- Konu Sahibi sedeflidondurma
Eşiniz Sonuçta gülerek söylemiş ben bir sorun görmedim Benim eşim de sebze yemeklerini mesela hayatta yemez ama yapacak bir şey yok onun sevdiği yemeklerden yaparım yani iyi ya da kötü Yapacak bir şey yok yaptığımda yemek zorunda yani eşim de bazen söyler Bu yemek olmamış diye karnını doyurmak istiyorsan mecburi yiyeceksin derim ben de öyle geçiştiririm yaniMerhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler