın.
Kız dur sakin ol ben annemi savunuyorum.Bana gelinim böyle davranacak kızım da abisinin korkusuna geline iki laf edip bozamayacak o kızı da o oğlu da defolun cehennem olun gidin derim. Sizin hala instagramda takiplesmeniz bile mide bulandırıcı ya da niye numarası hala sizde var ya. Yeğenmiş. Abin getirsin size yegeninizi yenge olmadan.
Bi de bu cirkef kari kocaya maddi destek yapıyoruz deyin de tam olsun
Pardon bebek küçükmüş. Büyüyünce görürsün boşver
Abim getir dedi. Annemle babamı al gelin görün babamda gelsin istiyorum dedi.Anneni götürme yine de sen esinle gider görürsün yeğenini, abini. Anneni götürme, kadını hiçe saydırmak olur bu.
Araları okumadım galiba pardonKız dur sakin ol ben annemi savunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?