- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Benim kayınvalide düdüklü tencerede tavuk pişirip,2 kilo kıymayla korkunç köfteler yapan biridir. Allah'tan eşim doğu görevi sayesinde lezzetli et yemeği nedir öğrenmiş.Allahtan kayinvalidemgilin yemekleri kötü eşim benimkileri bayila bayila yiyor.
Ki ben bakarken makarna bile haşlamamıştım.
Yaptikca daha guzel yapiyorsun.
Bi güneydoğulu olarak olmazsa olmazim baharat, yemege lezzet katıyor.
Deneyin.
Bu arada sadece kendinize yemek yapmak olmamış malesef.
Keşke öyle yapabilsem. ÜzülüyorumYiyosanda da bu yemiyosan da bu diyip çekil kenera niye bozuluyosun gül geç hayat kısa
O zaman iyi bir ders vermek lazım bay eleştirmene.Farklı farklıbkonularda birçok kez eleştirmiştir. Eleştirileri de kırıcı. Bir kere maymuna benzemişsin demişti yaptıgım makyaj yuzunden hala unutmuyorum. Beni kıyafet konusunda defalarca eleştirir. Zevksiz bulur. Yemek konusunda sacımı basımı. Aile ilişkilerimizi. Burçlara inanmayabilirsiniz ama basak burcu yukseleni de basak. Tutamıyor kendini şaşik.
Yemek yapmak ile iyi yemek yapmak arasında fark var, yemek iyi değilse asla yemem, kimseyi memnun edecek değilim. Aynı şey kendim için de geçerli iyi değilse kimse yemesin.Teşekkürler yorum için. Ben bilmiyorum demedim yalnız orayı nerden çılardınız. Orta okuldan beti yemek yapıyorum.
Bende alınırdım bu duruma haklı haksız konusu değil söyleme şekli kırıcı bende eşimle aynı şekilde düşünüyorum.Valla çok ironik oldu sitedeki tüm kadınlar eşimi haklı bulurken bir erkwğin beni haklı görmesi.
Elinde olmayabilir ama bak şimdi daha üzgünsün aranız bozuk diye değil mi o yüzden kafana takmamaya çalış böyle şeyleri Allah üzülcek dert vermesin bu kk de neler okudum neler ne kocalar var valla ne dertler var o yüzden es geç bu küçük şeyleriKeşke öyle yapabilsem. Üzülüyorum
Hayat erkeğe güzel ay. Ben de okuyunca şok oldum. Kadın zaten adamın kabaligindan şikayetçi. Yoksa kimse masterchef değil. Yemek iyi olur kötü olur yeter ki gönüller kırılmasın. Düzgünce canım eline sağlık ama tuzu fazla olmuş / acı olmuş vs dese zaten kimse alınmaz. Söylemek var söylemek var yani.Hayir bi de adami hakli gormussunuz, hakli goren de kadin yani
Sanki guzel yemek yapmak zorundaymisiz gibi hatta ve hatta yemek yapmak zorundaymişiz gibi adam bi de onune geleni begenmiyor siz de ama ogren ama guzel yemek yapmayan insan cekilmez bla bla diye tavsiye veriyorsunuz. Kadin bile kabullenmişse bu işi dicek bi sey yok
Keske erkek olarak dogsaymisim
Kadinlar kendini hizmetci olarak gormeye alismis maalesef, cok uzucuHayat erkeğe güzel ay. Ben de okuyunca şok oldum. Kadın zaten adamın kabaligindan şikayetçi. Yoksa kimse masterchef değil. Yemek iyi olur kötü olur yeter ki gönüller kırılmasın. Düzgünce canım eline sağlık ama tuzu fazla olmuş / acı olmuş vs dese zaten kimse alınmaz. Söylemek var söylemek var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?