- Konu Sahibi siyahgelinlik
arabayı sana baban aldıysa yengen karışamaz ama abin aldıysa bal gibide karışır
Arabayı bana babam aldı, dükkanın bir kuruş parasının da karışmadığını söylüyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arabayı sana baban aldıysa yengen karışamaz ama abin aldıysa bal gibide karışır
mesele araba değilki zaten. adalet, hak haksızlık konularından kavga çıkıyor. yengen şöyle düşünüordu şimdi, madem para vardı benim altınlar niye alınmadı. gerçektende üni. den henüz mezun olmamış birine araba alınmasıda bence gereksiz. düğünde takılan altınlar kadının hakkıdır. borç olarak eve ,işe vs verildiyse aynen yerine konmalıdır.
Siyah gelinlik seni onceki konundan da biliyorum
babanin seni surekli yucelttigini, tum umudunu sana bagladigini biliyorum
Bunu da anladigim kadariyla biraz dusuncesizce yapiyor
Yoksa yengen durduk yere boyle bir tavir icine girmez
sanirim ailen sen yokken hep ayni tavirdalar ve bunu yengenin gozune soka soka yapiyorlar ...
bence abini arayip en basta altli ustlu oturup bu kadar icli disli olmaktan vazgecir
Ayrica diger arkadaslara katiliyorum gelir ortaksa paylasim da ortak olmali...
Arabayı bana babam aldı, dükkanın bir kuruş parasının da karışmadığını söylüyor..
Anlatamadım tam olarak altın diye bahane ettiği para arabanın 4 te biri değil, onun da bir kısmı alındı zaten. Yengemin amacı altın da değil, bu bitsin başka birşeye kafa takıp huzursuzluk çıkaracak, beni bahane ederek ne istiyorsa onu aldıracak. O benim kardeşim değil, ben sadece kardeşimle eşit olabilirim, onun ihtiyaçlarını da babam değil eşi karşılıyor zaten. Babam bana yaptığı herşeyi ona neden yapmak zorunda olsun ki? Ablam değil yengemden bahsediyorum
Anlatamadım tam olarak altın diye bahane ettiği para arabanın 4 te biri değil, onun da bir kısmı alındı zaten. Yengemin amacı altın da değil, bu bitsin başka birşeye kafa takıp huzursuzluk çıkaracak, beni bahane ederek ne istiyorsa onu aldıracak. O benim kardeşim değil, ben sadece kardeşimle eşit olabilirim, onun ihtiyaçlarını da babam değil eşi karşılıyor zaten. Babam bana yaptığı herşeyi ona neden yapmak zorunda olsun ki? Ablam değil yengemden bahsediyorum
Babam 18 sene önce kurdu o iş yerini, annem dahil herkes orda çalışıyor, herkesin emeği büyük. 3 sene önce ailemize dahil olmuş ,üstelik çalışmayan bir bireyin harcamalarımıza bu kadar burnunu sokmasını ben anlayamıyorum, belki de evli olmadığım için anlayamıyorum bilmiyorum. Biraz da onun tarafından bakabilmek için açtım bu konuyu
Yengeniz bana kalırsa çocukça davranıyor. Altınlarını isteyebilir ama babanızın size aldığı arabayla bile altınları bir tutamaz. Sen başkasın, abinle yengen başka.
Abiniz hastayken de onun hastalığını düşünmeyip -ki ms hastalığı ciddi bir hastalıktır- altınların peşine düşmesi de hiç ama hiç hoş değil. Tabiki istemek hakkı ama hiç verilmese yaygara koparsın tamam, yavaş yavaş veriyormuş abin zaten.
Abinle baban ortak iş mi açtılar ki bütçe de aynı olsun? Yoksa abin babanın açtığı işte mi çalışıyor? Bence arada fark var. Eğer baban açtıysa, yengenin altınlarıyla ikisi bir ortaklık oluşturmadıysa bütçe ortak olmaz ki.
Ben yengenin tavrını sevmedim bi kere.
Yengeniz bana kalırsa çocukça davranıyor. Altınlarını isteyebilir ama babanızın size aldığı arabayla bile altınları bir tutamaz. Sen başkasın, abinle yengen başka.
Abiniz hastayken de onun hastalığını düşünmeyip -ki ms hastalığı ciddi bir hastalıktır- altınların peşine düşmesi de hiç ama hiç hoş değil. Tabiki istemek hakkı ama hiç verilmese yaygara koparsın tamam, yavaş yavaş veriyormuş abin zaten.
Abinle baban ortak iş mi açtılar ki bütçe de aynı olsun? Yoksa abin babanın açtığı işte mi çalışıyor? Bence arada fark var. Eğer baban açtıysa, yengenin altınlarıyla ikisi bir ortaklık oluşturmadıysa bütçe ortak olmaz ki.
Ben yengenin tavrını sevmedim bi kere.
baban sana araba almis ama abinlerede oturdugu evi vermis anladigim kadariyla kimin neye ihtiyaci varsa o karsilaniyor