• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Yemek Odam ve TV Ünitem (Bellonadan)

zburuk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
228
0
316
Diyarbakır
Yemek odasının sadece masa ve konsolunu aldık:

monet-yemek4.jpg

monet-yemek2.jpg

Bu da TV Ünitem:

real-ceviz-1.jpg

Son düzenleme:
çok güzel çok şık cnm mutlu günlerde kullan :16::16:

bende cokk begendımm
fıyatlarıı merak edıyorum

Çok güzeller canım mutlulukla kullanın inşallah.
Şık ve aydınlık duruyorlar, bu tarz mobilyaları bende çok beğeniyorum :34:

güle güle kullan canım yalnız ben tv üniteleri hiç haz etmem ama seninki çok güzelmiş çok beğendim

Teşekkürler, tv ünitesinin üst kısmını iptal etmeyi düşünüyorum yalnız, çok kaba gösteriyor bence, sizce nasıl olur?

Teşekkürler, tv ünitesinin üst kısmını iptal etmeyi düşünüyorum yalnız, çok kaba gösteriyor bence, sizce nasıl olur?

olabilir canım yalnız iki tane minik dolap varya onu iptal et derim çünkü diğer iki raf eve farklı hava katıyor ve senin tv ünitene çok yakışmış onları mutlaka kullan derim şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım

Yemek odasının sadece masa ve konsolunu aldık:

monet-yemek4.jpg

monet-yemek2.jpg

Bu da TV Ünitem:

real-ceviz-1.jpg

Çok çok çok güzeller. İyi günlerde kullanın. Bende tv ünitesi almayı düşünüyorum, ve tam da benim beğendiğim ünite, benimde boş bir yerim kaldı ve aynı konsolu almayı düşünoyurdum. İsabet oldu. Siz aldınız mı, memnunmusunuz? Tv ünitesi ve konsol ikisi de ceviz ama tv ünitesi krem, konsol beyaz. Benim merak ettiğim uyum sağlıyormu, yani güzel durdumu? rek ayrımı fark ediliyormu? Birde tv ünitesinin üst kısmını söylemişsiniz bana da biraz kaba duruyor gibi geldi de acaba üstünüde aldınızmı? Güzel duruyormu? Kusura bakmayın çok soru sordum ama, bende aynı şekilde almak istiyorum da ne olur cevap verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
takımın çok güzel, bellonada var böyle beyazlı mobilya rengi takımlar. son zamanlarda çok moda olduğunu düşünüyorum. ferah ve çok şık bir hava veriyor. bende bu renklerde alacağım hem yemek odamı hem yatak odamı. tv ünitesindeki dolaplar raflar genelde daha spor bir hava yaratıyor, kitaplık olarak geçiyor o doloplar yanlış bilmiyorsam. bellonadaki satıcı bile dedi, gerek yok bu dolaplara isterseniz sadece orta kısmını veririm diye( beğendiğim model parçalanabiliyorduda). birde salonun büyüklüğüne bağlı olarak değişir. için nasıl rahat edicekse öyle kullanabilirsin. hem senin modelinde o dolaplar salonun başka bir kısmındada değerlendirilebilir bence:34:

Back
X