- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.841
tabiki dene acayip tutarFena fikir değilmiş denesem mi ki :)))
Bu hafta bayram haftası diye kilolarda hasar meydana geldi. Birinci olayım diye bir iddiam yok ama olsam hayir demem :) . Onemli olan grubun ortalaması.Hadi bakalım kızlar yedik içtik Allah arttırsın yarın en çok kiloyu veren kupayı kaldırsın... O ben değilim kesin de kaptandan şüpeleniyorum alabilir
Sadece kebabını ye bişey olmaz bol salata ve ayranlabende adanalı arkadaşlara mı uysam ki
adana kebap
ayıp olmasın diye yanlış anlaşılmasın haaaa
Bize kumpas kuruyorlar fatma. Ay oyle bi yere geldim ki bildigin Fas pazarinda dolaşıyorum:) Eve gidip patatesimi yiycem*Ben siteye bu saatlerden sonra rahat mesaj yazamıyorum neden olaki acaba
Nerelerde dolaşıyorsun kız baharat al bari :))) dön patatesineBize kumpas kuruyorlar fatma. Ay oyle bi yere geldim ki bildigin Fas pazarinda dolaşıyorum:) Eve gidip patatesimi yiycem*
Burası londra degil bambaska bir yer:)Nerelerde dolaşıyorsun kız baharat al bari :))) dön patatesine
Burası londra degil bambaska bir yer:)
Latte disinda her sey var zaten :)
Hiç senlik değil uzaklaş ordan :))Burası londra degil bambaska bir yer:)
Latte disinda her sey var zaten :)
Açlıktan ve pizzasızlıktan yolunu kaybetti
Benlik degil cidden :) gorusuruz canim.Hiç senlik değil uzaklaş ordan :))
Şarjım bitiyor ben çıkıyorum görüşürüz yine
Ben de aynıKızlaar kollarım bacaklarım nasıl ağrıyor varyaa hamlıktan oldu hep et kesiği ağrısı. Ne zaman ve nasıl geçer acaba hareket ederken zorlanıyorum