Sizce??

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.570
16.024
298
Merhaba hanımlar, annemin yatak odası eskimiş diye ona bir yakınımız kendi tanıdığının yatak odasını almayı önermiş.Kadın 1 yıl evli kalmiş, 3 yıl olmuş boşanalı. Yeniden evleniyor diye eşyalarını satıyor. Takıma 25 bin demiş. Bunun sökmesi takması, taşıması var daha.10 bin de onlara vereceğine alacaksan sıfır al dedim.Bana mantıksız geldi dedim annem vazgeçti.
Sizce yanlış mı yönlendirdim??

Yeni alsanız ne kadar ki aslın da tamam haklısınız da arada çok fark varsa yanlış

Yeni alsanız ne kadar ki aslın da tamam haklısınız da arada çok fark varsa yanlış
38-40 bine takımlar gördüm nette,memnun kaldığımız bir mağazanın ürünleri. Nakliye ve montaj stresi olmasın dedim

Siz bilirsiniz 35 bin oluyor muş üstüne 3 bin katacak yeni alacak bana da mantıklı geldi fazla fark yok
Nakliye ve sökme takmaya da kendimizce fıyat biçtik, belki daha fazla.. Ben belirsizlikleri hiç sevmiyorum. Yıpratıcı geldi, birini bul söktür, taşıt, taktır fln.. Bir de üzerinde yatılmış 4 sene

Nakliye ve sökme takmaya da kendimizce fıyat biçtik, belki daha fazla.. Ben belirsizlikleri hiç sevmiyorum. Yıpratıcı geldi, birini bul söktür, taşıt, taktır fln.. Bir de üzerinde yatılmış 4 sene

3 senelik mobilyaya 25 bin verene kadar sıfır almayı tercih ederim. Tak sök derken zaten mobilya hasar görüyor hemde ekstra masraf

Arkadaşımın eşi takma sökme işinden anlar. Arabada büyük ikilci el eşya alıyor ama bayağı hesaplı alıyor.

Merhaba hanımlar, annemin yatak odası eskimiş diye ona bir yakınımız kendi tanıdığının yatak odasını almayı önermiş.Kadın 1 yıl evli kalmiş, 3 yıl olmuş boşanalı. Yeniden evleniyor diye eşyalarını satıyor. Takıma 25 bin demiş. Bunun sökmesi takması, taşıması var daha.10 bin de onlara vereceğine alacaksan sıfır al dedim.Bana mantıksız geldi dedim annem vazgeçti.
Sizce yanlış mı yönlendirdim??
İyi yapmışsınız. Gerekirse daha fazla versin, kendine yeni alsın anneniz. Yeni eşya enerjisi ve mutluluğunu yaşamış olur hem.

3 yıllık mobilya için 25bin çok fazla.Dogru bir karar vermişsin.Nakliyeci bul, söküp takacak birilerini bul,semeriyle seksene mal olur.Anneninizin yaşını bilmiyorum ama çoğu parçaya da ihtiyaç olmuyor.Mesela benim annemin odada sadece; yatak ,gardrop ve sifonyer var.Yetiyorda artıyor bile.Ustelik sıfırı taksitle alırsınız,bir anda elinizden 25bin çıkmamış olur.

3 yıllık mobilya için 25bin çok fazla.Dogru bir karar vermişsin.Nakliyeci bul, söküp takacak birilerini bul,semeriyle seksene mal olur.Anneninizin yaşını bilmiyorum ama çoğu parçaya da ihtiyaç olmuyor.Mesela benim annemin odada sadece; yatak ,gardrop ve sifonyer var.Yetiyorda artıyor bile.Ustelik sıfırı taksitle alırsınız,bir anda elinizden 25bin çıkmamış olur.
Hatta 4 yıl.. Şifo yer, yatak, gardrop, komidinler var. Evet peşin istemiş, annem de 15-10 bin olarak vereyim deyip 15 bini hazırlamıştı bile dün,sıfır alıp taksit ödemek varken. Yeni eşya alma mutluluğu bile olmazdı, karşı taraf için karlı ama annem için çok saçma ve stresli yorucu bir aliş veriş olacaktı.

Bir başkasının mahremiyet alanına girmiş eşyaları kullanmak doğru değil bence. Salon takımı vs değil bu. Güzel enerjili sıfır eşyalar almak daha iyi olacaktır.

Bir başkasının mahremiyet alanına girmiş eşyaları kullanmak doğru değil bence. Salon takımı vs değil bu. Güzel enerjili sıfır eşyalar almak daha iyi olacaktır.
Aynen öyle. Birilerinin yatıp kalktığı, anıları olan yatak ve oda takımı almak iyi bir şey değil

1 yil evli kalmis +3 yilda bekar kullanmis 4 yillik mobilyaya cok fazla para istiyor .millet eskisini kakalayacak enayi bulmus valla .gidin 0 inı alin akari kokari olmaz .tasinirkan illaki kirilip dokulecek .veya duzgun montaj yapmayacaklar .i...l veya b.....llo.na falan alirsaniz montajda bir aksilik eksiklik olursa gelip yeniden yapiyorlar veya degistiriyorlar .

1 yil evli kalmis +3 yilda bekar kullanmis 4 yillik mobilyaya cok fazla para istiyor .millet eskisini kakalayacak enayi bulmus valla .gidin 0 inı alin akari kokari olmaz .tasinirkan illaki kirilip dokulecek .veya duzgun montaj yapmayacaklar .i...l veya b.....llo.na falan alirsaniz montajda bir aksilik eksiklik olursa gelip yeniden yapiyorlar veya degistiriyorlar .
Bir de aracı olan kişi 1 yıl kullandı sadece diye bahsetmişti,+3 yıl bekarlığı saymıyor hiç.Ben mağazadan kendi oğluma teşhir ürününü bile satın almadım,4 yıl kullanılmış, markası olup olmadığı belli bile olmayan mobilyaya 10 bin bile fazla.

25 ne ya?
açgözlülük etmis bence satici. biraz daha normal bir rakam soylese karli olabilirdi. ama su haliyle cok sacma.
iyi olmus almadiginiz. simdi spotcuya satsin 4 bine 😅
bence satacak kimseyi bulamayinca fiyati düşürüp annene tekrar teklif eder.

Back
X