- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Ben alınganlık göstermiyorum. Eşim eleştirmeyi bilmiyor.Niye?
İkisi de sevdiklerim.
Evlat eleştirince bazıları daha çok kızar, doğurduğum bana laf söylüyor diye.
Bunlar son derece kişisel yargılar ve herkesin bakış açısına göre değişir.
Sanki siz, biraz fazla alınganlık gösteriyorsunuz bu konuda.
Şu an kızgınım ondan eş kişisiYa şu kocalariniza eş kişisi demeseniz, bir tek bana mı itici geliyor bu?
Kadın tam cennetlikmişCanim benim ben senin eşinden beterini gordum. Teyzemin kocası... Teyzem müthiş yemekler pastalar yapar.20 senelik evli. Ama bir gunde eşi yaptığı yemekleri afiyetle yemez.misafirim içinde bile guzel olmamis der. Ağzından eline sağlık çıkmaz. Ama Teyzem okadar tatlıdır ki buna güler geçer. Eşinize çok sever.
Kv den rahmetli olmuş.Belki yemekleriniz kötü değildir, o alışmıştır annesinin yemeklerine. Tarifleri kvden alsanız?
YazıkKv den rahmetli olmuş.
Ama siz de taksit taksit bilgi veriyorsunuz.Eşim her konuda eleştiriye bayılır. O yuzden artık onun eleştirilerine larsı bir tahamülsüzlük geliştirdim ben de. Sakin mizaclı değilim ki gülüp geçeyim. Kızıyorum.
Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Valla çok ironik oldu sitedeki tüm kadınlar eşimi haklı bulurken bir erkwğin beni haklı görmesi.#
Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. #
Şu kısmı sesli Eşim e okudum tepkisi ,öküzün tekiymis oldu
Ve ben olsam kendimede esimede her akşam dışarıdan söylerdim dedi
Taksit taksit bilgi vermek değil benimki bugun yasadıgımız durumu anlattım. Profesyonel eleştirmen olmasa böyle söylemezdi zaten.Ama siz de taksit taksit bilgi veriyorsunuz.
Eşiniz, profesyonel eleştirmense,işin rengi değişir.
Ben de eşim tarafından sürekli ve her konuda eleştirilsem tahammülüm azalır ve kırılırım.
Bence de yaptıgı oküzlük ama sitedekiler öküz sever galiba anlamadımValla çok ironik oldu sitedeki tüm kadınlar eşimi haklı bulurken bir erkwğin beni haklı görmesi.
Canım benim,bu durumu ilk defa yaşasanız yorumum farklı olur,Taksit taksit bilgi vermek değil benimki bugun yasadıgımız durumu anlattım. Profesyonel eleştirmen olmasa böyle söylemezdi zaten.
Farklı farklıbkonularda birçok kez eleştirmiştir. Eleştirileri de kırıcı. Bir kere maymuna benzemişsin demişti yaptıgım makyaj yuzunden hala unutmuyorum. Beni kıyafet konusunda defalarca eleştirir. Zevksiz bulur. Yemek konusunda sacımı basımı. Aile ilişkilerimizi. Burçlara inanmayabilirsiniz ama basak burcu yukseleni de basak. Tutamıyor kendini şaşik.Canım benim,bu durumu ilk defa yaşasanız yorumum farklı olur,
yemek konusunda eşiniz, sizi,defalarca eleştirdiyse farklı,
farklı farklı bir çok konuda, sizi sürekli eleştiriyorsa daha farklı,
Kısacası bu konuda ayrıntılar önemli.
En azından benim için.
Siz oyle yaparsınız ne diim.kötü dahi olsa eşim beğenmese bile ben kendime yemek yapıp ona yapmamazlık etmezdim
buna kırılmasını anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?