Bu tipler ömür törpüsü gibidir bence de abinizle de eşiyle de muhattap olmayın böylelikle abinizde yalnız kalınca eşine gerekli tepkiyi verir hem de arada mesafe olduğu için ve laf yetiştiren olmayacağı için sular durulur eteğinizdeki taşları dökün sayın ve muhatap olmayım kendiler gelsinler kuzu kuzuOnada kızdım tekrar şikayet ettiğinde yengemi arayıp buyur bana söyle abim yerine diyeceğim haberin olsun dedim. Çocuk mu yetiştiriyor korkak mı bu nedir dedim. Şimdi de aranızda halledin dedi halletmesi mi kalmış silmiş kadın
Bu zamana kadar bana saygısızlığı olmadığı için mesafe koymadım. Koydurmaz zaten şikayet eder abimde yapma öyle der ve mesafe koyamam. Koyarsamda siler böyle.Ben sizin eski konunuzu okumuştum, hatta oraya da yazmıştım. ama siz orada yengenizin size saygısızlığının olmadığını yazmışsınız. Sizin buraya yazmadığınız şeyler var mutlaka ailenizle ilgili. Anneniz, doğum sonrası gelinin evine gitmişti, ama evden giderken normal bir şekilde güle güle denilmişti. Ve hatta anneniz ordayken o kadar üzüldüğü halde abiniz durumunu, halini, tavrını fark etmemişti. Anca sonradan haberi oldu yazmıştınız. Kusura bakmayın ama o evde gerçekten büyük bir olay yaşansaydı, yengeniz annenize güle güle diyerek kapıdan geçirmezdi. Anneniz ordayken oğluyla konuşmak yerine size gelip dert yanıyor.
Sizin anlattıklarınıza göre yenge yanında bir dakika durulmayacak bir canavar. Olur mu öyle şey. Akıl var mantık var. Belliki karşılıklı yanlışlar yapılmış. Tüm bu olanlar yaşanırken de yenge yeni doğum yapmış, lohusa halde.
Yengeyle aranıza madem mesafe koydunuz, niye onun beğendiklerini, durumlarını takip ediyorsunuz? Ve bunu niye abinize yansıtıyorsunuz? Yengeyle iletişimi kesmek, sadece merhaba merhaba noktasına gelmek zor değil. Yani yazdıklarınıza bakıyorum adam akıllı bir kavga nedeni yok, yenge annenizi kolundan tutup evden atmamış. Hayır kavga sırasında siz orada değilsiniz. Hep dediğiniz abimi dolduruyor, abime şunu yapıyor.
Hayır birde şey yazmışsınız en başından beri yenge kötü biriydi. Kötü, hastalıklı davranışları vardı. O zaman en başından araya mesafe koymak gerekir. Abiniz de huyunu bilir ona göre davranır. Eski konuda da yengem bana kötü davranmadı yazmışsınız.
Ben doğrusu yengenizin tek taraflı böyle kötü davranışları olduğunu düşünmüyorum. Anneniz ve yenge arasında karşılıklı saygısızlıklar yaşanmış. Bu gayet açık. Üstelik böyle uzaktan bunların yaşanmış olması da garip, kar topunu çığ haline getirmişsiniz. Doğum yapana kadar sorun yoktu, kız doğum yapınca bu noktaya geldiniz? Saçma.
Ben öyle yapıyorum silmiş rahatladım kendi bilir ben böyle mutluyum ama o bu yaptığıyla da mutlu olmayacak.Haklısın canım da yapacak bir şey yok.
Abin memnun olmasa çoktan boşanırdı ya da çocuk yapmazdı biliyorsun.
Bence uzak durmalı. Görmeyin, duymayın. Yok sayın. Çok rahat edersiniz.
Ben olsam gitmem de sen bilirsin.Ben öyle yapıyorum silmiş rahatladım kendi bilir ben böyle mutluyum ama o bu yaptığıyla da mutlu olmayacak.
Peki bayramda gidecekmiyim ?
Koydurmaz ne demek silerse silsin biraz yalniz kalsinlarda akillara baslarina gelsin gelmiyorsada boyle insanlarla iletisim kurup hasta olacaginiza yokluklari bin kat daha iyidir. Kendiniz naif olabilirsiniz size birsey yaptiklarinda ses cikarmayabilirsiniz hadinama annenize bu yapilanlara nasil sessiz kaliyorsunuz hayret ediyorum. Annenizi savunun gerekirse kotu siz olun ama huzurunuz olsun.Bu zamana kadar bana saygısızlığı olmadığı için mesafe koymadım. Koydurmaz zaten şikayet eder abimde yapma öyle der ve mesafe koyamam. Koyarsamda siler böyle.
Durumlarını takip etmiyorum canım instagramda önüme düşüyor beğendikleri anasayfada. Kasıtlı bakışmıyor yani.
Evde büyük birşey yaşanmadığı için normal vedalaşıldı konu kapandı ama yengem kapatmamış. Annem abimin yanında üzülmesin diye sesini çıkarmamış. Tek başımaydım uzasın istemedim dedi. Ağlamamış yanında konuyu açmamış kapatmış huzursuzluk olmasın diye.
Ufacık şeyler anlam veremiyorum.
Bu zamana kadar bana saygısızlığı olmadığı için mesafe koymadım. Koydurmaz zaten şikayet eder abimde yapma öyle der ve mesafe koyamam. Koyarsamda siler böyle.
Durumlarını takip etmiyorum canım instagramda önüme düşüyor beğendikleri anasayfada. Kasıtlı bakışmıyor yani.
Evde büyük birşey yaşanmadığı için normal vedalaşıldı konu kapandı ama yengem kapatmamış. Annem abimin yanında üzülmesin diye sesini çıkarmamış. Tek başımaydım uzasın istemedim dedi. Ağlamamış yanında konuyu açmamış kapatmış huzursuzluk olmasın diye.
Ufacık şeyler anlam veremiyorum.
İnşan eşinin hatrına silmez doğru söylüyorsunuz. Ben annemide almak istiyorum abim memleketimizde yaşıyor. Anneannemin dedemin mezarına götüreceğim onu köyünü gezdireceğim. 1 gün kalır abimde döneriz.Hiç muhatap olmayın.
Bayramda sen görmek istiyorsan bir iki saat gör gel diyeceğim ama yakın mesafede de değil ama yine de gidip kalma bana kalsa hic gitme hatta. Sakin anneni götürme yaninda. Onu bir psikoloğa falan götür hatta. Tamam üzülebilir ama kendini hasta edecek boyuta gelmesi de abartı. Hele de yengen gibi biri için, yazık canına.
Abinde hakkettiği yaşıyor bence, sorunlu evlilige çocuk yapıp,mum dikmiş. Karısıyla arasında zerre hatır gönül ilişkisi yok. Daha çok kavga ederler. Sizlik bir durum yok yine.
Peki abim lalem ? yeğenim? Tüm kardeşleri ailesi gitti de bizi sığdıramadı. Bende istiyorum abimin evine gitmek yeğenimi sevmek. Ben saygısızlık yapmadım yüzüm var ama onun bizim yüzümüze bakıcak yüzü yok. Bayrama kadar düşüneceğim.Ben olsam gitmem de sen bilirsin.
Bana,anneme zarar veren insanlarla görüşmem.
Anneni neden götürüyorsun,neden kalıyorsun? Abinin evi falan gibi düşünme, sizi istemeyen,annene ailece hakaret etmiş kadının evinde ne işiniz var? Bu nispet yapılacak bir şey değil. Bu kadar olayın üzerine gidip kalmanız en kibar tabiriyle yüzsüzlük olur.İnşan eşinin hatrına silmez doğru söylüyorsunuz. Ben annemide almak istiyorum abim memleketimizde yaşıyor. Anneannemin dedemin mezarına götüreceğim onu köyünü gezdireceğim. 1 gün kalır abimde döneriz.
Annemi savunduğum için sildi beni zaten. Abimle konuştum annemi ezdirmem abi yengeme saygılı olucak haddini bilsin dedim. Mesafemi de koyarım karışamazsın öyle davranıyorsa bedelini öder dedim. Annemle onun arasındaki duruma karışmayacakmışım. Annemin rahat ağzına tüküremedi o yüzden yapıyor.Koydurmaz ne demek silerse silsin biraz yalniz kalsinlarda akillara baslarina gelsin gelmiyorsada boyle insanlarla iletisim kurup hasta olacaginiza yokluklari bin kat daha iyidir. Kendiniz naif olabilirsiniz size birsey yaptiklarinda ses cikarmayabilirsiniz hadinama annenize bu yapilanlara nasil sessiz kaliyorsunuz hayret ediyorum. Annenizi savunun gerekirse kotu siz olun ama huzurunuz olsun.
İfşa olmamak için detaya girmedm.ben konuda eksikler görünce eski konuyu da okudum. orda da eksikler gördüm. yani karşı tarafın atakları yazılmış ama yengen neden kızdı? annen ne dedi neye karıştı hep boşluk. o yüzden sağlıklı cevap veremeyeceğim. yani karşı taraf durduk yere mesajlar atan, tepkiler gösteren kişiler değildir diye düşünüyorum. öyleyse o zaman arayı bulacak kişi yine abiniz. eşi haksızsa onunla konuşmalı. ama anneniz de sanki müdahaleci gibi geliyor bana. mesela gelin doğum yaptığında başına herkesin üşüşmesini sevmem ben. evet torun sonuçta merak ediliyor ama beklenebilir. kız yeni doğum yaptığı için annesi olur başında 1 ay. sonra kv gider bir süre de destek için. hem kızın annesi hem kv, lohusa bir kadın. tabiki kavga çıkması kaçınılmaz.
dediğim gibi konu çok açık gelmedi bana ama sataşan kişilerse mesafe koyun. olabildiğince ve sorulmadıkça da karışmayın, fikir vermeyin. sırf sizin için değil bence herkes için en sağlıklı iletişim şekli bu. çünkü iyi niyet adı altında yapılan yardımlar, fikir vermeler de aslında karşı tarafa sen bilmiyorsun ben daha iyi biliyorum hissiyatı verebiliyor.
Hoşt afedersin.Annemi savunduğum için sildi beni zaten. Abimle konuştum annemi ezdirmem abi yengeme saygılı olucak haddini bilsin dedim. Mesafemi de koyarım karışamazsın öyle davranıyorsa bedelini öder dedim. Annemle onun arasındaki duruma karışmayacakmışım. Annemin rahat ağzına tüküremedi o yüzden yapıyor.
İnşan eşinin hatrına silmez doğru söylüyorsunuz. Ben annemide almak istiyorum abim memleketimizde yaşıyor. Anneannemin dedemin mezarına götüreceğim onu köyünü gezdireceğim. 1 gün kalır abimde döneriz.
Durmuyor. Bak hata yaptı ses attı tamam hadi sustuk mesafe koydum sende sus eşinle aran açılmasın hala numara silme laf sokma derdinde. Abim çok istiyor gitmemizi biz gidemiyoruz hele özelliklede ben. Kaostan besleniyor sank.
Bebek varken yatıya kalınmamasının sebebi nedir ?Abinizde mi kalmayı mı düşünüyorsunuz? Evde küçük bebek varken? Aranızın kötü olmasını geçtim, bebekli evde öyle yatıya kalmak bir gece dahi olsa mantıklı mı? Müsaitler mi değiller mi bilmeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?