- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.761
Hoş bulduk canım. Güzel geçti ama her güzel şey gibi çok kısa sürdü. Geldim iş stresini dibine kadar yaşamaya yine :)Hoşgeldin şekerim
Tatil nasıl geçti
Ben de kusum ama iki hafta sonra bi pizza yiyebilirim. Italyan arkadaslarla baska bi si yenmez cunku:) 57 olurum o zamana kadar.Hemde ne deneyim
Hamurişi benden sorulur"du" eskiden
Şimdi muhatabım değilküsüz kendileriyle
Biz calisiyoruz senle gündüz ve tulipa. Akşam da tavuk gibi yatıyoruz ondan denk getiremiyoruzbak ben geldim kimse yok
Canımsınnnn dimi yani bende çok bildiğimden değilde işte nacizane deneme yanılma yöntemi ya da arayıp bulduklarına yapıyorum eleştiriyi. Yoksa bende geçtim o yollardan 2017nin şubatından beri uğraşıyorum yahu ancak düzen oturtabildim :)))fatma menü işine bakacaksan eleştireceksin
eleştiriyi kaldıramayan menü paylaşmasın kardeşim
Ayvalik ama beğenmedim. Denizi hep balçıklı, havuza girdim bı tek. Arkadaslarim olduğu için eğlendim ama bir daha tercih etmem. Kız yanıtlaya bassana senin mesajları göremiyorum bu yüzden arada kaynıyor.aynen öyle canım tatile nereye gittin
Evet canım hem menü hem tartı resmi için etiketlerseniz çok çok mutlu olurum :)) Gariban sevindirmek sevap dimi :))Şimdi menü içinMuttapa7555 seni mi etiketliyoruz canım?
Estağfurullah çatlak :))Evet canım hem menü hem tartı resmi için etiketlerseniz çok çok mutlu olurum :)) Gariban sevindirmek sevap dimi :))
sarımsaklının denizi çok güzeldirAyvalik ama beğenmedim. Denizi hep balçıklı, havuza girdim bı tek. Arkadaslarim olduğu için eğlendim ama bir daha tercih etmem. Kız yanıtlaya bassana senin mesajları göremiyorum bu yüzden arada kaynıyor.
Duygu sömürüsü yapıyorum :)))Estağfurullah çatlak :))
Ödemi attım canım verebilirsem hedefi tutturmaya çalışıcam bugün almadıysan üstüne sıkınyı yok bol su içkilo nasıl fatma
ben özel gündeyim
Su bulamiyorsaniz latte icin.ahaha:) Zumbadayim ben hocayi bekliyoz:)Ödemi attım canım verebilirsem hedefi tutturmaya çalışıcam bugün almadıysan üstüne sıkınyı yok bol su iç