Sevgili konu sahibi, yengenin davranisi normal ya da degil demekten ziyade, onun penceresinden de bakman gerekir..
bak sana kendimden kisaca örnek vereyim, sen de bana adaletli bi sekilde cevap ver olur mu?? benim kaynanalarin iki tane kirada evleri var, kiralar hesaplarinda birikir.. iki cocuklari varya, ikisine birer ev mantigiyla cok güzel dimi?? ha bu arada biz hemen diplerinde KiRADA oturuyoruz.. neyse.. benim de altinlarim gitti, tipki senin dedigin gibi annemlerin taktiklarin duruyo, ama kendi yüzsüzlügümle, ben vermeidm yani.. 2,5 sene önce vermistim, halen altinlarim alindi mi?? tabiki de hayir.. ama kaynim olcak lüzumsuz iki senedir tatile gidiyor ve onun masrafi o iki evin kirasindan ödeniyor, hani su biri sözde bizim olan.. simdi bana söyler misin, bu insanlarin paralari varken benim altinlarimin alinmasi icin ''huzursuzluk'' cikarayim mi?? yoksa onlarin kendi hesaplari deyip kenara mi cekileyim??
yazdiklarimi, sen haksizsin demisim gibi algilama.. ama lüksten önce borc ödenebilirdi.. sonucta altin kadinin hakkidir,kimin taktigi önemli degil, baban sana araba almak yerine, sana deseydiki, kizim önce yengenin altinlarini ödeyelim, sana arabayi sonra alalim deseydi, eminim sen bunu anlayisla karsilardin
bu aile islerinde, ortak gelirde, altli üstlü oturmalarda, inan ezilen tarafin cok ama cok büyük bi kesimi gelinler oluyor maalesef.. ben hic gelinim yüzünden yuvam yikildi diyen bi kaynana görmedim, ama kaynanam yüzünden yuvam yikildi diyen gelinlerin haddi hesabi yok