Yengemin olayları aileyi kopma noktasına getirmesi.

Bizim yenge de öyle. Geçen sene geldiklerinde annem öğlen çaya çağırmış , neden akşam yemegine çağırmadı diye gitmedi annemlere. Ki annem hazırlığını falan yapmıştı kadın saatlerce uğraşıp. Dayım arayıp bir bahane üretmiş , sonradan anneannem evde bu sebepten dolayı olay çıktığını soyleyince öğrendik.

İki senede bir üç ,dört gün gelirler. Özel yatak alındı çift kişilik beğenmiyor sorun ediyor diye. Ayrı oda yapıldı evde . Böyle böyle birsuru şey. Herkes aman abimiz sorun yaşamasin diye uğraşıyor ama mutlaka birşey buluyor sorun çıkaracak. Konuşurken dikkat ederek konuşuyoruz, yoksa eve gidince anneanneme senin kizlarin ,yegenlerin şunu demek istedi bana diye darliyor .

Anlıyorum o yüzden seni. Bence mümkün mertebe görüşmeyin. Evet istediği o ama yapacak birşey yok. Abin de sorun yaşamak istemiyor belli ki.

Abiniz ikili oynuyor, buna iyice emin oldum. Hem size hem eşine dert yanıyor kesin. Sonra da aradan çekilip sahneyi size bırakıyor. O da az değil, belli.

Abiniz baş problemli o zaman. Yani ilk tepki koymanız gereken kişi o

Tam olarak pohpohlanmak istiyor. Geri çekiliyor sataşıyor abimi üstüme gönderiyor sakin kalmaya çalışıyorum.

Evet böyle yapıyor. Annem sorun çıkarmasın diye geldiklerinde evi bile süpürmüyor gidip abime annen iş mi yap diyor diye şikayet etmesin diye. Diken üstünde hep dikkat ediyor. Babamı uyarıyor aman bişey deme diye. En ufak birşey olsa abimi darlıyor abimde sorun çıkmasın diye bizi uyarıyor. Annem bıkmış durumda huzurları kaçmasın diye sürekli alttan alıyor. Ben yapamıyorum saygısızlık bu. Sevmeyebilirsin görüşmeyebilirsin ama bizide rahat bırak o zaman uzaktasın zaten. Demekki bunca zaman biz alttan aldık idare etttik diye iyiydi anlayamadım. Görüşmüyoruz ki uzaktalar senede 1 kere 3 5 gün. Bayramda yeğenimi görmeye gidicektim vazgeçtim.

Açıkcası kendi kızını bile alttan almayıp zehir zemberek bir mesaj atan annenizin gelini bu kadar alttan aldığına inanamıyorum. Siz de kendi derdiniz olunca en ufak ayrıntıya kadar yazıp da gelinin derdini “ifşa olmamak için” üstünkörü anlattığınız için size de inanamıyorum.

Neden bu kadar alttan aliyorsunuz ki ne anlarsa anlasin. Cok yuz vermissiniz ondan oluyor bunlar. Kavgaysa kavga ciksin ne bu ya her turlu huzur kalmiyor zaten. Anneniz cok yanlis yapiyor.

Konu sahibinin annesi için demiyorum ama bazı kadınlar dili ile yılan gibi sokup, sonrada masum ayağına yatıyor, iki damla göz yaşı döküp mağduru oynuyor. Hep iyi niyetli oluyorlar, tabii yersen. Herkesde böyle birilerini yakın yada uzaktan tanır mutlaka
O yüzden gelin ruh hastası, görümce dünya tatlısı kv de kanatsız melek oluşu burda çoğu kişiye inandırıcı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…