Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Sebzeli olur buyuk ihtimal. Aslinda hiç yemek istemiyorum ama italyan arkadaslara ayip olmasin diye. Yoksa kac gundur hic pizza filan sayiklamiyorum:)

Bu iyiydi. Dilinize düştük ya. Olsun lattem için değer :))
Tamamen arkadaş kurbanı yoksa pizza kim sen kim :)) Tek öğün geçiricem bugün acıkmaya başladım öğlende öğünü yedim akşama ayran ben hallederim bu işi

Tamamen arkadaş kurbanı yoksa pizza kim sen kim :)) Tek öğün geçiricem bugün acıkmaya başladım öğlende öğünü yedim akşama ayran ben hallederim bu işi
Ivett ben Türk lokantasi olsun dediydim. Sanki bizim yiyecekler cok masum:)

Ooo sakin yeme arti çıkarsın. Benim patates ve domates hakkim hala sakli:)

Ivett ben Türk lokantasi olsun dediydim. Sanki bizim yiyecekler cok masum:)

Ooo sakin yeme arti çıkarsın. Benim patates ve domates hakkim hala sakli:)
Yani masum değiller ama pizzaya bakınca bir tık daha iyi gibi... 57 ol da sen halledersin o kısmını.

Ay yok yemem bol su içiyorum şimdi de ödem çayı yapıyorum onu içicem yemeğe dayanamama durumunu çoktan geçtim aklıma kaçamak gelince H55 düşünüyorum geçiyor

Senin kafa gidik dediler nöroloji ye yönlendirdiler:))Arada bazı testler yapılacak ama, kotulestirse latteyi icmiycem mi:)Kafeinsiz soyle yararı var. Bagimlilik yapmiyor.
Deli doluyum diyorsun yani belki bağımlılığı atlatırsan latteyi de arada bir şeklinde bırakırsın

Menüler şahane diyecem ama laf soktu olacak direk söylüyorum ben en güzeli bana kırılmayın olur mu kırılan olursa da söylesin gönlünü alayım:))

Yediğiniz çikolata vücudunuzda 5 saat yağ yakımını durdurup depolama evresini başlatıyor. Ben kendi kalorisini yakmaktan bahsetmiyorum. Sonrasında yediğiniz sebze yogurt her ne ise onları depoluyor.
Gelelim gözlemeye vücut diyor ki aha kolay yakıt geldi yağlar dursun yakmayayım yani karbonhidrat içindeki şeker tatlı olmasında bahsetmiyorum insüline diyorki çalış bakalım oda tamam dur ben yağ depo yapayım göbüşe diyor. Eee noldu gitti bütün çaba vücut düzeni... yapmayın yemeyin acıktıysanız yumurtayla yoğurtla salatayla doyun inanın daha çok tok tutuyor bana kızan olabilir dediğim gibi haber etsin gönlünü alayım

Giden gitti bileee:KK3:

Kız kırıkkalelimisin yoksaa cano
Soruya soruyla karşılık verme :KK66:
Evet giden gitti
Bu arada acaip zor baktım mesajlara ... baya yazmışsınız maşallah
Arkadaşlarla iddiaya girdik de kaybeden arkadaş ısmarladı
Bahane değil tabi ...

X