Biz de bunu sorguladık aslında. Ne olduda 1 hafta sonra ses attın diye. İçinde tutamazmış hasta oluyormuş takmış kafaya kuscakmış annem umrunda değişmiş. Abimde yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ama yengem anlamıyormuş.Kuzum tabiki var böyle insanlar, ama konu sahibi eski konularında yengeyle arasının iyi olduğunu vs yazmış. Şimdi de kötülüyor. Annesi evden ayrılırken normal şekilde gidiyor yengenin evinden sonra uzaktayken nasıl oluyorsa olanlar oluyor. Çok garip.
O zaman gitmeyin evine.Yine laf sokuşturmalar,tartışmalar olacak belki de yengeniz istemeyecek gelmenizi.Arada kalmadım zaten beni sildiği için annemin tarafındayım.
Arkadaşlar kimse kimseyi ağırlamadı. Bayramda bayramlaşmaya uğradım 2 saat. Annemde ordaydı ve evlerini temizledi yengem hamile diye. Hayatımız da hiç misafir gelmiyor mu bize ?Bende böyle bir elektrik alıyorum bu kız gelini kayinpederi ile hamileyken ağırlayan kız değil mi? Çok iyilerdi hediyeler araştırılıyordu bilmiyorum eksikler var
Abinin herseyi yetiştirmeyi ayrı olay
Tam olarak ne geçti ne bitti tam yansımıyor bende boşluk kalıyor
Önerilen gönderilerde gördüm. Ekran yakaladım ama atamam buraya. Çıkıyor.İnstagramda arkadaşlarının beğenileri anasayfada önüne fln düşmüyor yalnız, öyle bir şey yok.
Bende görüşmeyeceğim. Yeğenimle de ayrı gayeı büyüyeceğizCooook düşük bir ihtimal. Allah kolaylık versin. Uzak durmak akıl ve ruh sağlığın icin daha iyi. Ben artık görüşmeme kararı aldım. Çok huzurluyum.
Arkadaşlar kimse kimseyi ağırlamadı. Bayramda bayramlaşmaya uğradım 2 saat. Annemde ordaydı ve evlerini temizledi yengem hamile diye. Hayatımız da hiç misafir gelmiyor mu bize ?
Konu sahibi ne yengeniz değişecek ne anneniz ne abiniz.Yani bir karar vereceksiniz.Görüşüp,görüşmemeye.Gelin olduğu için demedi evet. Yengemin saydırdığı ses kaydınada cevap vermedi. Annemin ayılıp bayılması değil ki mesela yengemin saygısızlığı. Annem saygısızlık yapmış mı ? Yapmamış. Yengeme laf etmiş mi ? Etmemiş. Etse yıkardı dünyayı yengem. Sarılmış kızım güle güle büyüt evladını demiş öpmüş gelmiş.
Ben evliyim ve eşime yeğenimi görmeye gideceğim dedim. Benim ailem böyle diye eşimin ailesi sadece kendileri varmış gibi davranıcaklar.
Elbette olabilir. Melek demiyorum hangi kaynana masumdur ki ? Ama kalkıpta saydırmalı ses kaydı atıp silip oğullarını doldurmuyoruzdur diye düşünüyorum.bence yengeyi de dinlemek lazım. anneniz çok da masum gelmiyor. hatalar karşılıklı olabilir.
Siz annesiyle böyle olduğunuz takdirde o çocuklar zaten sizi hala gibi görüp,sevmeyecek.Yengeniz anlattığınız gibiyse engel olur buna.Çocuklar anneleri nasıl yönlendirirse öyle davranırlar.Doğru veya yanlış.Olacak olan bu.Bende görüşmeyeceğim. Yeğenimle de ayrı gayeı büyüyeceğiz
Burada tek taraflı aileni koruyarak anlattığın şeylerle eline bir şey geçmez. Kocaman yetişkin kadınsın. Annen ayılıp, bayılıp, ses kayıtları atan biri. Kıza zaten "sütün geliyor mu" deyip durmuş. Kayınvalideyle tartışmış. Büyük ihtimal başka şeylerde var. Ama yazmıyorsun. 7 senelik mükemmel gelin bir anda annene ses kaydı atıp düşman oluyor ve abini dolduruyor? Ama evden de sarılarak gönderiyor. Böyle ayılıp bayılıp, ağlayan anneni, abin evinde nasıl üzgünken görmez? İmkansız. Şimdi gelmiş "hangi kaynana masum"Biz de bunu sorguladık aslında. Ne olduda 1 hafta sonra ses attın diye. İçinde tutamazmış hasta oluyormuş takmış kafaya kuscakmış annem umrunda değişmiş. Abimde yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ama yengem anlamıyormuş.
fikir alıyorum çoşturmuyorum.Ya geçen konusundan da hatırlıyorum. Burda annesiyle kendisini çok masummuş gibi yanlı anlatıyor da gelini bunaltmışlar lohusa kadınınnda evine tepesine çökmüşler kaynana görümce olarak. Burda böyle eksik yanlış anlatıp coşunca kendince rahatlıyo
Yengeme birşey söylememiş. Aralarında tartışma da geçmemiş Begüm hanım. Evet süt mezvusu geçmiş onda da rahatsız olduysan kusura bakma kızım demiş abime şikayet edince annemi uyarmış abim. Yengem yalan söylemiş ben demedim diye. Sezeryan olduğu için geç gelmiş mama almış annem abimin durumu iyi değil diye.Konu sahibi, senin annen bu yengeye neler demiş bir açıklanasa? İfşa mişfşa ye uydurma rica ediyorum. Eski konularında da tüm hayatını ayrıntısıyla anlatmışsın. Konu belki ailenin hatalı çıkacaiı yere gelince mi ifşa oldu?
Eski konunda yazmışsın annem geline "sütün geliyor mu" diye sorup durmuş diye. Hem ayda yılda bir görüşüyorsunuz ama böyle kavga çıkıyor. Saçmalık yani.
Gitmeden önce konuşacağım abimle.O zaman gitmeyin evine.Yine laf sokuşturmalar,tartışmalar olacak belki de yengeniz istemeyecek gelmenizi.
Şuan yok sayıyorum Esilacım evet. Numaramı sildiği içinde iyi olmayacağım. Önceden yoksaymazdım abimden önce yengeme söylerdim burda olduklarında kahvaltıya gelin diye. Ben abimin doğumgününde ikisinede hediye alan biriyim yengem alınmasın diye. Abimde bilir hep haklısın der dedi de. Ne diyim haklısın dedi. Yoksaysaydım bunca yıldır sayardım.Bu cümle bile çok ağır ve kızı yok saydığınızi gösteriyor. Biraz uzak durun olaylar yatissin
Kendisi de hala. Allaha havale ediyorum.Siz annesiyle böyle olduğunuz takdirde o çocuklar zaten sizi hala gibi görüp,sevmeyecek.Yengeniz anlattığınız gibiyse engel olur buna.Çocuklar anneleri nasıl yönlendirirse öyle davranırlar.Doğru veya yanlış.Olacak olan bu.
Ben size olacak olanı söylüyorum.İleride hayal kırıklığına uğramayın.Bu konuda yeteri kadar tecrübem var.Ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gidiyor yani.Kendisi de hala. Allaha havale ediyorum.
Şuan yok sayıyorum Esilacım evet. Numaramı sildiği içinde iyi olmayacağım. Önceden yoksaymazdım abimden önce yengeme söylerdim burda olduklarında kahvaltıya gelin diye. Ben abimin doğumgününde ikisinede hediye alan biriyim yengem alınmasın diye. Abimde bilir hep haklısın der dedi de. Ne diyim haklısın dedi. Yoksaysaydım bunca yıldır sayardım.
Canim her issiz cahil degilkiCahil ki ne cahil. İşsizlikten.
Sanırım anlatamıyorum. Yengemi yoksaydım yine rahat durmuyor. Anlattıklarımı düzgün okumadığınızı düşünüyorum. Evden sarılarak göndermemiş annem sarılmış yengem suratsız şekilde durmuş. Evde de konuşmamışlar annem dönmek istedi abim göndermedi olmaz öyle şey diye. Abim işteyken dışarda kaldı tek başına orda ağladı ama abime belli etmedi üzülmesin diye.Burada tek taraflı aileni koruyarak anlattığın şeylerle eline bir şey geçmez. Kocaman yetişkin kadınsın. Annen ayılıp, bayılıp, ses kayıtları atan biri. Kıza zaten "sütün geliyor mu" deyip durmuş. Kayınvalideyle tartışmış. Büyük ihtimal başka şeylerde var. Ama yazmıyorsun. 7 senelik mükemmel gelin bir anda annene ses kaydı atıp düşman oluyor ve abini dolduruyor? Ama evden de sarılarak gönderiyor. Böyle ayılıp bayılıp, ağlayan anneni, abin evinde nasıl üzgünken görmez? İmkansız. Şimdi gelmiş "hangi kaynana masum"
SAna burada insanlar araya mesafe koy dedi. Aranın kötü olduğu insanların evine gidip kalmayı planlıyorsun. zorla seni misafir etsinler istiyorsun.
Farkında mısın bilmiyorum ama sen ve ailen bu şekilde abinin evliliğine zarar veriyorsunuz. Kadının 7 senelik düzgün evliliğini mi bitireceksiniz? Birde zar zor çocuk sahibi olmuşlar. O çok değer verdiğin yeğenine de öyle. Bak tekrar yazıyorum. Araya mesafeni koy, merhaba merhaba dan öteye geçme. Ama hala gelmiş yok böyle kötü, şöyle kötü. Yengeyi yoksay, abinle muhattap ol. Abine deki "bize yengemden bahsetme bir süre". Bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?