- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.801
yok canım ya, benim derdim açlık değil ki...pis boğazlıkDediğim gibi leblebiyi çok kafana takma bi bak bakalım seçeneklerine avm de yemek açısından neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyorsun seçimi ona göre yaparsın
Keşke evden çıkmadan önce tavuklu salata gibi bir şey atıştırsaydın ben evden hep tok çıkarım ki gözüm yemek görünce canım çekmesinyok canım ya, benim derdim açlık değil ki...pis boğazlıksırf canım ne çekiyor diye kendimi dinlemekten
yok canım ya, benim derdim açlık değil ki...pis boğazlıksırf canım ne çekiyor diye kendimi dinlemekten
1 kase Yoğurt ye canım oda tutar seni nacizane tavsiyemiçim dışım çay olduu iç iç nereye kadar
Evet yogurt yiyebilirsin bulabilirsen. Ben hasta olunca hiç yemek görmez gözüm bıraksalar iyileşene kadar lokma koymam ama ilaçlar için yemeye zorlarımiçim dışım çay olduu iç iç nereye kadar
Balık görünüyor çok berrak deniz onda sikinti yok ama ici balcik çıplak ayak basamiyorsun ot dolu ve bastığın anda çamurlasiyor su.biz balıkları bile görüyorduk berraktı
işyerindeyim ayran aldım yanıma içesim yok1 kase Yoğurt ye canım oda tutar seni nacizane tavsiyem
Hazırım taslayabilirsiniz ama iki haftada 2 kilo verirsem. :)Bize de ısmarlayacak misin:) menünü grupça eleştireceğiz ama haberin olsun :)))
Allah razı olsun hocam :)Ye canım tabii, arada kaçamak lazım ama herzaman değil, ayda yılda bir.
Bende 70 oliim 1 gün izin vercem kendime
Peşindeyim aç değilsen yeme tuzak onlar para tuzağı :))ay 2 alıntı yapamadım yaaMuttapa7555 kesinlikle seni hatırlıcam avm'de. Evet ya, yarın + çıkacağım kesin bari 1 kg nun üstünde olmasın
Sena616 hala ofisteyim. Ben de ki hayal gücü varken görsele gerek yok ki. Küçükken kardeşimle oynardık, şu an canın en çok ne çekiyor? Ne olsa hayır diyemezsin?
Hadi bakalım 57 ol pizza yemeye gidelim sen yersin biz bakarızHazırım taslayabilirsiniz ama iki haftada 2 kilo verirsem. :)
Gelirseniz ismarlarim canim. :)
Lattelipatatesli mi olacak pizza
Bizim daa çok yolumuz varHadi bakalım 57 ol pizza yemeye gidelim sen yersin biz bakarız
Malesef öyle o yüzden dedim ya biz bakarız diye birer top marul alırız kucağımıza kemirir dururuz artıkBizim daa çok yolumuz var