Yengemin olayları aileyi kopma noktasına getirmesi.

Biz de bunu sorguladık aslında. Ne olduda 1 hafta sonra ses attın diye. İçinde tutamazmış hasta oluyormuş takmış kafaya kuscakmış annem umrunda değişmiş. Abimde yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ama yengem anlamıyormuş.

Arkadaşlar kimse kimseyi ağırlamadı. Bayramda bayramlaşmaya uğradım 2 saat. Annemde ordaydı ve evlerini temizledi yengem hamile diye. Hayatımız da hiç misafir gelmiyor mu bize ?

Arkadaşlar kimse kimseyi ağırlamadı. Bayramda bayramlaşmaya uğradım 2 saat. Annemde ordaydı ve evlerini temizledi yengem hamile diye. Hayatımız da hiç misafir gelmiyor mu bize ?

Bu cümle bile çok ağır ve kızı yok saydığınızi gösteriyor. Biraz uzak durun olaylar yatissin

Konu sahibi ne yengeniz değişecek ne anneniz ne abiniz.Yani bir karar vereceksiniz.Görüşüp,görüşmemeye.

Bende görüşmeyeceğim. Yeğenimle de ayrı gayeı büyüyeceğiz
Siz annesiyle böyle olduğunuz takdirde o çocuklar zaten sizi hala gibi görüp,sevmeyecek.Yengeniz anlattığınız gibiyse engel olur buna.Çocuklar anneleri nasıl yönlendirirse öyle davranırlar.Doğru veya yanlış.Olacak olan bu.

Burada tek taraflı aileni koruyarak anlattığın şeylerle eline bir şey geçmez. Kocaman yetişkin kadınsın. Annen ayılıp, bayılıp, ses kayıtları atan biri. Kıza zaten "sütün geliyor mu" deyip durmuş. Kayınvalideyle tartışmış. Büyük ihtimal başka şeylerde var. Ama yazmıyorsun. 7 senelik mükemmel gelin bir anda annene ses kaydı atıp düşman oluyor ve abini dolduruyor? Ama evden de sarılarak gönderiyor. Böyle ayılıp bayılıp, ağlayan anneni, abin evinde nasıl üzgünken görmez? İmkansız. Şimdi gelmiş "hangi kaynana masum"

SAna burada insanlar araya mesafe koy dedi. Aranın kötü olduğu insanların evine gidip kalmayı planlıyorsun. zorla seni misafir etsinler istiyorsun.

Farkında mısın bilmiyorum ama sen ve ailen bu şekilde abinin evliliğine zarar veriyorsunuz. Kadının 7 senelik düzgün evliliğini mi bitireceksiniz? Birde zar zor çocuk sahibi olmuşlar. O çok değer verdiğin yeğenine de öyle. Bak tekrar yazıyorum. Araya mesafeni koy, merhaba merhaba dan öteye geçme. Ama hala gelmiş yok böyle kötü, şöyle kötü. Yengeyi yoksay, abinle muhattap ol. Abine deki "bize yengemden bahsetme bir süre". Bu kadar basit.

fikir alıyorum çoşturmuyorum.

Yengeme birşey söylememiş. Aralarında tartışma da geçmemiş Begüm hanım. Evet süt mezvusu geçmiş onda da rahatsız olduysan kusura bakma kızım demiş abime şikayet edince annemi uyarmış abim. Yengem yalan söylemiş ben demedim diye. Sezeryan olduğu için geç gelmiş mama almış annem abimin durumu iyi değil diye.
Dünürüyle tartışmışlar diyorum anlamıyorsunuz. Konu kapandı dünürüyle konuşuyorlar ciddi bir tartışmada değil annemin sesi yükselmiş dünürün yükselmiş kardeşin yükselmiş derken sonrasında kapanmış konu.
Yengem olay geçmesine rağmen sonrasında anneme saydırdı. Onda da sustuk bu seferde sustuk diye saydırdı.

Bu cümle bile çok ağır ve kızı yok saydığınızi gösteriyor. Biraz uzak durun olaylar yatissin
Şuan yok sayıyorum Esilacım evet. Numaramı sildiği içinde iyi olmayacağım. Önceden yoksaymazdım abimden önce yengeme söylerdim burda olduklarında kahvaltıya gelin diye. Ben abimin doğumgününde ikisinede hediye alan biriyim yengem alınmasın diye. Abimde bilir hep haklısın der dedi de. Ne diyim haklısın dedi. Yoksaysaydım bunca yıldır sayardım.

O zaman hala evine kalmaya gitmeyeceksin abin ile her konuşmada onu konuşmayacaksın
Onun düzenine onun evine giderim diyip orada yaşayacakların ile kavgana kavga nefretine nefret katmayacaksın. Hem giderim diyip hem yok sayıyorum dersen pek iyi niyetli görümce olmuyorsun

Daha öncede söylemiştim size gelininizi öve öve bitiremediğiniz yorumlarınız var. Şimdi gelin kötü oldu.
Önceki konuya da taraflı anlattığınızı söylemiştim ama bu sefer herkes farketti seviniyorum o yüzden.

Sanırım anlatamıyorum. Yengemi yoksaydım yine rahat durmuyor. Anlattıklarımı düzgün okumadığınızı düşünüyorum. Evden sarılarak göndermemiş annem sarılmış yengem suratsız şekilde durmuş. Evde de konuşmamışlar annem dönmek istedi abim göndermedi olmaz öyle şey diye. Abim işteyken dışarda kaldı tek başına orda ağladı ama abime belli etmedi üzülmesin diye.
Abimin mutlu bir evliliği yok. Yengemin sinirinden ve öfkesinden abim telefon kırdı. Psikologa götürdü ama yok aynı.
Çok idare ettik iyi davrandık önceki şikayetlerini önemsemedim anneme söylenmelerini sineye çektim ama bu çok saçma. Anneme akranı gibi davranamaz saygısızlık yapamaz.
Mesafe koyduğum içinde böyle oldu. Annemin yaptığını zaten söyledim yengeme hadi aralarında geçmiş tartışma söylemiş sesi yükselmiş hata yapmış annende öyle geçmiş gitmiş sen iyi mi yaptın yenge diyorum anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…