- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Bizim yenge de öyle. Geçen sene geldiklerinde annem öğlen çaya çağırmış , neden akşam yemegine çağırmadı diye gitmedi annemlere. Ki annem hazırlığını falan yapmıştı kadın saatlerce uğraşıp. Dayım arayıp bir bahane üretmiş , sonradan anneannem evde bu sebepten dolayı olay çıktığını soyleyince öğrendik.Tam olarak böyle. Annemin telefon konuşmalarını dinlemiş. Abim hep diken üstünde. Bizde gitmiyoruz yine de sorunlar bitmiyor ne istiyor bizden anlamıyorum. Cidden elle tutulur birşey olsa diyeceğim koysun bize mesafe hakkıdır ama yok.
İki senede bir üç ,dört gün gelirler. Özel yatak alındı çift kişilik beğenmiyor sorun ediyor diye. Ayrı oda yapıldı evde . Böyle böyle birsuru şey. Herkes aman abimiz sorun yaşamasin diye uğraşıyor ama mutlaka birşey buluyor sorun çıkaracak. Konuşurken dikkat ederek konuşuyoruz, yoksa eve gidince anneanneme senin kizlarin ,yegenlerin şunu demek istedi bana diye darliyor .
Anlıyorum o yüzden seni. Bence mümkün mertebe görüşmeyin. Evet istediği o ama yapacak birşey yok. Abin de sorun yaşamak istemiyor belli ki.