- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.821
Latteyi üstüne içer o keyif olsun diye :))Latteli
Sebzeli olur buyuk ihtimal. Aslinda hiç yemek istemiyorum ama italyan arkadaslara ayip olmasin diye. Yoksa kac gundur hic pizza filan sayiklamiyorum:)patatesli mi olacak pizza
Bu iyiydi. Dilinize düştük ya. Olsun lattem için değer :))Latteli
Aferin canim uyma sen bize:))Ben de şimdi domates salatalık yedim biraz geçsin akşam yemeği yiyeceğim
Tamamen arkadaş kurbanı yoksa pizza kim sen kim :)) Tek öğün geçiricem bugün acıkmaya başladım öğlende öğünü yedim akşama ayran ben hallederim bu işiSebzeli olur buyuk ihtimal. Aslinda hiç yemek istemiyorum ama italyan arkadaslara ayip olmasin diye. Yoksa kac gundur hic pizza filan sayiklamiyorum:)
Bu iyiydi. Dilinize düştük ya. Olsun lattem için değer :))
Senin kafa gidik dediler nöroloji ye yönlendirdiler:))Arada bazı testler yapılacak ama, kotulestirse latteyi icmiycem mi:)Kafeinsiz soyle yararı var. Bagimlilik yapmiyor.A AklinYolu1 kbb ye gitmiştin nedir durum kafeinsiz vertigo konusunda faydalı oldu mu
Ivett ben Türk lokantasi olsun dediydim. Sanki bizim yiyecekler cok masum:)Tamamen arkadaş kurbanı yoksa pizza kim sen kim :)) Tek öğün geçiricem bugün acıkmaya başladım öğlende öğünü yedim akşama ayran ben hallederim bu işi
Yani masum değiller ama pizzaya bakınca bir tık daha iyi gibi... 57 ol da sen halledersin o kısmını.Ivett ben Türk lokantasi olsun dediydim. Sanki bizim yiyecekler cok masum:)
Ooo sakin yeme arti çıkarsın. Benim patates ve domates hakkim hala sakli:)
Deli doluyum diyorsun yani belki bağımlılığı atlatırsan latteyi de arada bir şeklinde bırakırsınSenin kafa gidik dediler nöroloji ye yönlendirdiler:))Arada bazı testler yapılacak ama, kotulestirse latteyi icmiycem mi:)Kafeinsiz soyle yararı var. Bagimlilik yapmiyor.
Kurslar bitsin bırakırım latteyi. O kısım sorun degil. Yaz zamani icilmez zaten :)Deli doluyum diyorsun yani belki bağımlılığı atlatırsan latteyi de arada bir şeklinde bırakırsın
Menüler şahane diyecem ama laf soktu olacak direk söylüyorum ben en güzeli bana kırılmayın olur mu kırılan olursa da söylesin gönlünü alayım:))
Yediğiniz çikolata vücudunuzda 5 saat yağ yakımını durdurup depolama evresini başlatıyor. Ben kendi kalorisini yakmaktan bahsetmiyorum. Sonrasında yediğiniz sebze yogurt her ne ise onları depoluyor.
Gelelim gözlemeye vücut diyor ki aha kolay yakıt geldi yağlar dursun yakmayayım yani karbonhidrat içindeki şeker tatlı olmasında bahsetmiyorum insüline diyorki çalış bakalım oda tamam dur ben yağ depo yapayım göbüşe diyor. Eee noldu gitti bütün çaba vücut düzeni... yapmayın yemeyin acıktıysanız yumurtayla yoğurtla salatayla doyun inanın daha çok tok tutuyor bana kızan olabilir dediğim gibi haber etsin gönlünü alayım
Giden gitti bileee
Soruya soruyla karşılık vermeKız kırıkkalelimisin yoksaa cano
Fena fikir değilmiş denesem mi ki :)))fatma havluya işlesene h55 mutfağa asarsın
bu işe gir müşteride çok olur kız
Yok canımbende adanalı arkadaşlara mı uysam ki
adana kebap
ayıp olmasın diye yanlış anlaşılmasın haaaa