Yengemin olayları aileyi kopma noktasına getirmesi.

Bu tipler ömür törpüsü gibidir bence de abinizle de eşiyle de muhattap olmayın böylelikle abinizde yalnız kalınca eşine gerekli tepkiyi verir hem de arada mesafe olduğu için ve laf yetiştiren olmayacağı için sular durulur eteğinizdeki taşları dökün sayın ve muhatap olmayım kendiler gelsinler kuzu kuzu

Bu zamana kadar bana saygısızlığı olmadığı için mesafe koymadım. Koydurmaz zaten şikayet eder abimde yapma öyle der ve mesafe koyamam. Koyarsamda siler böyle.
Durumlarını takip etmiyorum canım instagramda önüme düşüyor beğendikleri anasayfada. Kasıtlı bakışmıyor yani.
Evde büyük birşey yaşanmadığı için normal vedalaşıldı konu kapandı ama yengem kapatmamış. Annem abimin yanında üzülmesin diye sesini çıkarmamış. Tek başımaydım uzasın istemedim dedi. Ağlamamış yanında konuyu açmamış kapatmış huzursuzluk olmasın diye.
Ufacık şeyler anlam veremiyorum.

Haklısın canım da yapacak bir şey yok.

Abin memnun olmasa çoktan boşanırdı ya da çocuk yapmazdı biliyorsun.

Bence uzak durmalı. Görmeyin, duymayın. Yok sayın. Çok rahat edersiniz.
Ben öyle yapıyorum silmiş rahatladım kendi bilir ben böyle mutluyum ama o bu yaptığıyla da mutlu olmayacak.
Peki bayramda gidecekmiyim ?

Hiç muhatap olmayın.
Bayramda sen görmek istiyorsan bir iki saat gör gel diyeceğim ama yakın mesafede de değil ama yine de gidip kalma bana kalsa hic gitme hatta. Sakin anneni götürme yaninda. Onu bir psikoloğa falan götür hatta. Tamam üzülebilir ama kendini hasta edecek boyuta gelmesi de abartı. Hele de yengen gibi biri için, yazık canına.
Abinde hakkettiği yaşıyor bence, sorunlu evlilige çocuk yapıp,mum dikmiş. Karısıyla arasında zerre hatır gönül ilişkisi yok. Daha çok kavga ederler. Sizlik bir durum yok yine.

Koydurmaz ne demek silerse silsin biraz yalniz kalsinlarda akillara baslarina gelsin gelmiyorsada boyle insanlarla iletisim kurup hasta olacaginiza yokluklari bin kat daha iyidir. Kendiniz naif olabilirsiniz size birsey yaptiklarinda ses cikarmayabilirsiniz hadinama annenize bu yapilanlara nasil sessiz kaliyorsunuz hayret ediyorum. Annenizi savunun gerekirse kotu siz olun ama huzurunuz olsun.

Instagram da anasayfada Allah aşkına, sadece yengeni takip etsen bile, onun beğendikleri bu şekilde çıkmaz. anca tüm gün instagram takılıp, tek onu takip etseniz çıkabilir.

Eski konularınıza baktım, bayram da annenizin istediği gibi davranmadığınız için anneniz size ses kaydı atıp laflar sayıp, ayılıp bayılan, tansiyonunu bahane eden birisi. Kendi öz kızına böyle davranan el kızına mı kibar davranacak?

Yani sadece yengeyle muhattap olmayı kesip, iletişimi engelleyeceksiniz. Sonra sadece abinizle görüşeceksiniz. Eşi ve annesi arasında denge kuramayan abizin hatası. Gerekirse gidin şehirlerine dışarıda görüşün. Hiç böyle kavgalara gerek yok. Ne kadar uzattıkça uzatmışsınız.

İnşan eşinin hatrına silmez doğru söylüyorsunuz. Ben annemide almak istiyorum abim memleketimizde yaşıyor. Anneannemin dedemin mezarına götüreceğim onu köyünü gezdireceğim. 1 gün kalır abimde döneriz.

ben konuda eksikler görünce eski konuyu da okudum. orda da eksikler gördüm. yani karşı tarafın atakları yazılmış ama yengen neden kızdı? annen ne dedi neye karıştı hep boşluk. o yüzden sağlıklı cevap veremeyeceğim. yani karşı taraf durduk yere mesajlar atan, tepkiler gösteren kişiler değildir diye düşünüyorum. öyleyse o zaman arayı bulacak kişi yine abiniz. eşi haksızsa onunla konuşmalı. ama anneniz de sanki müdahaleci gibi geliyor bana. mesela gelin doğum yaptığında başına herkesin üşüşmesini sevmem ben. evet torun sonuçta merak ediliyor ama beklenebilir. kız yeni doğum yaptığı için annesi olur başında 1 ay. sonra kv gider bir süre de destek için. hem kızın annesi hem kv, lohusa bir kadın. tabiki kavga çıkması kaçınılmaz.
dediğim gibi konu çok açık gelmedi bana ama sataşan kişilerse mesafe koyun. olabildiğince ve sorulmadıkça da karışmayın, fikir vermeyin. sırf sizin için değil bence herkes için en sağlıklı iletişim şekli bu. çünkü iyi niyet adı altında yapılan yardımlar, fikir vermeler de aslında karşı tarafa sen bilmiyorsun ben daha iyi biliyorum hissiyatı verebiliyor.

Ben olsam gitmem de sen bilirsin.

Bana,anneme zarar veren insanlarla görüşmem.
Peki abim lalem ? yeğenim? Tüm kardeşleri ailesi gitti de bizi sığdıramadı. Bende istiyorum abimin evine gitmek yeğenimi sevmek. Ben saygısızlık yapmadım yüzüm var ama onun bizim yüzümüze bakıcak yüzü yok. Bayrama kadar düşüneceğim.

Anneni neden götürüyorsun,neden kalıyorsun? Abinin evi falan gibi düşünme, sizi istemeyen,annene ailece hakaret etmiş kadının evinde ne işiniz var? Bu nispet yapılacak bir şey değil. Bu kadar olayın üzerine gidip kalmanız en kibar tabiriyle yüzsüzlük olur.

ne giderim, ne takı takarım, ne cevap verip ciddiye alırım, hele de annemi böyle üzen insan..

istediği kadar konuşsun dursun duymam.

abime de kıyamıyorum falan demem, bana anneme kıyana bende kıyarım, bizi görmek istiyorsan gelirsin derim.

belki o zaman akıllanır diyeceğim de sizi böyle ha bire üzen bi insanı çoook kafanıza takıp sıkıntı yapıyorsunuz. yol verin gitsin artık.

Annemi savunduğum için sildi beni zaten. Abimle konuştum annemi ezdirmem abi yengeme saygılı olucak haddini bilsin dedim. Mesafemi de koyarım karışamazsın öyle davranıyorsa bedelini öder dedim. Annemle onun arasındaki duruma karışmayacakmışım. Annemin rahat ağzına tüküremedi o yüzden yapıyor.

İfşa olmamak için detaya girmedm.

Hoşt afedersin.
Annemi sokakta mı buldum de .
Kadına bir şey olsa sonuçta sadece onun annesi değil benim de annem

Abinizde mi kalmayı mı düşünüyorsunuz? Evde küçük bebek varken? Aranızın kötü olmasını geçtim, bebekli evde öyle yatıya kalmak bir gece dahi olsa mantıklı mı? Müsaitler mi değiller mi bilmeden?

Durmuyor. Bak hata yaptı ses attı tamam hadi sustuk mesafe koydum sende sus eşinle aran açılmasın hala numara silme laf sokma derdinde. Abim çok istiyor gitmemizi biz gidemiyoruz hele özelliklede ben. Kaostan besleniyor sank.

Çünkü mutsuz. Kendi ile mutlu olmayı beceremiyor.

Bebek varken yatıya kalınmamasının sebebi nedir ?
Kadın dogum yapalı baya oldu.
Gittiğinde bir gece kalması sorun olacagı için kalmak istemiyor zaten kız

Konu sahibi bende abinizi suçluyorum biraz.İki taraf arasında olanları anlatan o.Yoksa sizin o evde olup bitenden haberiniz olamaz.Biraz önce annenizin de size ses kaydı attığını gördüm bir yorumda.Yengeniz veya anneniz hiç hatasız demiyorum ama sizde arada kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…