- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.781
Arkadaslar iki haftada 57 olursam aksam yemeğine pizza yiyebilirim dimi. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kırıkkalelimisin yoksaa canoKarbonhidrattan kurtulurum inşaşşah evet zamanla ama
Kırıkkale’nin hangi ilçesi?
Çarşambaları saat 13:00 olsa olur mu?
Çünkü mesai saatleri içine giriyor da...
4 haftadan sora devam edilmeyecek mi yoksa??
Kız neresi güzel? Dağların arasında deniz konum harika. Cennetten bir parça gibi adeta fakat denizin içi balçık dolu.Girilecek türden değil. Otelinki de aynı şekildeydi. Allah Allah anlamadım ben bu işi.sarımsaklının denizi çok güzeldir
Bize de ısmarlayacak misin:) menünü grupça eleştireceğiz ama haberin olsun :)))Arkadaslar iki haftada 57 olursam aksam yemeğine pizza yiyebilirim dimi. :)
demek ki sizin şansınızaKız neresi güzel? Dağların arasında deniz konum harika. Cennetten bir parça gibi adeta fakat denizin içi balçık dolu.Girilecek türden değil. Otelinki de aynı şekildeydi. Allah Allah anlamadım ben bu işi.
Leblebi beyaz ve yarım fincanı geçmediyse bence çok sorun değil. Lahmacun gelince bence yeme. Tavuklu salata yada ev yemeği tarzı şeyler yapan yerler yok mu avm de burda oluyor da o yüzden sordum. Tavuklu salata tavuk ızgara ekmek yemezsen köfte tarzı şeyler de yiyebilirsin erken saatler de mesela 6ya kadar ama lahmacun taraftarı değilim yarın tartı olmasa telafi edersin derdim amaMuttapa7555 çay boş mideye gitmiyor diye biraz leblebi de yedim
İşin tuhafı avm' ye uğramam lazım. 1 lahmacun yesem mi diye aklım kaymaya başladı.
Git git ama çok yedirmesinler sana :))bugünde herkes bi yerlere kayıyor
annem aradı akşama kaburga pişiriyorum gelin diye
bende anneme mi kaysam
evet evet kaymalıyım
Haklısın canım. Bayramda yediklerime sayayım...pff, leblebi de o da arkadaşımın ısrarı, ama evet hem beyaz hem azdı.Leblebi beyaz ve yarım fincanı geçmediyse bence çok sorun değil. Lahmacun gelince bence yeme. Tavuklu salata yada ev yemeği tarzı şeyler yapan yerler yok mu avm de burda oluyor da o yüzden sordum. Tavuklu salata tavuk ızgara ekmek yemezsen köfte tarzı şeyler de yiyebilirsin erken saatler de mesela 6ya kadar ama lahmacun taraftarı değilim yarın tartı olmasa telafi edersin derdim ama
Ye canım tabii, arada kaçamak lazım ama herzaman değil, ayda yılda bir.Arkadaslar iki haftada 57 olursam aksam yemeğine pizza yiyebilirim dimi. :)
Dediğim gibi leblebiyi çok kafana takma bi bak bakalım seçeneklerine avm de yemek açısından neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyorsun seçimi ona göre yaparsınHaklısın canım. Bayramda yediklerime sayayım...pff, leblebi de o da arkadaşımın ısrarı, ama evet hem beyaz hem azdı.