- 30 Kasım 2017
- 8.897
- 1
- 4.485
- 173
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Kıyamıyo ailesine arayı bulmaya calışıyor , ben senin yerinde olsam eğer geleceklerse hiç bi şekilde kendi evimde saygıda kusur etmem tartışmaya asla girmem. Yap çayını yemeğini kendine plan yap arkadaşına yada annene git eğer gönlün razı değilse karşıla güzelce sonra onları baş başa bırak ben öyle yapardım.. kendini iyi hissetmediğin hiç bi ortamda hiç kimseyle durmak zorunda değilsin benim kayınvalidemde öyle yaptı eltimi hep savundu durduk yere hep ondan yana onu baş tacı etti eltim bana neler etti yine onu haklı cıkardı namusuma onurumu gururuma kaynımla dil uzattılar1- 2 yıla yakın konuşmadım. Sonunda eltim kaynanama küfür edince 99 derece dönüş yaptı er yada geç herkes neyin ne olduğunu anlıyor ve herkesin yüzü ortaya çıkıyor hiiiiiç muhatap olma hiç kendine yakışmayacak davranışta da bulunma herşey öyle güzel tıkır tıkır işliyor ki kendiliğinden karma çok güzel işliyor devran dönüyor :)Kızlar sürekli konu açıyorum zaten Kaynanam ile anlaşamadık daha doğrusu o beni sevemedi gitti sürekli diğer eltim varsa yoksa. Daha sonra benim yüzümden eşime de cephe aldı yani onu da çok takmıyor. Bir sürü kavga oldu. Beni hep değersiz hissetirdi kaldı ki onlar okul okumamış küçümsemek için söylemiyorum hepsi ev hanımı ben memurum yani en azından aynı kefeye koysaydı ama sevemedi hatta nefret ediyorBende suyuna gitmedim aynı karşılık verdim 3 yıldır görüşmüyoruz. Eşim gelecekler dedi gerek yok dedim. Şimdi diyorum annen neden gelecek bizi kovdu en son. Diyor gelecek biz dicez ki siz böyle yaptınız haklısın derse tamam yok haksızsınız derse de yemeğini çayını içsin gitsin bir daha da işimiz olmaz. Ne alaka sırf bunun için 10 saat yol mu gelecek? Eşim ne yapmaya çalışıyor. Diyor biliyorum farkındayım ama ailem ne olsa da gelsinler